Eyvallah kardeşim . Görüşürüz . İyi bak kendine. :)
Haydar Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Eyvallah kardeşim . Görüşürüz . İyi bak kendine. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sende
DiaBLoS' Alıntı: Eyvallah kardeşim . Görüşürüz . İyi bak kendine. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sende
Eykul Üye Taniyordum yaa bizimkiler konusuyorlar arada maclardan aklimda kalmis da dinledigim kadari iste kim ne yaptigini bilmesemde
Taniyordum yaa bizimkiler konusuyorlar arada maclardan aklimda kalmis da dinledigim kadari iste kim ne yaptigini bilmesemde
Haydar Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Taniyordum yaa bizimkiler konusuyorlar arada maclardan aklimda kalmis da dinledigim kadari iste kim ne yaptigini bilmesemde Genişletmek için tıkla ... Eee bende mi gidim ne saat geç olmuş
Eykul' Alıntı: Taniyordum yaa bizimkiler konusuyorlar arada maclardan aklimda kalmis da dinledigim kadari iste kim ne yaptigini bilmesemde Genişletmek için tıkla ... Eee bende mi gidim ne saat geç olmuş
AHMED... Üye selam arkadaşlar ---------- Eklendi @ 02:54:54 ---------- Yazıldı @ 02:54:21 ---------- kimseler kalmadı mi yav
selam arkadaşlar ---------- Eklendi @ 02:54:54 ---------- Yazıldı @ 02:54:21 ---------- kimseler kalmadı mi yav
m542tf Üye mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Sağol adaş seni sormalı Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6
mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Sağol adaş seni sormalı Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6
Eykul Üye Selamun aleykum... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 23:20:50 ---------- Yazıldı @ 23:20:23 ---------- m542tf' Alıntı: Sağol adaş seni sormalı Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6 Genişletmek için tıkla ... Bu ne demek? ---------- Eklendi @ 23:21:17 ---------- Yazıldı @ 23:20:50 ---------- İncİnat' Alıntı: selamın aleyküm beyler dönem ödevi var ya 100 şiir yazılır mı şimdi sabahlıcam galiba Genişletmek için tıkla ... Yardim edilebilecek birsey var mi?
Selamun aleykum... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 23:20:50 ---------- Yazıldı @ 23:20:23 ---------- m542tf' Alıntı: Sağol adaş seni sormalı Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6 Genişletmek için tıkla ... Bu ne demek? ---------- Eklendi @ 23:21:17 ---------- Yazıldı @ 23:20:50 ---------- İncİnat' Alıntı: selamın aleyküm beyler dönem ödevi var ya 100 şiir yazılır mı şimdi sabahlıcam galiba Genişletmek için tıkla ... Yardim edilebilecek birsey var mi?
m542tf Üye Eykul' Alıntı: Selamun aleykum... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 23:20:50 ---------- Yazıldı @ 23:20:23 ---------- Bu ne demek? ---------- Eklendi @ 23:21:17 ---------- Yazıldı @ 23:20:50 ---------- Yardim edilebilecek birsey var mi? Genişletmek için tıkla ... Hangisi Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6
Eykul' Alıntı: Selamun aleykum... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 23:20:50 ---------- Yazıldı @ 23:20:23 ---------- Bu ne demek? ---------- Eklendi @ 23:21:17 ---------- Yazıldı @ 23:20:50 ---------- Yardim edilebilecek birsey var mi? Genişletmek için tıkla ... Hangisi Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleykem iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Ali Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6
papakudioflu' Alıntı: selamünaleykem iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Ali Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Selamınaleyküm gececiler. CFW işleri yine benim gece yarısını geçirmeme neden oldu İncİnat' Alıntı: kısa şiirlerin oldugu bir site biliyorsanız paylaşın lütfen çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin. Ben bilmiyorum bilen vardır
Selamınaleyküm gececiler. CFW işleri yine benim gece yarısını geçirmeme neden oldu İncİnat' Alıntı: kısa şiirlerin oldugu bir site biliyorsanız paylaşın lütfen çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin. Ben bilmiyorum bilen vardır