Nokia Lumia 900 mü İphone 4S mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarimakas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 900 mü İphone 4S mi
Akıllı telefonların performans ve kalite olarak en önde gelen iki telefonunu, ve 'i bu makalemizde, kafanızda oluşan soru işaretlerini kaldırma amacıyla karşılaştırmaya çalışacağız.
TASARIM: Her iki telefonu tasarım olarak karşılaştırdığımızda, 'ün biraz daha büyük bir yapıya sahip olduğunu ancak, her ikisinin de kullanılan malzeme olarak kaliteli bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. yekpare tasarımı ile farklı bir yapı ortaya koyuyor. Parlak kasası parmak izlerini göstermeye müsait. ise yine yekpare gövde tasarıma sahip. Polikarbon plastikten üretilmiş ve mat bir görünüm arzediyor.
ün ekranının alt kısmında bulunan kapasitif dokunmatik yönlendirme tuşları, 'te bulunmuyor. İphone 4S'teki fiziksel düğmeler oldukça belirginken, daha ince fiziksel tuş kullanmış.
Her iki cihazın boyutlarını karşılaştırdığımızda, İphone 4S'in 9.3 mm ile, 'den daha ince olduğunu görüyoruz. Yine Lumia 900'ün büyük boyutundan doalyı İphone 4S'ten 20gr daha ağır olduğunu da söyleyelim.
KAMERA: de de 'te de 8 megapiksel kamera kullanılmış. Ancak, f2.4 açılı objektifi

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Tabiki nokia ! Piyasadaki en iyi telefon markaları Nokia Htc ve blackberrydir gerisi hikaye yalandır.

pRime.

pRime.

Üye
Kamera: iphone
Donanım: iphone
Destek: iphone
Yazılım: iphone
Ekran boyutu: lumia
Ekran çözünürlüğü: iphone
Tasarım: lumia
Hız: iphone (lumia sadece açılışta daha hızlı)
İnternet hızı: lumia (safari'nin ie'den çok daha kullanışlı olduğu gerçeğini değiştirmez)

Sonuç: iphone 4s

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Amaru Shady
papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu iki cihaz arasında benim tercihim lumia900 fakat htc ve blackberrynin iphonedan daha kaliteli oldugunu söylemek biraz acımasız bir yorum olur

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yazılım işi öyle hemen olmaz erken konuşup bir kaç aya yalancı durumuna düşmeyin . :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
İnternet hızı: lumia (safari'nin ie'den çok daha kullanışlı olduğu gerçeğini değiştirmez)

Çok güzel bi karşılaştırma kesinlikle doğru...

Emre-45

Emre-45

Üye
bu kadar saçma karşılaştırma olmaz tabii ki de iphone 4s

franzliszt

franzliszt

Üye
halen iphone4s le lumiamı karşılaştırıyorsunuz
kedicik ile aslan karşılaştırılabilirmi tabiki iphone 4s

HakaN-06

HakaN-06

Üye

:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

bazıları için tasarım çok önemli :gul:

---------- Eklendi @ 19:49:38 ---------- Yazıldı @ 19:49:00 ----------

Tasarımda İPHONE 4S

tasarım göreceli bir kavramdır yani nesnel değil özneldir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
böyle konumu olur iphone4 le lumia 800ü karşılaştırmak gerekirken nasıl lumia 900 ile karşılaştırırsınız anca iphone5 çıkarsa lumia 900 ile karşılaştırın şimdi değil

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
böyle konumu olur iphone4 le lumia 800ü karşılaştırmak gerekirken nasıl lumia 900 ile karşılaştırırsınız anca iphone5 çıkarsa lumia 900 ile karşılaştırın şimdi değil

Kay

---------- Eklendi @ 19:57:23 ---------- Yazıldı @ 19:56:49 ----------

Katılıyorum ama yazılımda 4S bariz bir farkla önde .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu iki cihaz arasında benim tercihim lumia900 fakat htc ve blackberrynin iphonedan daha kaliteli oldugunu söylemek biraz acımasız bir yorum olur
Bence de haklısın,Apple yi seversin sevmezsin ayrı mesele ama cihazlarının kalitesi su götürmez bir gerçek.ha benim de tercihim lumia dan yana oda ayrı mesele.

pRime.

pRime.

Üye

bazıları için tasarım çok önemli :gul:

---------- Eklendi @ 19:49:38 ---------- Yazıldı @ 19:49:00 ----------

tasarım göreceli bir kavramdır yani nesnel değil özneldir. :oke:

nokia'nın n9 kasasının tasarımları ciddi anlamda güzel. gerçi nokia'nın her modeli bence bir tasarım harikası.

ibrother

ibrother

Üye
nokia bi android'e geçse.......

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kesinlikle lumia 900. Sebebi ise iki buyuk firmanin birlesmesinden ben kotu bir sonuc cikacagini sanmiyorum. Birisi yillardir telefon sektorunde olan bir firma digeri ise dunyanin en buyuk yazilim devi;) yil sonunda ki apollo guncellemesi ile wp. sisteminin cok daha basarili olacagini dusunuyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt