Sitemim var nedenleri içerde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokason

Üye
    Konu Sahibi
Sitemim var nedenleri içerde
benim gb 1.nesil tel.olup we bu tel.bı antika gib köseye atalanlara karşı isyanlardayım.

NonaZayi

NonaZayi

Üye
keşke türkçe kullansaydında okuyabilseydik

ANIL

ANIL

Admin
Sorun mu var telefonunda?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
keşke türkçe kullansaydında okuyabilseydik

+1.. Arkadaşım 1.nesil cihaz sahiplerinde senden başka bu kadar isyan eden yok neden çünkü adamlar mantıklı adamlar ne antikasından bahsediyosun 2 senelik telefonlar 2 ay önce belle güncellemesini aldı bekle bi adamlar 1.nesile de güncelleme çıkarıcaklarını söylediler az sabret 701 tabi güncelleme alıcak daha yeni telefon aralıkta onda zaten belle vardı fp1 i de iki ay önce alması son derece normal gereksiz post kasma derdine düşme KONU :locked:

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Senin telefonun C6-01 galiba.Telefonun kaç yıldır piyasada ? başka markalar telefonlara güncellemeyi max. 1 yıl sürdürürken nokia size yaklaşık 2 yıl güncelleme sundu siz hala Nokia hemen güncellemeyi kesti diyorsunuz.Ayrıca Nokia size güncellemeyi de kesmiş değil.Sizde fp1'in kırpılmış hali gelicek hatta bazı kaynaklar hızını 800 mhz'ye çıkartacak bile diyiyor.Hayır anlayamadığım şey şu telefonunuza güncelleme kesilmiyor şikayetçi oluyorsunuz hadi kesildi diyelim telefonunuz sanki 1 ay önce çıkmışta hemen güncelleme kesilmiş gibi davranıyor isyan ediyorsunuz.Nokia-Symbian'ın özellikle oyun konusunda eksikleri var tamam ama gelecek güncelleme için de sorun çıkartmak cidden saçma.Ayrıca istersen Nokia telefon almazsın kimse sana zorla aldırtmıyor.Gider Samsung telefon alırsın, telefonu yarım yıl teknoloji harikası olarak kullanır yarım yıl öyle böyle idare eder sonra gider güncellemeden kesilirsin.

slant1111

slant1111

Üye
maşallah nasıl bir türkçe bu

_ardaa

_ardaa

Üye
Arkadaşın ne yazdığını anlayabilen var mı ben anlamadım, başlıkta sanki Nokia için istek parça istiyormuş gibi benden sana gelsin.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
amaç gündem yaratıp post kasmak başka birşey değil hangi firma 2 yıllık telefonuna güncelleme veriyor anlamıyorum galaxy s2 bile android 4.0 ice cream sandwich almadı size daha iki ay önce belle geldi

---------- Eklendi @ 17:16:58 ---------- Yazıldı @ 17:15:43 ----------

Arkadaşın ne yazdığını anlayabilen var mı ben anlamadım, başlıkta sanki Nokia için istek parça istiyormuş gibi benden sana gelsin.

:kop2: :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ayrıca sen c6-01 i alırken anna belle FP1 güncellemelerinin çıkacağını biliyor muydun yoksa özellikleri için mi aldın? önce bunu belirleyelim..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Anlayan arkadaşlar cevabını vermiş anlamayan arkadaşlarda cevap yazanların ne yazdıklarına bakarsa anlaşılır. :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ayrıca sen c6-01 i alırken anna belle FP1 güncellemelerinin çıkacağını biliyor muydun yoksa özellikleri için mi aldın? önce bunu belirleyelim..

benim anlamadığım telefon kullanırken işini görüyorsa sana istediğin şeyleri yaptırıyorsa daha neyden şikayet edersin ki ? He dersin ki yapmıyor o zaman alırken işini görecek istediğini yapabilecek bir telefon alırsın araştırırsın ben 701 almadan önce c7 almaya karar vermiştim sarmıştım fena sonra 701 i tavsiye ettiler 1 ay kadar araştırdım aldım ve hiç şikayetim yok ekranı kırılmasına rağmen..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arkadas bunalmış ve derdini buraya yazarak atlatmaya çalışmış olabilir eleştirebiliriz ama lütfen kırıcı ve rencide edici alaycı mesajlar yazmayalım

MrExpert

MrExpert

Üye
Konuya gelince neredeyse çıkalı 2yıl olan cihaza güncelleme gelmiyor diyorsun halbuki daha 2ay önce kapsamlı bir güncelleme olan belle gelmişken...

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
bizede gelecek üstat canını sıkma sen. Biraz bozuksun nokiaya anlaşılan ama emin ol en kral nokia gerisi yalan

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia hr telefnna en az 3yl destk werr merk etme yaknda bizde gelr güncllme

hizan

hizan

Üye
gereksiz konu kapatılmalı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:locked:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hehe bende birinci nesil kullanıyorum ve ben dün surf fp1 için telefonumu değiştireyimmi diye bi konu açmıştım. Galiba konunun ucu bana dokunuyor hehe ben bu işe ancaaa :kop2:

theseusx

theseusx

Üye
sitemim var arkadaşlar ikinci telefonum olarak nokia 6680 im vardı ve nokia bu telefonu unuttu artık güncelleme çıkarmıyor neden üvey evlat muamelesi yapılıyor bu 6680'lere yeter artık ikinci telefonumu değiştirip samsung e250 alacağım tavsiye eder misiniz? :D:D

Teknolojini kanunu bu arkadaşım bir model gelir biraz desteklenir sonra destek kesilir yeni gelen telefonlar el üstünde tutulur onlar gider yeniler gelir sürekli böyle gider.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt