harm0ny_1
Üye
Sanırım telefonu uçurdum
İyi geceler arkadaşlar c6-01 e forumumuzdan bir takım şeyler yüklüyüdoum yardımcı prog. vs , Symbian^3 Yazı / Ekran / Dil Araçları - MaxiCep burda lanternsoft un 3 tane programı var onları yükledim , onların haricinde swype , swypeunlock , bi tane tema attım kurdum sırayla hepsini hepside bi problem vermedi. Denerken programları temaya bakiyim diye etkinleştirdim 'işleniyor' diyo kaldı orda , temanın yarısı işlenik yarısı diger temadan oldu
lantern softunda extra buttons programında soldaki kilit işaretini basılı tuttum 'restart devices' yazıodu bastım ona (basmaz olaydım) telefon kapandı kendi başlamadı,kendim actım nokia yazısı geliyor 5 tane nokta soldan sağa gidip duruyo arada beyaz ekran geliyor,sonra gene noktalar 5-6dk sonra kendini kapatıyor,bataryayı sök tak gene olmadı. şarja taktım 30 sn yandığı ışığı onuda kapattı şarjda olmuyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar kaldım öyle

lantern softunda extra buttons programında soldaki kilit işaretini basılı tuttum 'restart devices' yazıodu bastım ona (basmaz olaydım) telefon kapandı kendi başlamadı,kendim actım nokia yazısı geliyor 5 tane nokta soldan sağa gidip duruyo arada beyaz ekran geliyor,sonra gene noktalar 5-6dk sonra kendini kapatıyor,bataryayı sök tak gene olmadı. şarja taktım 30 sn yandığı ışığı onuda kapattı şarjda olmuyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar kaldım öyle