bunun v42 sinin çıkmasını dört gözle bekliyorum. Ne zaman bitecek modlamalar bi tarih verme şansın var mı?
tamam 07.04 ü güncellemedim bakayım ok...THNX..
şef daha önceden söyledigim sıkıntılardan bazıları düzelmiş...şöyle ki, rehberden herhangi birine hafıza kartı üzerinde bulunan bir resmi kartvizit atıyorum...belirlediğim kişi beni aradıgında resim çıkmıyor normal temanın belirledigi logo cıkıyor.budurum zil sesinde de mevcut..arayanın ismini söyle kutucugunu işaretlediğimde söylemıyordu bu guncellemede düzelmiş...şimdilik gördüklerim bunlar....(hafıza kartını biçimlendirdim...hard format attım)
---------- Eklendi @ 21:33:42 ---------- Yazıldı @ 21:25:07 ----------
şef daha önceden söyledigim sıkıntılardan bazıları düzelmiş...şöyle ki, rehberden herhangi birine hafıza kartı üzerinde bulunan bir resmi kartvizit atıyorum...belirlediğim kişi beni aradıgında resim çıkmıyor normal temanın belirledigi logo cıkıyor.budurum zil sesinde de mevcut..arayanın ismini söyle kutucugunu işaretlediğimde söylemıyordu bu guncellemede düzelmiş...şimdilik gördüklerim bunlar....(hafıza kartını biçimlendirdim...hard format attım)
ilgin için çok teşekkürler...
Evet ilk başlarda çok iyiydi istekler oldu güncelleme üstüne güncelleme hatalardan kurtaramadim çok karıştı yazılım. Zaten v41 üzerine kuruluydu v42 üzerine çalışmalarıma başladım... İcon paketi üzerinde çalışıyorum çünkü çok zayıftı... Güncelleme ne zaman çıkar şuan bişe diyemem ama 2 haftayı bulur... Tek çalışıyorum testerim yok şuan ama cfwme ilgi kim gösterirse en çok testerim olmayi isterse ilk yazılımı onunla paylaşip hatalar warmı yokmu birlikte gidericez... Cfw ile ilgilenenlerden sadece zaman istiyorum güzel bişe ortaya koymak için... Şimdiden anlayış gösterenlere teşekkür ediyorum
(kişisel görüşüm). ev ekranın felan çok güzel olmuş tam beklediğim gibi sakın bozma derim. yeni versiyonunda sözlük'e Türkçemizi de istiyoruz (sonradan kurabiliyoruz tamam ama fw de olsa daha iyi olur.) birde şu orjinal temanın farklı renklerinide koysan tam güzel olacak (malum herkes kırmızı 5800 kullanmıyor.)led modu tuş ışıkları sapıtıyor kardeşim ya zamanla düzelir mi kullandıkca
hakan öncelikle emeğin için teşekkürler kardeşim. görsel olarak mükemmele yakın olmuş yazılımın. oyunları kaldırmanı beğendim. genel tercihinin yanındaki kalplerde olmamış(kişisel görüşüm). ev ekranın felan çok güzel olmuş tam beklediğim gibi sakın bozma derim. yeni versiyonunda sözlük'e Türkçemizi de istiyoruz (sonradan kurabiliyoruz tamam ama fw de olsa daha iyi olur.) birde şu orjinal temanın farklı renklerinide koysan tam güzel olacak (malum herkes kırmızı 5800 kullanmıyor.)
yeni versiyonda öncelikle şu müzikçalar a çare bekliyorum senden. ekolayzer da çalışmıyor sanırım. birkaç sorunda ben yazıyımda tam olsun. bu xpressmusic tuşu genellikle çalışmıyor.(hard format attım.) kapatıyorum açıyorum çalışmaya başlıyor.(garip bir durum)
çalışmalarında başarılar kolay gelsin
---------- Eklendi @ 04:48:46 ---------- Yazıldı @ 04:46:47 ----------
Genel tercih adını düşünücem böylede güzeldi ama neyse kaldırırım yada başka simge koyarım
neden diye soracak olursan, mesela ben bazen ordan tarihe bakıyorum. Orijinalinde genel tercihi bi saniye sonra tarihe dönüşüyor dikkat ettiysen. Ama onu değiştirip tekrar genel yazsan bile tarih gelmiyor oraya 
Tavsiyem genel tercihine hiç dokunmaneden diye soracak olursan, mesela ben bazen ordan tarihe bakıyorum. Orijinalinde genel tercihi bi saniye sonra tarihe dönüşüyor dikkat ettiysen. Ama onu değiştirip tekrar genel yazsan bile tarih gelmiyor oraya
![]()
merhaba . OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 e sağ tıkladığımda Windows xp sp3 yok . zaten xp kullanıyorum ne yapmalıyım
deneyelim
---------- Eklendi @ 11:00:43 ---------- Yazıldı @ 11:00:09 ----------
teşk
peki . telefonun açılmama riski nedir
flash dedikten sonra telefonu pcye bağladım bir kez power a bastım . açılmadı şu an
ilgin için çok teşekkürler...
Evet ilk başlarda çok iyiydi istekler oldu güncelleme üstüne güncelleme hatalardan kurtaramadim çok karıştı yazılım. Zaten v41 üzerine kuruluydu v42 üzerine çalışmalarıma başladım... İcon paketi üzerinde çalışıyorum çünkü çok zayıftı... Güncelleme ne zaman çıkar şuan bişe diyemem ama 2 haftayı bulur... Tek çalışıyorum testerim yok şuan ama cfwme ilgi kim gösterirse en çok testerim olmayi isterse ilk yazılımı onunla paylaşip hatalar warmı yokmu birlikte gidericez... Cfw ile ilgilenenlerden sadece zaman istiyorum güzel bişe ortaya koymak için... Şimdiden anlayış gösterenlere teşekkür ediyorum
Önemli olan mükemmele en yakın cfw'yi ortaya koyabilmek... Çalışmalarında başarılar dilerim, kolay gelsin. 
Ben de çok teşekkür ederim. 2 hafta olsun bekleriz, bizim için sorun değil.Önemli olan mükemmele en yakın cfw'yi ortaya koyabilmek... Çalışmalarında başarılar dilerim, kolay gelsin.
![]()