C5-03 te nokia suite ile yazılım yükleme hatası.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diyot

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 te nokia suite ile yazılım yükleme hatası.
arkadaşlar telefonumu bilgisayara bağladım bugün ve güncelleme uyarısı geldi bende güncelliyim dedim güncelleme başlıyor ve aşağıdaki resmin olduğu yere kadar geliyor ordan sonrasında telefon kendini kapatıyor açıyor ve yükleme 0dan başlamak istiyor, başladıkdan sonra yine aynı yere geliyor tel yeniden başlıyor cihazla olan bağlantı kesildi diyip tekrar başllatmamı istiyor cihazı :S nedenini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Resim.

Del Rey

Del Rey

Üye
arkadaşlar telefonumu bilgisayara bağladım bugün ve güncelleme uyarısı geldi bende güncelliyim dedim güncelleme başlıyor ve aşağıdaki resmin olduğu yere kadar geliyor ordan sonrasında telefon kendini kapatıyor açıyor ve yükleme 0dan başlamak istiyor, başladıkdan sonra yine aynı yere geliyor tel yeniden başlıyor cihazla olan bağlantı kesildi diyip tekrar başllatmamı istiyor cihazı :S nedenini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Resim.

Nokia dışı bir başka yazılım kullandın mı? Mesela Fertile Ceres veya SimpleBelle CFW'leri gibi.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
internet paketin veya wifi varsa telefondan güncelle

diyot

Üye
    Konu Sahibi
internet paketin veya wifi varsa telefondan güncelle
denedim ama olmuyor. telefondan yazılım güncellemeye giriyorum. orda güncellenecek dosya gözüküyor ama güncelle dediğimde hiçbirşey olmuyor :S :S :S

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Guncelleme atmadan once tele hardformat at.Bir de bilgisayardaki ovi suite sil tekrar yukle ben de ise yaşamıştı. :)

diyot

Üye
    Konu Sahibi
Guncelleme atmadan once tele hardformat at.Bir de bilgisayardaki ovi suite sil tekrar yukle ben de ise yaşamıştı. :)
nokia suite yi kaldırdım kurdum işe yaramadı. tele hard format atmayı deniyim bakalım o olucakmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt