Telefonun titreşimi gitti hard format işe yarar mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun titreşimi gitti hard format işe yarar mi?
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay oldu nokia c601 belle yüklü telefonumu alalı.aldığımdan bu yana çalışan titreşimi hiç düşürmeme ve gereksiz program yüklememe rağmen bugün itibariyle çalışmamaya başladı.soft format denedim işe yaramadı sizce hard format işe yarar mi yoksa direk servise mi

Alperen Şuayb

Üye
Kardeş önemli bir program yoksa hard format at derim.Atarken hafıza kartını çıkarmayı unutma

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önce batarya uygulamaları gibi bişey yukledın mı battery lite vs gıbi

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
önce batarya uygulamaları gibi bişey yukledın mı battery lite vs gıbi

evet kardeşim nokia mağazadan battery lite yüklüydü

---------- Eklendi @ 18:23:13 ---------- Yazıldı @ 18:21:52 ----------

Kardeş önemli bir program yoksa hard format at derim.Atarken hafıza kartını çıkarmayı unutma

hard format atmaya da korkuyorum orijinal uygulamalar da siliniyormus resim düzenleme vs.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format atmışsın sılınmıştır tasarruf modunda değil dımı tel

---------- Eklendi @ 18:25:55 ---------- Yazıldı @ 18:25:10 ----------

evet kardeşim nokia mağazadan battery lite yüklüydü

---------- Eklendi @ 18:23:13 ---------- Yazıldı @ 18:21:52 ----------

hard format atmaya da korkuyorum orijinal uygulamalar da siliniyormus resim düzenleme vs.

aynen silinır.

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
titreşime dair herşey açık güç tasarrufunda değil.ekran titreşimini de açtım titremesi gerekirken ince bir ses geliyo sadece

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
titreşime dair herşey açık güç tasarrufunda değil.ekran titreşimini de açtım titremesi gerekirken ince bir ses geliyo sadece

titreme sesıyse titreşımını arttırmayı dene olmazsa bataryayı çıkarıp bır sure bekledikten sonra tekrar tak ve dene formatlık bi durum degil sanirim

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi

titreme sesıyse titreşımını arttırmayı dene olmazsa bataryayı çıkarıp bır sure bekledikten sonra tekrar tak ve dene formatlık bi durum degil sanirim

son seviyede sadece sesi var titreşim yok dediğin gibi kenara bırakıp dinlendireym ben bir süre bakalım işe yarıyor mu

sasasahamza

Üye
bak telefonun icini sok. Orada mi kucuk motor gorecektin cok kucuk. O iste titresim motoru. Bak ona kablosu kopmusmu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyimisin?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefon garanti dışı kalır içine 2 damla su düşse gitti telefon çok ama çok riskli

sasasahamza

Üye
eet en iyisi format diyecem ama en iyisi yuklu uygulamalardan batery exender gibi program varsa silmek belki ise yarar

Metin MF

Metin MF

Üye
benim de titreşim bozulmuştu önceden, sonra telefon yere düşünce düzeldi :)

yani diyeceğim o ki; zarar vermeyecek şekilde sert bir yere vur telefonu.

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi

telefonu söküp bakmaktan daha akıllıca bir yöntem:) teşekkür ederim arkadaşlar biraz yazılanları deneyeceğm gözüm gibi bakıyorum telefona servise gönderip söktürmek istemiyorum bir süre kalsın düzelir belki

---------- Eklendi @ 23:23:29 ---------- Yazıldı @ 23:22:23 ----------

bu arada telefonun ne acaba merak ettim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bi süre bataryayı çıkar beklet hocam sen ben hiç böle bi soruna denk gelmedim bende birtek şarjda titremiyor

Metin MF

Metin MF

Üye
telefonu söküp bakmaktan daha akıllıca bir yöntem:) teşekkür ederim arkadaşlar biraz yazılanları deneyeceğm gözüm gibi bakıyorum telefona servise gönderip söktürmek istemiyorum bir süre kalsın düzelir belki

---------- Eklendi @ 23:23:29 ---------- Yazıldı @ 23:22:23 ----------

bu arada telefonun ne acaba merak ettim

Nokia 5228, s60v5 serisinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt