Şu an telefonunda hangi uygulamalar açık?

Sponsorlu Bağlantılar

CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
Mesajlar-uygulamalar-Rehber

spy ghost

spy ghost

Üye

java telde o kadar çok şeyi nasıl açtın? güvenlik duvarını mı kırdın? :ehe

Mesajlar.Sock'm Up
daha seçenek çok 21 e kadar izin veriyor LG sağolsun o bakımdan iyi aslında :islik hatta bugün bi deneme yapıp hepsini yazarım

yyy

Üye
oupeng 6.6

JBelieber

JBelieber

Üye
"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Opera Mobile 12,Mesajlar ve işlem kaydı

tempestshine

tempestshine

Üye
daha seçenek çok 21 e kadar izin veriyor LG sağolsun o bakımdan iyi aslında :islik hatta bugün bi deneme yapıp hepsini yazarım

senin telefonda multitask var mı?

Oper Mini 6.5

---------- Eklendi @ 22:27:53 ---------- Yazıldı @ 22:27:35 ----------

Opera Mini 6.5

yyy

Üye
real player

tempestshine

tempestshine

Üye
Pro Paint

yyy

Üye
oupeng

spy ghost

spy ghost

Üye

Oper Mini 6.5

---------- Eklendi @ 22:27:53 ---------- Yazıldı @ 22:27:35 ----------

Opera Mini 6.5

hazır benim telefonun özelliklerinden biri zaten çok işlem yaptırması bu arada telefona denemeyi yaptım buyrun (telefon java kendi rami ekstra bir firmware gibi birşey atmadım ;
Yeni mesaj
Internet ayarları
Ifadeler
Şablonlar
Gelen kutusu
Kamera
Internet url girin
Rss okuyucu
Mesaj ayarları
Yer imleri
Usim servisi
Kısayollar
Birim dönüştürücü
Dünya saatleri
Alarm
Saat
Güvenlik
Görevler
Yapılan çağrılar
Tarih bulucu
Telefon belleği
Bluetooth
Çağrı yönlendirme
Kronometre
Hızlı menü
Takvim

Yaklaşık 30 tane felan uygulama açık şu an :islik kesinlikle sallamıyorum bilginize :) telefon model LG GU285

tempestshine

tempestshine

Üye
hazır benim telefonun özelliklerinden biri zaten çok işlem yaptırması bu arada telefona denemeyi yaptım buyrun (telefon java kendi rami ekstra bir firmware gibi birşey atmadım ;
Yeni mesaj
Internet ayarları
Ifadeler
Şablonlar
Gelen kutusu
Kamera
Internet url girin
Rss okuyucu
Mesaj ayarları
Yer imleri
Usim servisi
Kısayollar
Birim dönüştürücü
Dünya saatleri
Alarm
Saat
Güvenlik
Görevler
Yapılan çağrılar
Tarih bulucu
Telefon belleği
Bluetooth
Çağrı yönlendirme
Kronometre
Hızlı menü
Takvim

Yaklaşık 30 tane felan uygulama açık şu an :islik kesinlikle sallamıyorum bilginize :) telefon model LG GU285

Allah belası versin Nokia :off: Bir multitask koyamamış telefona :grrr:
Ekstra firmware atdım ben.Ancak öyle oluyor ... :zzz:

Mesajlar.Rehber.İşlem Kaydı.Memory Up

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
JBelieber

JBelieber

Üye
Rehber,Green Farm,Wonder Zoo

spy ghost

spy ghost

Üye

Allah belası versin Nokia :off: Bir multitask koyamamış telefona :grrr:
Ekstra firmware atdım ben.Ancak öyle oluyor ... :zzz:

Mesajlar.Rehber.İşlem Kaydı.Memory Up
bilgiler : nokia c3 :islik madem öyle hızlı menü seçeneği bulunduran bi telefon ala veya s60 serisine yönel ne kadar eskise de :ehe LG'nin tek bu tarafını seviyorum ama benim telefonun her telefonda bulunmayacak bir dezavantajı var tema bulamıyorum mavi ve beyaz olmak üzere iki temam var sade bu arada ben en fazla 21 görev açarım diyordum 26 tane galiba

tempestshine

tempestshine

Üye
bilgiler : nokia c3 :islik madem öyle hızlı menü seçeneği bulunduran bi telefon ala veya s60 serisine yönel ne kadar eskise de :ehe LG'nin tek bu tarafını seviyorum ama benim telefonun her telefonda bulunmayacak bir dezavantajı var tema bulamıyorum mavi ve beyaz olmak üzere iki temam var sade bu arada ben en fazla 21 görev açarım diyordum 26 tane galiba

bir kaç ay önceye kadar multitask nedir bilmiyordum.öğrendiğimde de çoktan c3 ü almıştım.:ağlarım:
en azından bir e63'üm olaydı iyiydi.onda multitask var.c3 ile takas oluyor.ama üstüne para vermek lazım :hmmm

Mobile Task Manager.File Explorer

spy ghost

spy ghost

Üye

bir kaç ay önceye kadar multitask nedir bilmiyordum.öğrendiğimde de çoktan c3 ü almıştım.:ağlarım:
en azından bir e63'üm olaydı iyiydi.onda multitask var.c3 ile takas oluyor.ama üstüne para vermek lazım :hmmm

Mobile Task Manager.File Explorer
ya konu sahibi kim bilmiyorum konu dışı ilerliyoruz ama Nokia'dan c2-06 modelini almayı düşünüyorum acaba varmıdır multitask

yyy

Üye
xplore ve radyo

spy ghost

spy ghost

Üye
gelen kutusu :d: mübarek hiç kapanmıyor 7-24 mesaj :ehe turkcell olmasa biz ne yapardık ya

Üst Alt