Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olanı söyledim kardeşim adamlar açıkladı haberini yaptık okumayanlar için buraya da yazdık demekki bunun oluru var ama cfw ustaları yapabilir mi yoksa sadece nokia mı bilemem
geçen bi konuda bana söylemiş tin haftaya cfw çıkacak diye acaba çıkacak olan cfw ye fp1 port edilmiş mi olacak eğer öyleyse yaşadık usta AMA fp.1 port edip te cfw nin hızından kaybettirme yani
doctorrr
Üye
bence diğer multitasking daha kullanışlı küçücük hemen tık tık..
geçen bi konuda bana söylemiş tin haftaya cfw çıkacak diye acaba çıkacak olan cfw ye fp1 port edilmiş mi olacak eğer öyleyse yaşadık usta AMA fp.1 port edip te cfw nin hızından kaybettirme yani
arkadaşlar benim anlamadığım n8 spb shel 3d uygulamasını kaldırıyor. fp1 i de kaldırması gerkmiyormu....
mcalisir
Üye
kaldırma olayı değil ki olay ona bakarsan c6-01 kullanıyorum arkadaşm ile beraber tüm oyunları beraber hd oynayabiliyorz onun telefon sadece bir yada iki saniye önce giriyor oyuna fark bu.. olay satış stratejisi
ultraslan_66
Üye
keşke sadece menüler arası geçişlerdeki kasmaları giderecek bir güncelleme çıkarsalar. başka bişey istemem valla
menü tuşuna uzun bastığınızda açık olan uygulamalara hızlıca erişebilirsiniz bir nevi çoklu görevleri aynı aynı yapmaktır bu. işte buna multitasking denilir.