"Symbian Genel^3" - "Nokia Genel^3 "Olmalımı yoksa Olmamalımıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Genel^3 İsmi Nokia Belle^3 yada Nokia^3 Olmalı mıdır yoksa Olmamalı mıdır ?

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
"Symbian Genel^3" - "Nokia Genel^3 "Olmalımı yoksa Olmamalımıdır?
Arkadaşlar Forumdaki Symbian Genel^3 İsmi yerine Nokia Belle^3 yada Nokia^3 ismi ile değiştirilsin symbianı iyisiyle kötüsüyle silelim artık yada kalsın diyenler ankete katılmasını istiyorum.Nokia bile symbianı artık silmek istiyor ve adını Nokia Belle, Nokia Carla, Nokia Donna diye devam ettirmek istiyor. Eğer forumdaki çoğunluk ankete göre kabul ederse yöneticilerden rica'da bulunalım ve değiştirelim. Hem artık symbiana farklı bir bakış açısı olucağına inanıyorum.

keys1903

keys1903

Üye
olmalıdır dedimde olsa ne olur olmasa ne olur secenegi olsaydı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güzel fikir bir önceki konunda söyledigim eksikligi eklemen de güzel olmuş

• Beğen
Tepkiler: MücahitTokgöz

trontr

Üye
ayrıca uygulamalar bölümünde ayıca ortak alan oluşturulmalı. Yeni uygulama var mı diye bütün kategorileri açmak zor oluyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
gereksiz bir anket

pRime.

pRime.

Üye
Kötü fikir. Belle zaten symbian^3'ün temelinde olusturulmuştur. Ayrı bir sistem değil.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Kötü fikir. Belle zaten symbian^3'ün temelinde olusturulmuştur. Ayrı bir sistem değil.[/QU]

ayrı bir sistem olmadığını herkes biliyor zaten. Dedim ya symbian deyince insanlar daha farklı bakıyor ama Nokia^3 olduğunu düşünürsen daha klas ve millet farklı bakıyor. Nokia bile symbian ismini silmişken biz neden silmiyoruz ki . Neyse herkesin görüşüne saygılıyım anketi bekleyeceğim.

m542tf

m542tf

Üye
gerek yok

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
95 kişi görüntülemiş 18 kişi ankete katılmış :/

TheMadness

TheMadness

Üye
Uygunsuz başlık.

pRime.

pRime.

Üye
ayrı bir sistem olmadığını herkes biliyor zaten. Dedim ya symbian deyince insanlar daha farklı bakıyor ama Nokia^3 olduğunu düşünürsen daha klas ve millet farklı bakıyor. Nokia bile symbian ismini silmişken biz neden silmiyoruz ki . Neyse herkesin görüşüne saygılıyım anketi bekleyeceğim.
iyi de nokia^3 nedir? öyle bir işletim sistemi yok. sadece güncelleme adları var. symbian^3 nokia belle'in de anna'nın da carla'nın da aslıdır. ozaman güncellemelere göre her sene isim değişelim?

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye

iyi de nokia^3 nedir? öyle bir işletim sistemi yok. sadece güncelleme adları var. symbian^3 nokia belle'in de anna'nın da carla'nın da aslıdır. ozaman güncellemelere göre her sene isim değişelim?

Temeli aynı duruyor, değiştirmeye gerek yok.

asigsasi

asigsasi

Üye
gereksiz nokia dan başka symbian 3 yokmu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
fantaziye gerek yok iyi böyle symbianı unutmamak adına ne olursa olsun değişmemeli ayrıca senin cihaz 2. nesil ... 2 . nesiller nokıa oldu 1. nesiller hala symbian diye geçiyor forumdada piyasadada 1. nesil cihaz daha fazla var .. foruma yeni üye olan biri telefonu symbian 3 diye bilir forumda aradığını bulamayabilir bi de bu sıkıntısı var bence symbian olarak devam etmeli

tempestshine

tempestshine

Üye
Ne gerek varki? Symbian ^3 gayet iyi.Nokia^3 saçma geliyor kulağa.

pRime.

pRime.

Üye
ki zaten cihazların yazılımı da değişmiyor. isim değişiyor olabilir ama gerçekte symbian^3.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ana başlık
[h=2]Maxi Symbian^3 (Anna - Belle) olarak güncelleme değişikliğine göre değiştirilir fakat diğer başlıklar her yeni gelen güncellemeye göre değiştirilemez. Temeli symbian olduğundan vede kullanıcılar bugüne kadar symbian olarak gördüğünden böyle kalması daha mantıklı oluyor, nokia temelini silemediği bir siteme istediği kadar sildik desin, biz ana başlığa ne gibi güncelleme getirse onu ekleriz. Ayrıca başka symbian cihaz yok değil var samsung ve sony ericsson da bu sistemde çalışan telefonlar üretmiştir, cihazlara göre başlıklar belirtmek kullanıcılar içinde zorluk çıkartacaktır.[/h]

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
tamam arkadaslr başlık aynı kalıyor. Konu kapatılabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt