Beyler yokmu yardım edebilecek biri???![]()
ne garip sorunlarınız var arkadaş belamisinız sizsizin gibi dost yerine düşmana razıyım hafıza kartıni biçimle önce şifresini hatırla tabi sonra tak telefona dosya yi telefondan oluştur
o zaman tel hafızasına sıfre koymus
Arkadaşım pc den telefon hafızasına müdahale edemezsin. Sadece telefon hafızasından dosyalarını kopyalayabilirsin. Telefona birşey yükleyemezsin o şekilde. Sakın format falan atma. Daha önce de telefon hafızasına müdahale edilmezdi, sen hafıza kartıyla karıştırıyor olabilirsin.
ne garip sorunlarınız var arkadaş belamisinız sizsizin gibi dost yerine düşmana razıyım hafıza kartıni biçimle önce şifresini hatırla tabi sonra tak telefona dosya yi telefondan oluştur

Adamın telefon hafızasına olmuyor ne hafıza kartı şimdi ??? o zaman senin gibi dost düşman başına....
kardeş yaşım 32 bu işler yaşla olmuyor diyeceksin ama benim hacklemediğim model kalmadı hemde defalarca sen öyle yazsan daha açık olurdu ben yanlış anlamışım evet ama son yazdıklarını Doğru anladım sana yardımcı olmak istediğim için senden özür dilerim böyle yaklaşman yersiz ve gereksiZ![]()
tamam haklısın ama xplore ile de müdahale edemiyorum tel hafızasına.. hack için tmquarantine dosyasını C deki sys klasörüne atmamız gerekiyor normalde dosya yöneticisinden yapılmıyor bu işlem. xplore ile atınca da hata veriyor...
---------- Eklendi @ 17:40:57 ---------- Yazıldı @ 17:39:05 ----------
ayrıca dosya yöneticisinden tel hafızasına attığım bir dosya ne pc de ne de xplore da görünmüyor.