N8 swipe unlock sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
N8 swipe unlock sorunu..
arkadaşlar swipe unlock programını yükledim herşey normal ama menü tuşuna basınca ilk normal kilit ekranı geliyo sonra swipe programı açılıyo yani menü tuşuna basınca bormal belle kilit ekranı geliyo bi kaç saniye sonra swipe geliyo çok sinir bozucu aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı nasıl çözebilirim bu sorunu ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Evet bende de oldu hatta ara sıra swipe ekranı hiç gelmiyordu bende kaldırdım, ilk versiyon tam test edilmemiş heralde sonraki versiyonda düzeltirler sorunlarını.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
baya sorunlu bu swipe ondan bende kaldırdım.. biraz bekleyip daha gelişmişini yüklemek lazım...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende sadece power tuşuna basınca öyle yapıyor tel 701

n000k

n000k

Üye
bende sadece power tuşuna basınca öyle yapıyor tel 701
hmmm biz N9 un swipe unlock uygulamasından bahsediyoruz..bu uygulamayı kullanırken menü yada kilit tuşuna bastığım zaman 1 sn kadar swipe unlock görüntüsü geç geliyor.. normal belle kilit ekranı oluyor ilk başta..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende sadece powerda öyle

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ekran koruyucun varsa onu kaldır sorun düzelir

akifd

akifd

Üye
kardeş bende 701 kullanıyorum fp1 yükledikten sonra aynen senin dediğin gibi oldu

cyber

cyber

Üye
sorunlar güncelleme ile düzeltildi

mcalisir

Üye
süper son verdiğin tıkır tıkır çalışıyor çok TEŞEKKÜRLER

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Anaa yenisi mi çıktı :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
arkadaşlar swipe unlock programını yükledim herşey normal ama menü tuşuna basınca ilk normal kilit ekranı geliyo sonra swipe programı açılıyo yani menü tuşuna basınca bormal belle kilit ekranı geliyo bi kaç saniye sonra swipe geliyo çok sinir bozucu aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı nasıl çözebilirim bu sorunu ?

O bende de var ama Basıldıgında goster dediği yeri 2'si yani menü ve kilit tuşu yaptım hata %2 lere felan düştü. Önerim bu bende de var o sorun ama düşüşte :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben fp1 den sonra silip tekrar kurdum hiç gecikme olmadan geliyor ekran

SilentOne

SilentOne

Üye
ne zamn çıktı bunun yeni sürümü bea :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yorumlarınızı konuya yazarsanız kullanan arkadaşlara da faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt