HTC Sensation XE. Bilgi İstiyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XE. Bilgi İstiyorum ?
Merhaba arkadaşlar. Kendime yeni bir telefon alacağım. Marka olarak HTC yi seçtim fakat model olarak karasızım. Aklıma en çok yatan Sensation XE. Ama hakkında pek tatmin değilim. Kimileri çok iyi kimileri ise çok kötü diyor. Kullanan gören bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Mesela 768 MB RAm 'e sahip. Bu miktar stabil olması için yeterli mi herhangi bi kasma mevcut mu ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

by*cambaz

Üye
bence biraz daha bekle one s gelecek yakında onu bekle

osmanalbayrak52

Üye
Valla ben xe kullanıyorum bu zamana kadar sorun çıkardığını görmedim.Şu an android 2.3 yüklü olmasına rağmen. Yeni sistem geldiğinde yani android 4 geldiğinde daha da hızlı olacağı kesin

Türe

Türe

Üye
Dostum xe ye vereceğin parayla one x alır üstüne de sana para kalır tercih senin ama bence beklemeye fazlasıyla değer

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
[alikan]

[alikan]

Üye
Seçeceğin marka HTC olacaksa tercihin Kesinlikle One X olmalıdır.

klongs

klongs

Üye
bence one x yerine one s al aralarında fark yok

yorgunazrail

Üye
2 haftadır htc xe kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
    Konu Sahibi
One X daha mı ucuz ve aralarındaki fark ne ? Ben tasarım olarak da Xe'den yanayım. Aklımdaki sorular hep aynı. Batarya, performans ve dokunmatik kalitesi ?

klongs

klongs

Üye
One X daha mı ucuz ve aralarındaki fark ne ? Ben tasarım olarak da Xe'den yanayım. Aklımdaki sorular hep aynı. Batarya, performans ve dokunmatik kalitesi ?

one s ile one x arasında pek bir fark yok one s in bataryası daha iyi one s daha ucuz

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatları ne kadar ?

klongs

klongs

Üye
one s 1300 civarı one x 1850 civarı

klongs

klongs

Üye

one s 1300 mü ? :oha: süper yaa :D türkiyeye gelirse iPhone'u satıp onu alabilirm mükemmel :) sağolasın mehmet abi sevindirdin beni :)

bu internetteki fiyatı teknosaya gidip nie 1300 deme bana sonra :D

Türe

Türe

Üye
bu internetteki fiyatı teknosaya gidip nie 1300 deme bana sonra :D

Sevindiydim amma :( Gerçi ben teknosadan almıcam telefoncuma dicem getirtirse öyle alacam değilse bizim iş yaş ali kaptan :ehe

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
    Konu Sahibi
One X in tahmini çıkış fiyatı 2000 Tl nin üstünde. Türkiye satışı için. Benim bütçemi fazlasıyla aşıyo. Zaten Xe de bütçeyi aşıyo ama azcık destek olacak. Xe'nin dokunmatiği nasıl acaba ? İphone kadar var mı ? Bide garanti sıkıntısı varmış. Mesela bi parça bozulsa yarı fiyatına yapılıyomuş ? Bilgisi olan var mı ?

klongs

klongs

Üye
One X in tahmini çıkış fiyatı 2000 Tl nin üstünde. Türkiye satışı için. Benim bütçemi fazlasıyla aşıyo. Zaten Xe de bütçeyi aşıyo ama azcık destek olacak. Xe'nin dokunmatiği nasıl acaba ? İphone kadar var mı ? Bide garanti sıkıntısı varmış. Mesela bi parça bozulsa yarı fiyatına yapılıyomuş ? Bilgisi olan var mı ?

parçaların hepsi garantidedir yarı fiyatına iş mi olur

---------- Eklendi @ 22:33:57 ---------- Yazıldı @ 22:33:27 ----------

Sevindiydim amma :( Gerçi ben teknosadan almıcam telefoncuma dicem getirtirse öyle alacam değilse bizim iş yaş ali kaptan :ehe

gerçi çok şişirmezler orta segment telefonu ya 1600 u geçmez bence

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
    Konu Sahibi
Htc One S i inceledim. X ile arasında hiç bi fark yok. Türkiyede ne zaman çıkacak ve tahminen ne kadara çıkar. Eğer Xe ile aynı fiyatta olursa One S i düşünebilirim çünkü performans yüklü bi model. Xe ye fark basıyo.

klongs

klongs

Üye
haziran gibi gelir diyorlar 1600 civarı türkiyeye çıkar

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
    Konu Sahibi
Çok geç ve pahalı. Neyse. Teşekkürler bilgi için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt