Nokia Lumia 900 mü İphone 4S mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
iki eşek halep'te birbirini bulmuş olmuş sana lumia

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

nokia'nın n9 kasasının tasarımları ciddi anlamda güzel. gerçi nokia'nın her modeli bence bir tasarım harikası.

tasarım değince NOKIA. 6710'um bile tasarım harikası. N8 muhteşem bir kasaya sahip. N9 ondan da öte..

ibrother

ibrother

Üye
nokia tekrar bir numara olabilir. Özellikle son modelleri ile yalnız android'e uyarlanabilen cihazlarını artırmalı.

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Guldurdun benı haha Iphone yok listede listede olmadıgı icin pahalidir kesın

fiyatıyla ne alakası var! Özellik olarak aynı yani millet sadece görünüşüne aldanıp alıyor. Nokia kalite sağlamlık özellik olarak iphona bin basar.İphon alacağıma n8 n9 yada lumia alırım .Telefon özellik olarak o fiyatı haketmiyor.

---------- Eklendi @ 00:36:36 ---------- Yazıldı @ 00:31:07 ----------

Ben olsam ayfona vereceğim 1900 küsür parayı nokia'ya verirım.Androıdmiş falan hikaye. Nokia htc blackberry bu 3 telefon markasından başkası hikaye .

klongs

klongs

Üye
valla cok komiksin ya sesli guldum android hikaye diyorsun htc iyi diyorsun

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iPhone 4S tabiki.. Şuan N8 im olmasa bir telefon seç senin olsun deseler tereddütSüz iPhone 4S

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Nokia lamiya 900

WebStyle

WebStyle

Üye
Aklı ve mantığı ile hareket eden insan kuşkusuz İphone 4S'i tercih eder. Ben hiç bir mesajımda da 900'ü kesinlikle kötülemiyorum tamam oldukça iyi bir tasarıma ve belki de kendi çapında iyi bir donanıma sahip bir cihaz. 900'ü savunanlar da %90 Nokia ne kadar üstün ya da alt seviye cihaz çıkartırsa çıkartsın Nokia markasından vazgeçemedikleri içindir. Tamam bende İphone 4S aldım ama N8'imi şimdilik satmayı düşünmüyorum. 2 cihazıda aktif olarak kullanıyorum. Her 2 cihazında yeri benim için ayrıdır. Ancak N8 son cihazım olduğunu söyleyebilirim. Ne Nokia ne de Apple fanıyım. Nokia çift ya da 4 çekirdek 1.5 Ghz destekli işlemcili, 1gb ram tegra gpu, android işletim sistemli mobil cihaz çıkartırsa şayet gidip ilk alanlardan birisi de ben olacağım. Nokia bu zihniyet ile ilerleyeceğine daha çok gerileyecektir bundan emin olabilirsiniz. Bu tür cihazları ancak Nokia fanları Nokia'dan vazgeçemeyen belirli kısımlar alacağı ap açık ortadadır..

Lenneth

Üye
Lumia nin ekran boyutu dısında hiç bir üstünlüğü yok.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Hakan sonunda doğru dürüst bir şeyler söylemeye başladın. :ehe
Hakan gördükü android takılıyor kasıyor oyunları zaten çoğu iPhonedan geçen bir sistem dedi bari orjinal bişey kullanalım.. E kaliteyi kötülemeye kimse cürret edemez hakanda fandroidlikten istifa etti.. :d:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt