Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aga benim anlamadığım madem bu mhz arttırma sahte o zaman niye yapıyosunuz ?

Psikolojik etki yapıyor. Bir de, boş durmasın yapalım dedik :)

---------- Eklendi @ 22:11:27 ---------- Yazıldı @ 22:08:20 ----------

Rambo_FT yarın arkadaşın 5800'na cfw atıcaz c5-03üm var şuan hiç c6 port yok sahnede bununla ilgili ilerde bir planınız var mı ? Herkes imkansız v.s diyor :bilmm

Nokia core kilidi koymuş, çözülemiyor. Yapacak birşey yok.

kmesne

kmesne

Üye
Şu Rompatcher 3.10 u bulamadım link verebilirmisin

---------- Eklendi @ 23:23:07 ---------- Yazıldı @ 23:19:40 ----------

Rom patcher buldum ama fw ye koymamız gerekiyormuş sanırım nasıl yapıcaz o işi :)

anılbaran

anılbaran

Üye
hayır sis olanını yükle

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şu Rompatcher 3.10 u bulamadım link verebilirmisin

---------- Eklendi @ 23:23:07 ---------- Yazıldı @ 23:19:40 ----------

Rom patcher buldum ama fw ye koymamız gerekiyormuş sanırım nasıl yapıcaz o işi :)

Forumda kurulabilir versiyonu yok mu? Ben yine de eke ekledim.

kmesne

kmesne

Üye
Açılış 66.84 stil5 in üzerine 5 yama yaptım Başka yapmam gereken bir şey varmı ve bu şeyi hep tekrar lamalımıyım

optimus33

Üye
5800 5. stil hassas parlaklık ayarı yok. birde max ram yapmamız için c privateden bir klasör siliyorduk. o klasörü sildikten sonra telefona birşey olmaz dimi ??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açılış 66.84 stil5 in üzerine 5 yama yaptım Başka yapmam gereken bir şey varmı ve bu şeyi hep tekrar lamalımıyım

Program kurdukça RAM azalır ve, programları kaldırsan dahi RAM artmaz. Programları kurup kaldırmak yerine, sadece en çok kullandğın bir iki program yükle. RAM bir miktar azalacaktır, ancak program/oyun/tema yüklemelerine devam etmedikçe RAM daha fazla azalmaz. Bu işlemi sadece 1 kere yapman yeterlidir.

5800 5. stil hassas parlaklık ayarı yok. birde max ram yapmamız için c privateden bir klasör siliyorduk. o klasörü sildikten sonra telefona birşey olmaz dimi ??

Hassas parlaklık ayarı yok ancak ışık sensörü var. Sileceğin klasörün zararı yok. Olsa neden söyleyelim ;)

th3_king

Üye
stil 3ü kullanıyorum gündüz 4den beri 5230 telefonum gayet başarılı bence çok güzel olmuş aslında neden bu kadar bekliyoruz diye kızmıştım size ancak şimdi kendime kızıyorum dile kolay 55 cfw kolay değil bu kadar büyük bir proje beklemiyordum en azından final çıkar sonra 55 cfw için farklı bi konu açılır sanıyordum her neyse hatasız kurulum yaptım hatasız çalışıor şimdilik güzel gayet ellerinize sağlık gözüme çarpan eksiklikler olursa bildireceğim mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
stil 3ü kullanıyorum gündüz 4den beri 5230 telefonum gayet başarılı bence çok güzel olmuş aslında neden bu kadar bekliyoruz diye kızmıştım size ancak şimdi kendime kızıyorum dile kolay 55 cfw kolay değil bu kadar büyük bir proje beklemiyordum en azından final çıkar sonra 55 cfw için farklı bi konu açılır sanıyordum her neyse hatasız kurulum yaptım hatasız çalışıor şimdilik güzel gayet ellerinize sağlık gözüme çarpan eksiklikler olursa bildireceğim mutlaka.

:oke:

klavyeci

klavyeci

Üye
Neden Belle Mod kullanılmadı?

vlkn9303

Üye
Belle mod kullansaydık, sadece 5230 ve 5800 için yayınlardık. Amacımız tüm telefonlara eşit muamele yapmak. Birinin diğerinden fazla özelliği olmamalıydı.

Belle modlu CFW var: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/5800-symbian-belle-07-04-2012-a-604563.html

çok yanlış bir dusunce bence, donanımı ustun olan telefonun yazılımınında ustun olmasında bir sakınca yok bence, ne yani belle mod uygulasaydınız belle mod desteği olmayan telefon sahipleri bizi kıskanacak size de kusecekmiydi? Eşit muamele?

• Beğen
Tepkiler: klavyeci
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu bir grup çalışması olduğu için toplu oluyor. Yani her telefondaki modlar aynı.

Bu arada yama videosundaki ses Furkan Abi'ninmi :D çok kalın bi ses

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çok yanlış bir dusunce bence, donanımı ustun olan telefonun yazılımınında ustun olmasında bir sakınca yok bence, ne yani belle mod uygulasaydınız belle mod desteği olmayan telefon sahipleri bizi kıskanacak size de kusecekmiydi? Eşit muamele?

Çok yanlış bir düşünce. Neden diğer telefonlara CFW yapıyoruz? Sadece 5800'a yapalım o zaman.

anılbaran

anılbaran

Üye
bi sakin olun bügün önemli kararlar alıcaz .Kullanıcılar bi sakin olurlarsa tabi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl, bu arada Serdar telefonunu geri almış. T.C.K v2 ile birlikte bizimleymiş :)

anılbaran

anılbaran

Üye
iyi bakalım hayırlısı :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
s60v5'in en üstün telefonu C6 çalışmalarımızı ona kaydırıyoruz. Bundan sonra cfw yerine ofw yapıcaz. Neymiş efendim en üstün telefona en üstün yazılım. Hatırlatayımda yavaş yavaş 5800 s60v5 sıralamasında en aşağıya doğru çöküyor.

Üst Alt