Fertile Ceres Feature Pack 2 Preview - Nokia C5-03

Sponsorlu Bağlantılar

KeçiöRenLi

KeçiöRenLi

Üye
Arkadaşlar ben uygulayamadım hep aynı hatayı alıyorum herşeyi noktası virgülüne yapıyorum ama olmuyor refurbish dıyınce ekrana hemn 6 maddeli bırsey gelıyor o hatamı olmus oluyor bır turlu yapmadım 2 gundur ugrasıyorum yardım edebilecek biri varmı ... İyi forumlar şimdiden ... yardımlarınızı beklıyorum ...

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Arkadaşlar ben uygulayamadım hep aynı hatayı alıyorum herşeyi noktası virgülüne yapıyorum ama olmuyor refurbish dıyınce ekrana hemn 6 maddeli bırsey gelıyor o hatamı olmus oluyor bır turlu yapmadım 2 gundur ugrasıyorum yardım edebilecek biri varmı ... İyi forumlar şimdiden ... yardımlarınızı beklıyorum ...

6 maddelik hatayi alınca telefonun usb'sini kes bataryayı cıkar tak sonra telefonu usb ıle bagla 1 kere kırmızı tusa bas ondan sonra yuklenmeye basliyacaktır

KeçiöRenLi

KeçiöRenLi

Üye
6 maddelik hatayi alınca telefonun usb'sini kes bataryayı cıkar tak sonra telefonu usb ıle bagla 1 kere kırmızı tusa bas ondan sonra yuklenmeye basliyacaktır

dneyeceğim teşekkür ederim ama birşey daha sormak istiyorum o 6 maddeli hatayı aldıktan sonra telfonu usb den kesip bataryayı cıkarıp taktıktan sonra telefonu acık modda mı yoksa kapalı modda mı kırmızı tuşa basacağız onuda söylersiniz memnun kalırım .. İyi forumlar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
dneyeceğim teşekkür ederim ama birşey daha sormak istiyorum o 6 maddeli hatayı aldıktan sonra telfonu usb den kesip bataryayı cıkarıp taktıktan sonra telefonu acık modda mı yoksa kapalı modda mı kırmızı tuşa basacağız onuda söylersiniz memnun kalırım .. İyi forumlar

Tel kapalı olacak kırmızı tuşa basmana gerek yok en azından benim basmama gerek kalmadı

KeçiöRenLi

KeçiöRenLi

Üye
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Telefon kapalı olacak.Ve eğer taktığında ilerleme olmuyorsa bir kere kırmızı tuşa bas.(Basılı tutma.)

lightit

Üye
tesekkurler cok saol

sayfer

sayfer

Üye

Üstad final sürümünde cevapsız arama ve mesajın altına kimden geldiğini ekleyemezmisin ???

Birde belle tarzı ev ekranı saat vs. ve birkaç sayfa ekleyemezmisin ?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
@Symbian Türkiye final sürümünde şu özellikler eklenir / düzeltilirse çok mulu oluruz:
1-)Tuş kilidine basınca direk tuşlar açılmasın.Kendi orjinal tuş kilidi daha rahat oluyor.Öteki türlü ekran her türlü şeyi okuduğu için (tırnak,kalem,para...) cepte oraya buraya giriyor.Orjinal tuş kilidi daha kullanışlı.(sırf bu sorundan ötürü mazelock kullanıyorum :( )
2-)Eğer mümkünse belle tarzı ev ekranı,saat, sms ve cevapsız aramalarda isim yazması filan yada anna tarzı ev ekranı saat vs.
3-) Global racing thunder yüklenmiyor dahili bileşen uyarısı veriyor bunun çözümü ?
Son olarak final ne zaman çıkar sabırsızlıkla bekliyorum :) Yazdıklarım kesinlikle eleştiri değildir lütfen yanlış anlama.Finalde yazdıklarımla ilgili düzeltmeler olursa çok sevinirim.
:tşk:

