Tester lazım :) MaxiPDA sertifika testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan_710

hakan_710

Üye
ilk mesajda verilen dosya sertifikalı boş bi uygulama test olarak denememizi istediler eğer oluyorsa bundan sonraki uygulamalarıda sertifikalı yapacaklar doğru muyum arkdaşlar ??
doğrudur fakat ilki yükleniyo ama farklı uygulamalar yüklenmiyo sertifika hatası yine

hakan_710

hakan_710

Üye
madness cer ve dosyalarını yolla imzalayıp deneyeyim yada bi uygulama imzala tele yeni format attım

pRime.

pRime.

Üye
bu hangi sertifikayla yapılıyor?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ilk mesajda verilen dosya sertifikalı boş bi uygulama test olarak denememizi istediler eğer oluyorsa bundan sonraki uygulamalarıda sertifikalı yapacaklar doğru muyum arkdaşlar ??

Evet bundan sonra madness arkadaşımızın yaptığı sertfikayı MaxiPDa TR uygulamalara gömeceğim herkeze açık olacak

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sis eklendi eklentidekini deneyin bir.

Ekli dosyalar

hakan_710

hakan_710

Üye
güvenilmeyen sağlayıcı..

'Sefer

'Sefer

Üye
ilk mesajdaki dosyayı hacksiz 5800 a yükledim ve kurulum tamamlandı sonuç başararılı :oke:

pRime.

pRime.

Üye

3rd parti uygulamalarda güvenilmeyen sağlayıcı hatası alıyorum.

---------- Eklendi @ 19:32:02 ---------- Yazıldı @ 19:30:31 ----------

ya arkadaşlar şöyle gerçekten uygulama olan bir sis dosyasıyla denesek şunu? noss_bar adlı arkadaşımız imzalayıp ekledi ancak onda sonuç başarısız.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sertifikada dil belirtmeyi unuttum galiba bir deneyeyim.

'Sefer

'Sefer

Üye
yükleme tamamlandı :) :oke:

alp047

alp047

Üye
ben denedim maxicert yüklendi ama battery info yüklenmedi güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama hatası aldım

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar bence bu iş olmayacak. olsa bile bir avuç uygulamada başarılı sonuç alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt