Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.e. Xperia modelleri hakkında yardım lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GhostMahir
Üye
Konu Sahibi
s.e. Xperia modelleri hakkında yardım lazım
arkadaşlar ben xperia almayı düsünüyorum ama sanki hepsi bide cok cesit war sitesi kapalı s.e. Un. Bana xperia modellerinin özelliklerini ve fiyatlarını werebilecek biri warmı?
gurcu_selim
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan telefonların çeşitlerini ve özelliklerini araştırabilirsin.Fiyatlarıda her yerde farklılık gösterir.Bu kadar modelin fiyatlarını tek tek kimse araştırmaz heralde.O konuda iş sana düşüyor
GhostMahir
Üye
Konu Sahibi
ingizce sanırım site. Ama bakıyorum sim translate kullancaz bazı yerlerde. Eywallah sagol
Mobilator
Emekli Yönetici
fiyat bilgisi versen? yani bütçen ne kadar?
CorbyW
Üye
Ben bu forumda boşuna mı bütün xperia modellerini yazdım farklarını açıkladım. Kimsede arama yapmıyor yahu. Arama bölümüne Xperia Modelleri yaz konum çıkar.
Ben bu forumda boşuna mı bütün xperia modellerini yazdım farklarını açıkladım. Kimsede arama yapmıyor yahu. Arama bölümüne Xperia Modelleri yaz konum çıkar.
arkadaş s60 bir tellen giriyorum siteye we arama yaptım sadece se x neo war ben tüm modeller tek konuda istiyorum karşılastırması kolar olsun ayrıca kendi tavsiyeniz olsunvs.
arkadaş s60 bir tellen giriyorum siteye we arama yaptım sadece se x neo war ben tüm modeller tek konuda istiyorum karşılastırması kolar olsun ayrıca kendi tavsiyeniz olsunvs.