servis mesajı, not defteri , rehber , uygulamalar bölümü , galeri ,

daha seçenek çok 21 e kadar izin veriyor LG sağolsun o bakımdan iyi aslında
java telde o kadar çok şeyi nasıl açtın? güvenlik duvarını mı kırdın?
Mesajlar.Sock'm Up
hatta bugün bi deneme yapıp hepsini yazarımdaha seçenek çok 21 e kadar izin veriyor LG sağolsun o bakımdan iyi aslındahatta bugün bi deneme yapıp hepsini yazarım
daha seçenek çok 21 e kadar izin veriyor LG sağolsun o bakımdan iyi aslındahatta bugün bi deneme yapıp hepsini yazarım
senin telefonda multitask var mı?
Oper Mini 6.5
---------- Eklendi @ 22:27:53 ---------- Yazıldı @ 22:27:35 ----------
senin telefonda multitask var mı?
Opera Mini 6.5
kesinlikle sallamıyorum bilginize
telefon model LG GU285hazır benim telefonun özelliklerinden biri zaten çok işlem yaptırması bu arada telefona denemeyi yaptım buyrun (telefon java kendi rami ekstra bir firmware gibi birşey atmadım ;
Yeni mesaj
Internet ayarları
Ifadeler
Şablonlar
Gelen kutusu
Kamera
Internet url girin
Rss okuyucu
Mesaj ayarları
Yer imleri
Usim servisi
Kısayollar
Birim dönüştürücü
Dünya saatleri
Alarm
Saat
Güvenlik
Görevler
Yapılan çağrılar
Tarih bulucu
Telefon belleği
Bluetooth
Çağrı yönlendirme
Kronometre
Hızlı menü
Takvim
Yaklaşık 30 tane felan uygulama açık şu ankesinlikle sallamıyorum bilginize
telefon model LG GU285
Bir multitask koyamamış telefona 

bilgiler : nokia c3
Allah belası versin NokiaBir multitask koyamamış telefona
Ekstra firmware atdım ben.Ancak öyle oluyor ...
Mesajlar.Rehber.İşlem Kaydı.Memory Up
madem öyle hızlı menü seçeneği bulunduran bi telefon ala veya s60 serisine yönel ne kadar eskise de
LG'nin tek bu tarafını seviyorum ama benim telefonun her telefonda bulunmayacak bir dezavantajı var tema bulamıyorum mavi ve beyaz olmak üzere iki temam var sade bu arada ben en fazla 21 görev açarım diyordum 26 tane galibabilgiler : nokia c3madem öyle hızlı menü seçeneği bulunduran bi telefon ala veya s60 serisine yönel ne kadar eskise de
LG'nin tek bu tarafını seviyorum ama benim telefonun her telefonda bulunmayacak bir dezavantajı var tema bulamıyorum mavi ve beyaz olmak üzere iki temam var sade bu arada ben en fazla 21 görev açarım diyordum 26 tane galiba

ya konu sahibi kim bilmiyorum konu dışı ilerliyoruz ama Nokia'dan c2-06 modelini almayı düşünüyorum acaba varmıdır multitask
bir kaç ay önceye kadar multitask nedir bilmiyordum.öğrendiğimde de çoktan c3 ü almıştım.
en azından bir e63'üm olaydı iyiydi.onda multitask var.c3 ile takas oluyor.ama üstüne para vermek lazım
Mobile Task Manager.File Explorer
ya konu sahibi kim bilmiyorum konu dışı ilerliyoruz ama Nokia'dan c2-06 modelini almayı düşünüyorum acaba varmıdır multitask

gelen kutusumübarek hiç kapanmıyor 7-24 mesaj
turkcell olmasa biz ne yapardık ya