galiba bir onu port edemediler diye duydum
Febris Üye SilentOne' Alıntı: galiba bir onu port edemediler diye duydum Genişletmek için tıkla ... O bi gelse F1 gelmesede olur zaten
SilentOne' Alıntı: galiba bir onu port edemediler diye duydum Genişletmek için tıkla ... O bi gelse F1 gelmesede olur zaten
papakudioflu Admin Febris' Alıntı: O bi gelse F1 gelmesede olur zaten Genişletmek için tıkla ... madness bir cfw hazırlıyor onda olucak galiba tarayıcı
Febris' Alıntı: O bi gelse F1 gelmesede olur zaten Genişletmek için tıkla ... madness bir cfw hazırlıyor onda olucak galiba tarayıcı
papakudioflu Admin Febris' Alıntı: C6-01 e hazırlamıyor ki ondan bize yaramıcak hazırlasa ben test yaparım ama yapan yok . Genişletmek için tıkla ... müracaat;madness
Febris' Alıntı: C6-01 e hazırlamıyor ki ondan bize yaramıcak hazırlasa ben test yaparım ama yapan yok . Genişletmek için tıkla ... müracaat;madness
Febris Üye papakudioflu' Alıntı: müracaat;madness Genişletmek için tıkla ... İşe yarayacağını sanmam niye diye sorarsan kimse elinde olmayan telefona yazılım yappmaz
papakudioflu' Alıntı: müracaat;madness Genişletmek için tıkla ... İşe yarayacağını sanmam niye diye sorarsan kimse elinde olmayan telefona yazılım yappmaz
papakudioflu Admin Febris' Alıntı: İşe yarayacağını sanmam niye diye sorarsan kimse elinde olmayan telefona yazılım yappmaz Genişletmek için tıkla ... madness c6-01 belle çıkmadan çok ugraşmıştı yapabilmek için sende testerlar arasındaydın
Febris' Alıntı: İşe yarayacağını sanmam niye diye sorarsan kimse elinde olmayan telefona yazılım yappmaz Genişletmek için tıkla ... madness c6-01 belle çıkmadan çok ugraşmıştı yapabilmek için sende testerlar arasındaydın
MrCommanDTr Emekli Yönetici Beyler bu taylorun cfw sinde tarayıcı bazen kendiliğinden kapanıyor mu? Ben 701 de çok yüklenince kapanıyor
Beyler bu taylorun cfw sinde tarayıcı bazen kendiliğinden kapanıyor mu? Ben 701 de çok yüklenince kapanıyor
SilentOne Üye Febris' Alıntı: O bi gelse F1 gelmesede olur zaten Genişletmek için tıkla ... işte oda var tarayıcı gelse iyi olurda 1 yada 2 haftaya hallederler zaten fp1 in rahat %80 ini almış oluruz
Febris' Alıntı: O bi gelse F1 gelmesede olur zaten Genişletmek için tıkla ... işte oda var tarayıcı gelse iyi olurda 1 yada 2 haftaya hallederler zaten fp1 in rahat %80 ini almış oluruz
MrCommanDTr Emekli Yönetici tarayıcı o kadar da iyi değil bende günde 2 3 defa kendiliğinden kapanıyo yazılımı tekrar yüklicem belki düzelir
tarayıcı o kadar da iyi değil bende günde 2 3 defa kendiliğinden kapanıyo yazılımı tekrar yüklicem belki düzelir
Febris Üye papakudioflu' Alıntı: madness c6-01 belle çıkmadan çok ugraşmıştı yapabilmek için sende testerlar arasındaydın Genişletmek için tıkla ... Biliyorum.. ama o başka bu başka bu keyfi bişey oda keyfiydi ama karıştı
papakudioflu' Alıntı: madness c6-01 belle çıkmadan çok ugraşmıştı yapabilmek için sende testerlar arasındaydın Genişletmek için tıkla ... Biliyorum.. ama o başka bu başka bu keyfi bişey oda keyfiydi ama karıştı
Dandanakan92 Üye Febris' Alıntı: Biliyorum.. ama o başka bu başka bu keyfi bişey oda keyfiydi ama karıştı Genişletmek için tıkla ... O konuyu duyunca aklıma Tetris geliyo
Febris' Alıntı: Biliyorum.. ama o başka bu başka bu keyfi bişey oda keyfiydi ama karıştı Genişletmek için tıkla ... O konuyu duyunca aklıma Tetris geliyo
Febris Üye Dandanakan92' Alıntı: O konuyu duyunca aklıma Tetris geliyo Genişletmek için tıkla ... Bırak ya | bu arada görev yöneticisini kişisel olarak hazırladığım CFW me ekledim sorunsuzdur
Dandanakan92' Alıntı: O konuyu duyunca aklıma Tetris geliyo Genişletmek için tıkla ... Bırak ya | bu arada görev yöneticisini kişisel olarak hazırladığım CFW me ekledim sorunsuzdur
hakan_710 Üye Konu Sahibi Febris' Alıntı: Bırak ya | bu arada görev yöneticisini kişisel olarak hazırladığım CFW me ekledim sorunsuzdur Genişletmek için tıkla ... sorunsuz olduğunu onaylaman güzel. hele kendi cfw ni yapman daha güzel (zaten kendim denemeden asla paylaşım yapmıyorum )
Febris' Alıntı: Bırak ya | bu arada görev yöneticisini kişisel olarak hazırladığım CFW me ekledim sorunsuzdur Genişletmek için tıkla ... sorunsuz olduğunu onaylaman güzel. hele kendi cfw ni yapman daha güzel (zaten kendim denemeden asla paylaşım yapmıyorum )
Febris Üye hakan_710' Alıntı: sorunsuz olduğunu onaylaman güzel. hele kendi cfw ni yapman daha güzel (zaten kendim denemeden asla paylaşım yapmıyorum ) Genişletmek için tıkla ... evet yaptım cfw mı sorunsuz kullanıyorum..
hakan_710' Alıntı: sorunsuz olduğunu onaylaman güzel. hele kendi cfw ni yapman daha güzel (zaten kendim denemeden asla paylaşım yapmıyorum ) Genişletmek için tıkla ... evet yaptım cfw mı sorunsuz kullanıyorum..
Batuhan Apatay Üye Yükledim sorunsuz. Müzik çaları arıyorum şimdide. Bulabilen varsa özel mesaj atabilir mi ?
Febris Üye BaTuu '' Alıntı: Yükledim sorunsuz. Müzik çaları arıyorum şimdide. Bulabilen varsa özel mesaj atabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Müzik çalar da türkçe karakter sorunu var birazda olsa şimdi çalınıyor yerine Çimdi Çalıyor yazıyo
BaTuu '' Alıntı: Yükledim sorunsuz. Müzik çaları arıyorum şimdide. Bulabilen varsa özel mesaj atabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Müzik çalar da türkçe karakter sorunu var birazda olsa şimdi çalınıyor yerine Çimdi Çalıyor yazıyo
Batuhan Apatay Üye Febris' Alıntı: Müzik çalar da türkçe karakter sorunu var birazda olsa şimdi çalınıyor yerine Çimdi Çalıyor yazıyo Genişletmek için tıkla ... Evet ya buldum. Öyle. Sevmedim. Yenisinin çıkmasını bekliyorum artık.
Febris' Alıntı: Müzik çalar da türkçe karakter sorunu var birazda olsa şimdi çalınıyor yerine Çimdi Çalıyor yazıyo Genişletmek için tıkla ... Evet ya buldum. Öyle. Sevmedim. Yenisinin çıkmasını bekliyorum artık.
hakan_710 Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: Bende flash atıcaktım şimdi neyse.. karakter sorunu en sevmediğim şey zaten Genişletmek için tıkla ... paylaştığım ilk dosyada müzikçalar yok. Sadece multitask istiyosan flash atabilirsin
nsekiz' Alıntı: Bende flash atıcaktım şimdi neyse.. karakter sorunu en sevmediğim şey zaten Genişletmek için tıkla ... paylaştığım ilk dosyada müzikçalar yok. Sadece multitask istiyosan flash atabilirsin