5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

fivetech

Üye
bunun v42 sinin çıkmasını dört gözle bekliyorum. Ne zaman bitecek modlamalar bi tarih verme şansın var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

fivetech

Üye
bunun v42 sinin çıkmasını dört gözle bekliyorum. Ne zaman bitecek modlamalar bi tarih verme şansın var mı?

cono01

Üye
tamam 07.04 ü güncellemedim bakayım ok...THNX..

şef daha önceden söyledigim sıkıntılardan bazıları düzelmiş...şöyle ki, rehberden herhangi birine hafıza kartı üzerinde bulunan bir resmi kartvizit atıyorum...belirlediğim kişi beni aradıgında resim çıkmıyor normal temanın belirledigi logo cıkıyor.budurum zil sesinde de mevcut..arayanın ismini söyle kutucugunu işaretlediğimde söylemıyordu bu guncellemede düzelmiş...şimdilik gördüklerim bunlar....(hafıza kartını biçimlendirdim...hard format attım)

---------- Eklendi @ 21:33:42 ---------- Yazıldı @ 21:25:07 ----------

şef daha önceden söyledigim sıkıntılardan bazıları düzelmiş...şöyle ki, rehberden herhangi birine hafıza kartı üzerinde bulunan bir resmi kartvizit atıyorum...belirlediğim kişi beni aradıgında resim çıkmıyor normal temanın belirledigi logo cıkıyor.budurum zil sesinde de mevcut..arayanın ismini söyle kutucugunu işaretlediğimde söylemıyordu bu guncellemede düzelmiş...şimdilik gördüklerim bunlar....(hafıza kartını biçimlendirdim...hard format attım)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 21:33:42 ---------- Yazıldı @ 21:25:07 ----------

sım hafızası seçiliyse resim çıkmaz ki... Tlfn hafızasında kartviziti düzenle foto koy çıkması gerek...

hilal52

Üye

ilgin için çok teşekkürler...
Evet ilk başlarda çok iyiydi istekler oldu güncelleme üstüne güncelleme hatalardan kurtaramadim çok karıştı yazılım. Zaten v41 üzerine kuruluydu v42 üzerine çalışmalarıma başladım... İcon paketi üzerinde çalışıyorum çünkü çok zayıftı... Güncelleme ne zaman çıkar şuan bişe diyemem ama 2 haftayı bulur... Tek çalışıyorum testerim yok şuan ama cfwme ilgi kim gösterirse en çok testerim olmayi isterse ilk yazılımı onunla paylaşip hatalar warmı yokmu birlikte gidericez... Cfw ile ilgilenenlerden sadece zaman istiyorum güzel bişe ortaya koymak için... Şimdiden anlayış gösterenlere teşekkür ediyorum

led modu tuş ışıkları sapıtıyor kardeşim ya zamanla düzelir mi kullandıkca

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
hakan öncelikle emeğin için teşekkürler kardeşim. görsel olarak mükemmele yakın olmuş yazılımın. oyunları kaldırmanı beğendim. genel tercihinin yanındaki kalplerde olmamış :) (kişisel görüşüm). ev ekranın felan çok güzel olmuş tam beklediğim gibi sakın bozma derim. yeni versiyonunda sözlük'e Türkçemizi de istiyoruz (sonradan kurabiliyoruz tamam ama fw de olsa daha iyi olur.) birde şu orjinal temanın farklı renklerinide koysan tam güzel olacak (malum herkes kırmızı 5800 kullanmıyor.)

yeni versiyonda öncelikle şu müzikçalar a çare bekliyorum senden. ekolayzer da çalışmıyor sanırım. birkaç sorunda ben yazıyımda tam olsun. bu xpressmusic tuşu genellikle çalışmıyor.(hard format attım.) kapatıyorum açıyorum çalışmaya başlıyor.(garip bir durum)

çalışmalarında başarılar kolay gelsin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
led modu tuş ışıkları sapıtıyor kardeşim ya zamanla düzelir mi kullandıkca

ilk sürümlerde ledler saglam çalışıyodu cfw çok karıştı ondan olur güncellemeyi bekle kardeşim

---------- Eklendi @ 04:48:46 ---------- Yazıldı @ 04:46:47 ----------

hakan öncelikle emeğin için teşekkürler kardeşim. görsel olarak mükemmele yakın olmuş yazılımın. oyunları kaldırmanı beğendim. genel tercihinin yanındaki kalplerde olmamış :) (kişisel görüşüm). ev ekranın felan çok güzel olmuş tam beklediğim gibi sakın bozma derim. yeni versiyonunda sözlük'e Türkçemizi de istiyoruz (sonradan kurabiliyoruz tamam ama fw de olsa daha iyi olur.) birde şu orjinal temanın farklı renklerinide koysan tam güzel olacak (malum herkes kırmızı 5800 kullanmıyor.)

yeni versiyonda öncelikle şu müzikçalar a çare bekliyorum senden. ekolayzer da çalışmıyor sanırım. birkaç sorunda ben yazıyımda tam olsun. bu xpressmusic tuşu genellikle çalışmıyor.(hard format attım.) kapatıyorum açıyorum çalışmaya başlıyor.(garip bir durum)

çalışmalarında başarılar kolay gelsin

saolasın önerilerin için baştan başladım zaten sorun olmuycak. Genel tercih adını düşünücem böylede güzeldi ama neyse kaldırırım yada başka simge koyarım

dready112

dready112

Üye

---------- Eklendi @ 04:48:46 ---------- Yazıldı @ 04:46:47 ----------

Genel tercih adını düşünücem böylede güzeldi ama neyse kaldırırım yada başka simge koyarım

Tavsiyem genel tercihine hiç dokunma :) neden diye soracak olursan, mesela ben bazen ordan tarihe bakıyorum. Orijinalinde genel tercihi bi saniye sonra tarihe dönüşüyor dikkat ettiysen. Ama onu değiştirip tekrar genel yazsan bile tarih gelmiyor oraya :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyem genel tercihine hiç dokunma :) neden diye soracak olursan, mesela ben bazen ordan tarihe bakıyorum. Orijinalinde genel tercihi bi saniye sonra tarihe dönüşüyor dikkat ettiysen. Ama onu değiştirip tekrar genel yazsan bile tarih gelmiyor oraya :)

gün ay yıl tercihin üstünde war orda yazması tekrardan fazlalık bence...

veli_efendi

veli_efendi

Üye
deneyelim

---------- Eklendi @ 11:00:43 ---------- Yazıldı @ 11:00:09 ----------

teşk

hkmttnc

Üye
merhaba . OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 e sağ tıkladığımda Windows xp sp3 yok . zaten xp kullanıyorum ne yapmalıyım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

hkmttnc

Üye
peki . telefonun açılmama riski nedir

hkmttnc

Üye
flash dedikten sonra telefonu pcye bağladım bir kez power a bastım . açılmadı şu an

ossquen

Üye

ilgin için çok teşekkürler...
Evet ilk başlarda çok iyiydi istekler oldu güncelleme üstüne güncelleme hatalardan kurtaramadim çok karıştı yazılım. Zaten v41 üzerine kuruluydu v42 üzerine çalışmalarıma başladım... İcon paketi üzerinde çalışıyorum çünkü çok zayıftı... Güncelleme ne zaman çıkar şuan bişe diyemem ama 2 haftayı bulur... Tek çalışıyorum testerim yok şuan ama cfwme ilgi kim gösterirse en çok testerim olmayi isterse ilk yazılımı onunla paylaşip hatalar warmı yokmu birlikte gidericez... Cfw ile ilgilenenlerden sadece zaman istiyorum güzel bişe ortaya koymak için... Şimdiden anlayış gösterenlere teşekkür ediyorum

Ben de çok teşekkür ederim. 2 hafta olsun bekleriz, bizim için sorun değil.
:oke: Önemli olan mükemmele en yakın cfw'yi ortaya koyabilmek... Çalışmalarında başarılar dilerim, kolay gelsin. :bye2:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Ben de çok teşekkür ederim. 2 hafta olsun bekleriz, bizim için sorun değil.
:oke: Önemli olan mükemmele en yakın cfw'yi ortaya koyabilmek... Çalışmalarında başarılar dilerim, kolay gelsin. :bye2:

saolasın kardeşim

gokay592

Üye
Kardeş ben bunu kurdum ama ekranda nokia yazıyor yan bir şekilde orda kaldı ne yapmam gerekiyor?
bide en sonda böyle yazdı:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

---------- Eklendi @ 16:41:01 ---------- Yazıldı @ 16:38:59 ----------

acil beyler bilgisi olan biri cevap atabilirmi ?

---------- Eklendi @ 16:52:40 ---------- Yazıldı @ 16:41:01 ----------

Ekranda
v60.0.003
Local
Mode
Nokia yazıyor yan bir şekilde acil cevap verecek yokmuu

Üst Alt