Sanırım telefonu uçurdum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55lim

Üye
Ben günlük Program Yüklüyorum Hatta Yüklediğim program+tema+oyun 50 yi geçmiştr bnde böyle sorunlar olmuyoo ilginç :alkis

şanslısın :D bende nette hiç virüse yakalanmadım derken akşam 4 tane virüs birden yedim:D dikkat et

fenerli5858

fenerli5858

Üye
şanslısın :D bende nette hiç virüse yakalanmadım derken akşam 4 tane virüs birden yedim:D dikkat et
Öyle ama Symbian a kolay kolay virüs bulaşmıyo bide güvenlr sitelerden indirirsen (Maxicep Gibi) Virüs bulaşma ihtimali olmuyoo :naughty:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
unsigned uygulamalarda olabilir tel yüklemeden önce sorar zaten bu uygulama cıhazınız için zararlı olabılir diye.bana bisey olmaz deyip yuklersen başka

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sorun çözülmüş gerçi ama benzer bir problemi font değişikliğindee yaşamıştım. 5320xm de font değişimi yapıp restart yaptım telefon açılmadı. Hafıza kartını çıkartıp açmayı denedim açıldı. O gün bu gün deneme amaçlı yükleyeceğim programları E: ye yüklerim. Sadece bildiğim güvendiğim ve sürekli sistemle çalışacak uygulamaları C: ye yüklerim ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sorun çözülmüş gerçi ama benzer bir problemi font değişikliğindee yaşamıştım. 5320xm de font değişimi yapıp restart yaptım telefon açılmadı. Hafıza kartını çıkartıp açmayı denedim açıldı. O gün bu gün deneme amaçlı yükleyeceğim programları E: ye yüklerim. Sadece bildiğim güvendiğim ve sürekli sistemle çalışacak uygulamaları C: ye yüklerim ;)

en iyiside bu zaten zırt pırt uygulama yukleyıp silmek sisteme ne kadar yük bindirdigini çoğumuz bilmiyoruz malesef.

SilentOne

SilentOne

Üye
ama telefonu bozmak kadrda zevk verici bişi yok

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

en iyiside bu zaten zırt pırt uygulama yukleyıp silmek sisteme ne kadar yük bindirdigini çoğumuz bilmiyoruz malesef.

C:\private nin içine bir göz atsalar farkederler aslında ama :)) nedir orası öyle yaa git git bitmiyor :)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bende bi temayı uygulamaya çalştğmda işlenyor dyp donmuştu kapattım açamadım kartı çkardım öle açtm snra o kartı tekrar takıp ona sebep olan temayı kaldırmıştım dahada öyle bi problem olmamştı.yanlz o temayı yüklerken uyumlu olmayablr dmşti bu yùzdn oldğnu dşnyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende bi temayı uygulamaya çalştğmda işlenyor dyp donmuştu kapattım açamadım kartı çkardım öle açtm snra o kartı tekrar takıp ona sebep olan temayı kaldırmıştım dahada öyle bi problem olmamştı.yanlz o temayı yüklerken uyumlu olmayablr dmşti bu yùzdn oldğnu dşnyorum

aynen

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İyi düşünmüşsün, durduk yere verilerinden olmamışsın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt