Tester lazım :) MaxiPDA sertifika testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
Hackli olmayan telefon lazım. Boş yükleme dosyasıyla test yapılacak. Dosya ektedir. Eğer yüklenirse silebilirsiniz yüklemelerden. Test edildikten sonra konu silinebilir.

denedim yüklendi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Yeni Sertifika sanırım Tr dil eklenmiş

deneyin bakalım

Ekli dosyalar

pirenuri

pirenuri

Üye
Hadi yok mu yaa hackli olmayan bir tel o kadar türkçe çeviri yaptım herkez kurulmuyor diye isyan ediyordu sertifka denemesi yapıyoruz

mesajımın ekindeki uygulamayıda deneyebilirsiniz[/QUOTE

Olumsuz. Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı öge yüklenemez diyor

pRime.

pRime.

Üye
boşuna kürek çekiyorsunuz arkadaşlar. olmuyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

Daha kapsamlı olabilir ama tüm yetkilere sahip değil. SelfSign

İmzanın Uygulamanın uid numrası ile alakası kesin var öyle olmasa signed olan bir uygulamadan sertifikasını çıkarıp diğer unsigned bir uygulamaya gömülürdü

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
İmzanın Uygulamanın uid numrası ile alakası kesin var öyle olmasa signed olan bir uygulamadan sertifikasını çıkarıp diğer unsigned bir uygulamaya gömülürdü

UID değiştirip dene bir de.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

Bazı uygulamaları da destekliyor. tam yetki istemeyenleri.

Sis içini parçalayıp tek tek bütün dosyaları tekrar sokarak yeni uid numrası ile bu sertfikiyı gömsek ve sıfır uygulama yapmış gibi olsa nasıl olur acaba

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hey maşallah çok teknik bir konu oldu bütün forumu aştı konu :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Yeni Uid yeni yapı yeni sertfika komple sanki yeniden yapılmış gibi inşa ettim deneyin bakalım

Ekli dosyalar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

Telefona flash atıyorum. Orijinal fw

Değmez kardeşim yaa ben telefonu normale çevirmek için (hack kalksın diye) veri sil geri yükle yapmaktan üşendim sen flashtan üşünmedin helal olsun walla ne diyeyim ... :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Değmez kardeşim yaa ben telefonu normale çevirmek için (hack kalksın diye) veri sil geri yükle yapmaktan üşendim sen flashtan üşünmedin helal olsun walla ne diyeyim ... :)

:) alıştım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt