Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhuncu

Üye
Stil 3 kurdum herhangi bi sorun yoktur umarım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Stil 3 kurdum herhangi bi sorun yoktur umarım.

Zaten sorun yoktu. Dahili bileşen hatasını ortadan kaldırdık. Sorun olsa upload neden yapayım? Test edip yayınlıyoruz, kafadan değil.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Yamalardaki İkon paketleri tekrar upload edildi, eskileri silindi.

---------- Eklendi @ 09:54:40 ---------- Yazıldı @ 09:53:14 ----------

Dahili bileşen hatası Stil 5'te yok. X6 içinde SP1 geliyor :)

Yamasını yapayım, onu kullan.

kardeşim çok karıştı 3 defa flash attım x6 stil 5 dahili bileşen hgatası verdi office ve accel yüklerken diğer dediğim hatalarda aynen var kafam çok karıştı şimdi ya bu sp1 demek düzenleme sanırım eski linki kaldır bari kardeş x6 için olanını

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim çok karıştı 3 defa flash attım x6 stil 5 dahili bileşen hgatası verdi office ve accel yüklerken diğer dediğim hatalarda aynen var kafam çok karıştı şimdi ya bu sp1 demek düzenleme sanırım eski linki kaldır bari kardeş x6 için olanını

Sen zaten telefonda olan programları yüklemeye kalkıştığın için hata veriyor.

bersan160

Üye
bende kuracağım fakat konudai fotolar görünmüyor bi el atarsanız

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
ama telde accel switch ve office yok kardeş sp1 li x6 hangi stillere gelecek ve ne zaman gelir acaba

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
accel switch menude gözükmesin tamam ama mediabar da işlem yapmıyor yüklemek isteyincede bileşen hatası veriyor daha nasıl anlatabilirm bilemiyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hangi stil x6'nın ?

Stil 5'te bu sorun varmış. Mediabardaki çalışmıyor. Tuhaf :hmmm Tüm telefonlarda çalışıyor, hatta X6 testerimizde çalıştığını söylemişti.

Adobe Reader için dosyalara tek tek baktım. Hiçbir çakışma yok Stil 5'te. Dasıl dahili bileşen hatası veriyor anlamadım. Eke eklediğim Adobe Reader'i yüklemeyi dener misin:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Stil 5'te bu sorun varmış. Mediabardaki çalışmıyor. Tuhaf :hmmm Tüm telefonlarda çalışıyor, hatta X6 testerimizde çalıştığını söylemişti.

Adobe Reader için dosyalara tek tek baktım. Hiçbir çakışma yok Stil 5'te. Dasıl dahili bileşen hatası veriyor anlamadım. Eke eklediğim Adobe Reader'i yüklemeyi dener misin:

Çok garip başka X6 kullanan olupta hata bildiren oldumu hiç ?

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
3 defa flash attım sorunlar aynı attığım hard format ve biçimlendirmeninde sayısı belli değil Quickoffice PRO v7.0.39 bileşen hatası veriyor accel yok yüklerken yine bileşen hataı veriyor kamerada zaten kullanılıyor hatasını şimdi gördüm
stil 5 i bi daha flashlamam furkan enden diğer stiiler için sp1 li x6 beklioyrum güzel kardeşim

anılbaran

anılbaran

Üye
7 mi ? 7 s60v5 için yokki ? Ne zaman çıktı 7 s60v5 için haberim yok :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
bensenbiz

bensenbiz

Üye
çok sağol rambo gereken açıklamayı en detaylı şekilde yapmışsın şimdi deniyorum sp1 li 5800 stil 1i. teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
3 defa flash attım sorunlar aynı attığım hard format ve biçimlendirmeninde sayısı belli değil Quickoffice PRO v7.0.39 bileşen hatası veriyor accel yok yüklerken yine bileşen hataı veriyor kamerada zaten kullanılıyor hatasını şimdi gördüm
stil 5 i bi daha flashlamam furkan enden diğer stiiler için sp1 li x6 beklioyrum güzel kardeşim

Senin sorunlarını açıklığa kavuşturalım, ayrıca testerimize tekrar söyledim. Cevap bekliyorum.

- Quick Office 7 sadece Symbian S^3 içindir.
- Accel zaten yok, Sensör Aç Kp var. Senin mediabarda çalışmaması çok tuhaf. Testerimiz ilgilenecek. Tester birşey demeden benim konuşmam mantıklı olmaz.
- Kamera kullanılıyor hatası verebilir, tekrar silme işlemi yaparsan hata ortadan kalkıyor.

SP1'de sadece dahili bileşen hatasını düzelttik. Bütün ümidini SP1'e bağlarsan aynı hataları alacaksın.

---------- Eklendi @ 11:15:29 ---------- Yazıldı @ 11:15:13 ----------

çok sağol rambo gereken açıklamayı en detaylı şekilde yapmışsın şimdi deniyorum sp1 li 5800 stil 1i. teşekkürler

:rica:

---------- Eklendi @ 11:16:03 ---------- Yazıldı @ 11:15:29 ----------

7 mi ? 7 s60v5 için yokki ? Ne zaman çıktı 7 s60v5 için haberim yok :hmmm

Daha yeni Quick Office resmi sitesinden baktım, en son versiyon S60v5 için Premier 6 ve onuda ben denedim, dahili bileşen hatası yok.

---------- Eklendi @ 11:16:57 ---------- Yazıldı @ 11:16:03 ----------

Çok garip başka X6 kullanan olupta hata bildiren oldumu hiç ?

Hiç bildiren olmadı, X6 stillerin indirilme sayısı 50 den fazlaydı. Tester'da söylemedi.

turkishield

turkishield

Üye
t9a çözüm bulundumu yoksa bi önerim olacak ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Senin sorunlarını açıklığa kavuşturalım, ayrıca testerimize tekrar söyledim. Cevap bekliyorum.

- Quick Office 7 sadece Symbian S^3 içindir.
- Accel zaten yok, Sensör Aç Kp var. Senin mediabarda çalışmaması çok tuhaf. Testerimiz ilgilenecek. Tester birşey demeden benim konuşmam mantıklı olmaz.
- Kamera kullanılıyor hatası verebilir, tekrar silme işlemi yaparsan hata ortadan kalkıyor.

SP1'de sadece dahili bileşen hatasını düzelttik. Bütün ümidini SP1'e bağlarsan aynı hataları alacaksın.

---------- Eklendi @ 11:15:29 ---------- Yazıldı @ 11:15:13 ----------

:rica:

---------- Eklendi @ 11:16:03 ---------- Yazıldı @ 11:15:29 ----------

Daha yeni Quick Office resmi sitesinden baktım, en son versiyon S60v5 için Premier 6 ve onuda ben denedim, dahili bileşen hatası yok.

---------- Eklendi @ 11:16:57 ---------- Yazıldı @ 11:16:03 ----------

Hiç bildiren olmadı, X6 stillerin indirilme sayısı 50 den fazlaydı. Tester'da söylemedi.

Cok garip. Surekli flas atmak yerine dosyalari tekrar indirip flaslasin.

Üst Alt