Nargile ve sigara kullanmıyorum abicim ...:D Metin im hoşgeldin tekrar ...:ehe
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Bugun iyi bir gun degildi zaten.. Genişletmek için tıkla ... Sebep ?
papakudioflu Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Nargile ve sigara kullanmıyorum abicim ... Metin im hoşgeldin tekrar ... Genişletmek için tıkla ... biliyorum ali konu degişsin diye söyledim bu arada ben size söylemeyi unuttum on gün oldu sigarayı bıraktım
DiaBLoS' Alıntı: Nargile ve sigara kullanmıyorum abicim ... Metin im hoşgeldin tekrar ... Genişletmek için tıkla ... biliyorum ali konu degişsin diye söyledim bu arada ben size söylemeyi unuttum on gün oldu sigarayı bıraktım
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Nargile ve sigara kullanmıyorum abicim ... Metin im hoşgeldin tekrar ... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum bilgisayar kasıyorda konu açmak uzun sürüyor
DiaBLoS' Alıntı: Nargile ve sigara kullanmıyorum abicim ... Metin im hoşgeldin tekrar ... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum bilgisayar kasıyorda konu açmak uzun sürüyor
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim şimdilik ayık ve kendimdeyim.
DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim şimdilik ayık ve kendimdeyim.
SHS Üye papakudioflu' Alıntı: biliyorum ali konu degişsin diye söyledim bu arada ben size söylemeyi unuttum on gün oldu sigarayı bıraktım Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun abi
papakudioflu' Alıntı: biliyorum ali konu degişsin diye söyledim bu arada ben size söylemeyi unuttum on gün oldu sigarayı bıraktım Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun abi
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Simdi bir sarki paylassan burda dinlesek... Ruj kan adim olabilir
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Simdi bir sarki paylassan burda dinlesek... Ruj kan adim olabilir
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Kemal abi bu arada arabayı yaptırdım ya... Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun gökçen güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Kemal abi bu arada arabayı yaptırdım ya... Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun gökçen güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: biliyorum ali konu degişsin diye söyledim bu arada ben size söylemeyi unuttum on gün oldu sigarayı bıraktım Genişletmek için tıkla ... Allah muvaffak etsin abi...
papakudioflu' Alıntı: biliyorum ali konu degişsin diye söyledim bu arada ben size söylemeyi unuttum on gün oldu sigarayı bıraktım Genişletmek için tıkla ... Allah muvaffak etsin abi...
papakudioflu Emekli Yönetici - SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı olsun abi Genişletmek için tıkla ... sagolasın metin darısı diger içenlerin basına
- SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı olsun abi Genişletmek için tıkla ... sagolasın metin darısı diger içenlerin basına
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: biliyorum ali konu degişsin diye söyledim bu arada ben size söylemeyi unuttum on gün oldu sigarayı bıraktım Genişletmek için tıkla ... Ben anlamiyorum zaten sigara bagimlisi olanlari... Ben baglanamadim mesela iyi olmus
papakudioflu' Alıntı: biliyorum ali konu degişsin diye söyledim bu arada ben size söylemeyi unuttum on gün oldu sigarayı bıraktım Genişletmek için tıkla ... Ben anlamiyorum zaten sigara bagimlisi olanlari... Ben baglanamadim mesela iyi olmus
papakudioflu Emekli Yönetici loveship911' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: hayırlı olsun gökçen güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah abi..
papakudioflu' Alıntı: hayırlı olsun gökçen güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah abi..
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Ben anlamiyorum zaten sigara bagimlisi olanlari... Ben baglanamadim mesela iyi olmus Genişletmek için tıkla ... dünyadaki en lanet şey neyse geç başladım erken bıraktım sende sakın deneme
Eykul' Alıntı: Ben anlamiyorum zaten sigara bagimlisi olanlari... Ben baglanamadim mesela iyi olmus Genişletmek için tıkla ... dünyadaki en lanet şey neyse geç başladım erken bıraktım sende sakın deneme