Videolarda Filmlerde Donma Yapmayan Video Oynatici Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
Fullfilm.com'dakiler .avc kodekli smartmovie açmaz coreplayer ile Ucplayer'da zorlanabilir.

eren3546

eren3546

Üye
telefonun kendi video playerını kullanın derim zamanında konuyu açan arkadaş gibi çok aradım ama hep sorun hep hüsran
son çıkan video klipleri
pc den ve ya cepten youtube grip telefonuma uygun formatta indiriyorum 360p mp4 olarak neredeyse çoğu telefon destekliyor bu formatı
filmleri ise den google video dan indirip izliyorum

size tavsiyem uğraşmayın böyle şeylerle zaman kaybından başka bir şey değil

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendi video playerını kullanın derim zamanında konuyu açan arkadaş gibi çok aradım ama hep sorun hep hüsran
son çıkan video klipleri
pc den ve ya cepten youtube grip telefonuma uygun formatta indiriyorum 360p mp4 olarak neredeyse çoğu telefon destekliyor bu formatı
filmleri ise den google video dan indirip izliyorum

size tavsiyem uğraşmayın böyle şeylerle zaman kaybından başka bir şey değil

youtubede filmmi var ya :dry:

eren3546

eren3546

Üye
T i B i A M E 11:13:08 13.04.2012 eren3546:
telefonun kendi video playerını
kullanın derim zamanında
konuyu açan arkadaş gibi çok
aradım ama hep sorun hep
hüsran son çıkan video klipleri
pc den ve ya cepten youtube grip
telefonuma uygun formatta
indiriyorum 360p mp4 olarak
neredeyse çoğu telefon
destekliyor bu formatı filmleri ise den google video dan
indirip izliyorum size tavsiyem uğraşmayın böyle
şeylerle zaman kaybından
başka bir şey değil

youtubede filmmi var ya

youtube de film var demedim google video da var dedim yeni filmler yok ama filmleri google den aramak için film in adı örnek
avatar google video diye aratırsanız bulabilirsiniz indirmek için pc nizde İDM kurulu olması gerekiyor...

yyy

Üye
direk filmmobiden indir

deforze

deforze

Üye
filmi googleda araştır bul sitedeki video linkini kopyala bu siteye gir http://video.online-convert.com burdan mp4 formatını seç 320x240 pixel yap video linkini yapıştır 2 dk da hazırlıyor sonra indirirsin

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
filmi googleda araştır bul sitedeki video linkini kopyala bu siteye gir http://video.online-convert.com burdan mp4 formatını seç 320x240 pixel yap video linkini yapıştır 2 dk da hazırlıyor sonra indirirsin

pek sağlikli bi çozüm degil cepten siteye yüklüyon yarim saat bekliyon yuklenince sayfa yenileniyo ortada bisey yok :dry: