5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam görmüyor nokia suite kurdum sonra dediğiniz gibi yaptım aynen yolu izledim kurdum klasörü 4x4 tekileride attım içine fakat jafı açtığımda son oalrak ini ye bastığımda bomboş...

JAF USB Driver ı system32 nin içine kopyaladınmı...

cono01

Üye
tamam 07.04 ü güncellemedim bakayım ok...THNX..

07.04... güncellendi...ayrıca hard formatta atıım...H.kartınıda biçimlendirdim...incelicem kardeş...EYW....sonuç hakkında yazarım...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aliosman166

aliosman166

Üye
ya şu ovi maps in son sürümünü hâlâ yükleyemedim yeni güncellemede şu soruna bi el atar mısın?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya şu ovi maps in son sürümünü hâlâ yükleyemedim yeni güncellemede şu soruna bi el atar mısın?

ovi maps uygulamasına gir ordan güncelle... yada bekle yeni sürüme en baştan başladım v42 üzerine kuruyorum... o zaman onunlada ilgilenicem...

musataga

musataga

Üye
Ya Lütfen bundan bi önceki sürümün linkini verirmisiniz ....

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye

JAF USB Driver ı system32 nin içine kopyaladınmı...
teşekkürler hocam yükledim telefon acayip hızlandı :)
4x4 yakışmadı 3x4 ü deneyecem :)
bu arada hocam eğer güncelleme yaparsanız baştaki nokia tokalaşmayı ekleyin sade oluyo böyle .
bir de hocam talep yoğun olursa şu araba yarışı ve bounce oyunlarınıda atarsan stres atılıyor arada.

aliosman166

aliosman166

Üye

ovi maps uygulamasına gir ordan güncelle... yada bekle yeni sürüme en baştan başladım v42 üzerine kuruyorum... o zaman onunlada ilgilenicem...
tamam kardeşim ovi maps üzerinden güncellemeyi anlamadım zaten yazılımın güncellemesini beklerim..

veycell_72

Üye
arkadaşlar birşey soracam bu konularda biraz acemiyim ilk defa boyle birşey denemeyi düşünüyorum ama konu hakkındaki mesajları okuyunca bilmediğim bi sürü terim yazmış arkadaşlar sorum şu acemi biri için bu uygun mu :) yani yükledikten sonra sıkıntılar çıkarmı tşkler şididen ayrıca eline sağlık çok güzel gorunuyor emeğine sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ya Lütfen bundan bi önceki sürümün linkini verirmisiniz ....

bi önceki sürümde hata vardı... Linkleri sildim... Neden bi önceki sürümü istiyorsun?

---------- Eklendi @ 17:20:15 ---------- Yazıldı @ 17:17:07 ----------

teşekkürler hocam yükledim telefon acayip hızlandı :)
4x4 yakışmadı 3x4 ü deneyecem :)
bu arada hocam eğer güncelleme yaparsanız baştaki nokia tokalaşmayı ekleyin sade oluyo böyle .
bir de hocam talep yoğun olursa şu araba yarışı ve bounce oyunlarınıda atarsan stres atılıyor arada.

modlama ile biraz bilgi edinip onlarıda kendine göre düzenlemelisin kardeşim

---------- Eklendi @ 17:20:42 ---------- Yazıldı @ 17:20:15 ----------

tamam kardeşim ovi maps üzerinden güncellemeyi anlamadım zaten yazılımın güncellemesini beklerim..

tamam o zaman güncellemeyi bekle kardeşim

veycell_72

Üye
bide bi kaç mesajda herkes farklı şey istiyor herkese göre yapamayız ki demişsiniz çok haklısınız :) kendimiz bunun bazı özelliklerini değiştirebiliyormuyuz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birşey soracam bu konularda biraz acemiyim ilk defa boyle birşey denemeyi düşünüyorum ama konu hakkındaki mesajları okuyunca bilmediğim bi sürü terim yazmış arkadaşlar sorum şu acemi biri için bu uygun mu :) yani yükledikten sonra sıkıntılar çıkarmı tşkler şididen ayrıca eline sağlık çok güzel gorunuyor emeğine sağlık

ana başlıkta söylediklerimi yap bi sorun çıkmaz... Malum zevklerle renkler tartışılmaz bu cfw yi beğenmezsin sitede alternatif çok cfw war onlari yüklersin ama yok ben beğenmedim orjinal daha iyi diyosan tabikide orjinal haline dönebilirsin

---------- Eklendi @ 17:26:02 ---------- Yazıldı @ 17:23:04 ----------

bide bi kaç mesajda herkes farklı şey istiyor herkese göre yapamayız ki demişsiniz çok haklısınız :) kendimiz bunun bazı özelliklerini değiştirebiliyormuyuz?

tabikide yazılımlı düzenleyip kendine göre istediğini yapabilirsin... Modlama ile ilgili biraz bilgi edinirsen inan bana orjinale dönmez tlfnunu daha çok seversin :)

veycell_72

Üye
çok teşekküürler çok çok çok sağol :)

---------- Eklendi @ 20:32:14 ---------- Yazıldı @ 20:31:20 ----------

benim telefon 5800 v60 bunu kurabilirim değilmi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekküürler çok çok çok sağol :)

---------- Eklendi @ 20:32:14 ---------- Yazıldı @ 20:31:20 ----------

benim telefon 5800 v60 bunu kurabilirim değilmi ?

gayet sorunsuz kurup kullanabilirsin...

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam bir iki hata gördüm : telefonun sağındaki tuş kilidi açma tuşunu aşağıya çektiğimde kilitlenip hemen açılıyor ve güvenlik kodu bırakınca yine sağ taraftaki tuş kilit tuşunu aşağı çekmeden kod giremiyoz orta tuş işe yaramıyor galiba kod girmede.

birde hocam pm attım bi konuda bakarmısınız

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam bir iki hata gördüm : telefonun sağındaki tuş kilidi açma tuşunu aşağıya çektiğimde kilitlenip hemen açılıyor ve güvenlik kodu bırakınca yine sağ taraftaki tuş kilit tuşunu aşağı çekmeden kod giremiyoz orta tuş işe yaramıyor galiba kod girmede.

birde hocam pm attım bi konuda bakarmısınız

c6 port genel hatası kardeşim...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Şu 3 temanın linkini bize atabilsen ne kadar güzel olacak biliyor musun? :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:)hehe şuan imkanım yok atmaya...
1. Tema anna sound waves...
2. Tema mosaic
3. Tema linspirat (bunu bulabileceğini pek sanmıyorum bulsanda bendeki gibi olmaz... Ben temayı düzenledim)

ossquen

Üye
hakan kardeşim ben senin bu paylaşımın sayesinde siteyi takip eder oldum, sağolasın.:oke: sana sormak istediğim bazı şeyler var::nono:
bu cfw'nin mevcut hatalarını giderip ne zaman yayınlamayı düşünüyorsun?
daha önce bu cfw çok bozuldu sıfırdan yeni bir cfw hazırlayacağım, demiştin. bunu ne kadar zamanda hazırlamayı planlıyorsun?
:aman2:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim ben senin bu paylaşımın sayesinde siteyi takip eder oldum, sağolasın.:oke: sana sormak istediğim bazı şeyler var::nono:
bu cfw'nin mevcut hatalarını giderip ne zaman yayınlamayı düşünüyorsun?
daha önce bu cfw çok bozuldu sıfırdan yeni bir cfw hazırlayacağım, demiştin. bunu ne kadar zamanda hazırlamayı planlıyorsun?
:aman2:

ilgin için çok teşekkürler...
Evet ilk başlarda çok iyiydi istekler oldu güncelleme üstüne güncelleme hatalardan kurtaramadim çok karıştı yazılım. Zaten v41 üzerine kuruluydu v42 üzerine çalışmalarıma başladım... İcon paketi üzerinde çalışıyorum çünkü çok zayıftı... Güncelleme ne zaman çıkar şuan bişe diyemem ama 2 haftayı bulur... Tek çalışıyorum testerim yok şuan ama cfwme ilgi kim gösterirse en çok testerim olmayi isterse ilk yazılımı onunla paylaşip hatalar warmı yokmu birlikte gidericez... Cfw ile ilgilenenlerden sadece zaman istiyorum güzel bişe ortaya koymak için... Şimdiden anlayış gösterenlere teşekkür ediyorum

Üst Alt