Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon şifayı kaptı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost
Üye
Konu Sahibi
telefon şifayı kaptı
Arkadaşlar bana yardımınız gerekiyor Bende bir tane Nokia 6670 var telefon bu kış günü cam kenarında unutulmuş ve su sızmış içine şimdi telefonda yaşam belirtisi yok ne yapabilirim düzeltmek için (dalga geçmeyelim ; )
alien97
Üye
pirinç dolu bir kaba koy suyunu çeker belki çalışır.
spy ghost
Üye
Konu Sahibi
tamam deneyeceğim
OttomaN TigeR
Üye
Ne yaptın geçmiş olsun şimdi dağıt telefonu alkolle temizle sonra pirince bas bataryayı felan iyice kurula oksitlenmesin.
gurcu_selim
Üye
pirinc+saç kurutma makinesi
JohnLemmon
Üye
o nasıl konu ya sesli güldüm konu+başlık harika
gelelim konuya nazikçe telefonu dağıt sonra ince olsun diye tuvalet kağıdı kullanarak ıslaklık varsa onu aldır bazı noktalarda kulak çubuğu kullanabilirsin sonra pamuğa kolonya dök (az) sonra güzelce temizle sonra SAÇ KURUTMA MAKİNASINI UNUT! elektrikli süpürge ile nemini aldır sonra 1 günde pirinç kavanozunda beklet düzelir diye tahmin ediyom düzelmezse geçmiş olsun
Saç kurutma makinesini kullanmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum, telefonu daha sonra nemlendirir ve sonuç 1 ay sonra oksitlenebilir,
spy ghost
Üye
Konu Sahibi
konuya son mesajı yazıp kendi çözümümü de yazayım kapattıryım ; telefonun tüm malzemelerini sökün dış kap , tuşlar, batarya felan daha sonra sade kaa kalıca sobanın arkasına koyun ama şöyle bi 5-6 cmen az bi uzaklık olsun orda bir süre bekletin birkaç saat gibi ardından ters çevirin yani ekran yukarı bakıyorsa aşağı biraz da öyle beklesin ardından prinç varsa biraz da onun içinde beklesin işe yarayacktır , 2 kez denendi ve başarılı sonuç elde edildi konu kapanabilir
Dediğimi dene telefonu komple sök anakartı çıkar ,selülozik tinerle anakartı fırçayla temizle olmadı telefoncuya götür eski telefon zaten 6600 işlemcisini değiştirdiler 20 tl aldılar yani fazla bi masrafı yoktur yani tahminimce.
Dediğimi dene telefonu komple sök anakartı çıkar ,selülozik tinerle anakartı fırçayla temizle olmadı telefoncuya götür eski telefon zaten 6600 işlemcisini değiştirdiler 20 tl aldılar yani fazla bi masrafı yoktur yani tahminimce.