artos1

Üye
Orginal tuş kilidini final sürümünde olursa süper olur.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
@Symbian Türkiye final sürümünde şu özellikler eklenir / düzeltilirse çok mulu oluruz:
1-)Tuş kilidine basınca direk tuşlar açılmasın.Kendi orjinal tuş kilidi daha rahat oluyor.Öteki türlü ekran her türlü şeyi okuduğu için (tırnak,kalem,para...) cepte oraya buraya giriyor.Orjinal tuş kilidi daha kullanışlı.(sırf bu sorundan ötürü mazelock kullanıyorum :( )
2-)Eğer mümkünse belle tarzı ev ekranı,saat, sms ve cevapsız aramalarda isim yazması filan yada anna tarzı ev ekranı saat vs.
3-) Global racing thunder yüklenmiyor dahili bileşen uyarısı veriyor bunun çözümü ?
Son olarak final ne zaman çıkar sabırsızlıkla bekliyorum :) Yazdıklarım kesinlikle eleştiri değildir lütfen yanlış anlama.Finalde yazdıklarımla ilgili düzeltmeler olursa çok sevinirim.
:tşk:

İlk isteğiniz üstüne kaynak kodda çalışıyoruz. İkinci isteğiniz üzgünüz ancak gerçekleştirilemez. Bunun yerine "Belle Shell" kullanabilirsiniz. Üçüncü isteğinizi hazırladık ve uzun zamandır indirilebilir:

cem720

cem720

Üye
C6 ev ekranını yapabildinmi?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
İlk isteğiniz üstüne kaynak kodda çalışıyoruz. İkinci isteğiniz üzgünüz ancak gerçekleştirilemez. Bunun yerine "Belle Shell" kullanabilirsiniz. Üçüncü isteğinizi hazırladık ve uzun zamandır indirilebilir:

İlginiz icin tesekurler

ozzo01

ozzo01

Üye
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Böyle hata çıkıp duruyor dediklerinizi yaptım usbden çektim bataryayı çıkarıp taktım ve tekrar usb ye takıp kırmızı tuşa bastım.Yİne böyle yardımcı olur musunuz

gobbels

gobbels

Üye
1- Ben müzik çalara girdiğimde sistem hatası veriyor.Uygulamayı kapatıp açtıgımda şarkılar seçiliyor ama çalmıyor.Telefonu kapatıp açmam gerekiyor.Her zaman olmuyor ama sık olmaya başladı ve bildirmek istedim. :bilmm

2-Kilit tuşu fonksiyonu için çok teşekkürler harika olmuş lütfen değiştirmeyin. :alkis

3-Rompacher da yamalarda gerekenleri yaptığım halde telefon kapanıp açılınca hiçbir yama aktif olmuyor. :ah

4-Mini qwert klavye kaldırılmış Swype kullanamıyorum (kurmadım belki tam klavyede çalışıyordur ama ben pek kullanmıyorum) mini qwert klavye kaldırılmasa iyi olurmuş.

bunlar benim gördüklerim sağolun CFW için :oke:

strokee

Üye
kardeş elinize saglık emeginize saygı her telegon derken x6 varmı onu anlamadım calışma güzel arakdaşın c5 ine kurdum gercekten güzel emeginize saglık ve ne zaman gelcek acaba şimdiden sagol

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
v.21 kurulu üstüne kursam hata verir mi..

Joker.

Joker.

Üye
Yaz tatili gelsede kursam

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Küçük bir ekleme. FP2 artık 6 kişiselleştirilebilir Belle ev ekranı ve Belle menüsü içeriyor. Üstelik aynı anda 37 MB boş RAM ile gerekli tüm işlerinizi görebiliyorsunuz. Entegre Qt, C++ ve Python desteğini de unutmayın.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Küçük bir ekleme. FP2 artık 6 kişiselleştirilebilir Belle ev ekranı ve Belle menüsü içeriyor. Üstelik aynı anda 37 MB boş RAM ile gerekli tüm işlerinizi görebiliyorsunuz. Entegre Qt, C++ ve Python desteğini de unutmayın.
Ustam bu eklemeyi yapmak için tekrar mı atıyım cfw'yi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt