Kavga ettinizmi?Dövdünüzmü yada Dövüldünüzmü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Kavga ettinizmi?Dövdünüzmü yada Dövüldünüzmü?
Ben çok kavga ettim lise yıllarında .1 kere dövüldüm 8.Sınıfta yumruk yumruğa kavga ederken karnıma geldi yere yığıldım nefesim kesildi. 1 hafta sonra tekrar kavga çıktı gırtlağına boğazın olduğu yere yumruk attım çocuk baygınlık geçirdi yerden kalkarken yüzüne gelişine tekme attım burnunu kırdım bildiğin kan fışkırmıştı sonrada okuldan atıldım.Ama öldü zannedip çok korkmustum:D

__xXx__

__xXx__

Üye
dayak yedigimi hatırlamıyorum ama çok attım

__xXx__

__xXx__

Üye
millet bana diyo yıllardır fazla ağırlık çalışıyorsun eline ne geçiyor diye iste ağırlık çalışmanın faydası dayak yemiyorsun bi de iriligimi de göz ardı etmemek lazım

---------- Eklendi @ 13:26:03 ---------- Yazıldı @ 13:25:01 ----------

Olsa bi5e kimse söylemez dayak yediğini :D

yoo ben dayak yiyecek olsam derdim ama cidden daha dayak atan çıkmadı ha arada babam atıyor onlarda dayak sayılmaz:ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
5.sınıfta kankamla kavga etmiştik.Çok pis çimdikliyordu.Bende ona tekme falan atıyordum.Kızlardan biri ismi Dilara heralde bizi ayırdı.Su şişesini kapıp kankama attım.Kankam eğilince Dilara denilen kıza geldi.Ne feci ağladıydı.
6.sınıfta bir kız vardı Filiz diye.Kafa kilidi yapıp duruyordu bana.Bir gün kafamı duvara vurdurdu.Çok feci kavga etmiştik :d:
7.sınıfta Batuhan diye bir çocukla kavga etmiştim.Eline kalem almış.Seni bıçaklarım diyip duruyordu bana.Bir yumruk attım.İki seksen :d:
Ayrıca hergün evde Burcuyla kavga ediyoruz.Bir yumruk atıyorki sormayın gitsin :ehe

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
millet bana diyo yıllardır fazla ağırlık çalışıyorsun eline ne geçiyor diye iste ağırlık çalışmanın faydası dayak yemiyorsun bi de iriligimi de göz ardı etmemek lazım

---------- Eklendi @ 13:26:03 ---------- Yazıldı @ 13:25:01 ----------

yoo ben dayak yiyecek olsam derdim ama cidden daha dayak atan çıkmadı ha arada babam atıyor onlarda dayak sayılmaz:ehe

Ben sadece 1 kere dayak yedim oda 8 sınıfta intikamıda aldım.:) o benim karnıma yumruk atip nefesimi kesti iri yarı bişeydi aklımı kullandım boğazına yumruk attim ölmekten beter ettim boğaza yumruk olayını bi filmde gôrmüştüm:D

__xXx__

__xXx__

Üye
Ben sadece 1 kere dayak yedim oda 8 sınıfta intikamıda aldım.:) o benim karnıma yumruk atip nefesimi kesti iri yarı bişeydi aklımı kullandım boğazına yumruk attim ölmekten beter ettim boğaza yumruk olayını bi filmde gôrmüştüm:D

iyi yapmışsın soluk borusunu kirsaydin nolacakti bende dahil bir cok kişi marifetmis gibi yazdık ama pek iyi birşey değil kavga etmek

JBelieber

JBelieber

Üye
5.sınıfta kankamla kavga etmiştik.Çok pis çimdikliyordu.Bende ona tekme falan atıyordum.Kızlardan biri ismi Dilara heralde bizi ayırdı.Su şişesini kapıp kankama attım.Kankam eğilince Dilara denilen kıza geldi.Ne feci ağladıydı.
6.sınıfta bir kız vardı Filiz diye.Kafa kilidi yapıp duruyordu bana.Bir gün kafamı duvara vurdurdu.Çok feci kavga etmiştik :d:
7.sınıfta Batuhan diye bir çocukla kavga etmiştim.Eline kalem almış.Seni bıçaklarım diyip duruyordu bana.Bir yumruk attım.İki seksen :d:
Ayrıca hergün evde Burcuyla kavga ediyoruz.Bir yumruk atıyorki sormayın gitsin :ehe

Evet :eller: kafa kilidini yapan benim.O zamanlar smackdown izliyordum ne yapayım ? :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
matamatik yazılısında arka sıradaki arkadaşıma kopya vermedigim için senle sonra görüşürüz demişti
görüştük burnumu kanatmıştı okulnun ecza dolabını kulandıgımda hocaların çogu bunu kiminin yaptıgını
sordugunda sessiz kaldım ispiyonlamadım sınıf arkadaşlarıma bu onunla benim aramdaki mesele siz karışmayın dedim
onlardan sessiz kalmalarını istedim .Kavgada burnum kanamış olsada kavga sonrasında gururu inciyen ben olmadım.
ertesi gün burnum bandajlı hiç bişey olmamış gibi okula geldim. Şiddet yanlısı arkadaşım, arkadaşım diyorum
çünkü ona hiç kızmadım sınıfta yoktu gelmemiş bu gibi durumlar da ögrenci velisyle gelip şikayetde bulunur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...