pirenuri
Üye
Hackli olmayan telefon lazım. Boş yükleme dosyasıyla test yapılacak. Dosya ektedir. Eğer yüklenirse silebilirsiniz yüklemelerden. Test edildikten sonra konu silinebilir.
denedim yüklendi
Hackli olmayan telefon lazım. Boş yükleme dosyasıyla test yapılacak. Dosya ektedir. Eğer yüklenirse silebilirsiniz yüklemelerden. Test edildikten sonra konu silinebilir.
Hadi yok mu yaa hackli olmayan bir tel o kadar türkçe çeviri yaptım herkez kurulmuyor diye isyan ediyordu sertifka denemesi yapıyoruz
mesajımın ekindeki uygulamayıda deneyebilirsiniz[/QUOTE
Olumsuz. Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı öge yüklenemez diyor
Yeni Sertifika sanırım Tr dil eklenmiş
deneyin bakalım
deneyin bakalım
yarı başarılı diyebiliriz.

deneyin bakalım
kendin uygulama geliştireceksen, evet.![]()
Daha kapsamlı olabilir ama tüm yetkilere sahip değil. SelfSign
Bazı uygulamaları da destekliyor. tam yetki istemeyenleri.
İmzanın Uygulamanın uid numrası ile alakası kesin var öyle olmasa signed olan bir uygulamadan sertifikasını çıkarıp diğer unsigned bir uygulamaya gömülürdü
Bazı uygulamaları da destekliyor. tam yetki istemeyenleri.
Sis içini parçalayıp tek tek bütün dosyaları tekrar sokarak yeni uid numrası ile bu sertfikiyı gömsek ve sıfır uygulama yapmış gibi olsa nasıl olur acaba
Yeni Uid yeni yapı yeni sertfika komple sanki yeniden yapılmış gibi inşa ettim deneyin bakalım
Telefona flash atıyorum. Orijinal fw

Değmez kardeşim yaa ben telefonu normale çevirmek için (hack kalksın diye) veri sil geri yükle yapmaktan üşendim sen flashtan üşünmedin helal olsun walla ne diyeyim ...![]()
alıştım artık.
alıştım artık.