Sanırım telefonu uçurdum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım telefonu uçurdum
İyi geceler arkadaşlar c6-01 e forumumuzdan bir takım şeyler yüklüyüdoum yardımcı prog. vs , Symbian^3 Yazı / Ekran / Dil Araçları - MaxiCep burda lanternsoft un 3 tane programı var onları yükledim , onların haricinde swype , swypeunlock , bi tane tema attım kurdum sırayla hepsini hepside bi problem vermedi. Denerken programları temaya bakiyim diye etkinleştirdim 'işleniyor' diyo kaldı orda , temanın yarısı işlenik yarısı diger temadan oldu :D lantern softunda extra buttons programında soldaki kilit işaretini basılı tuttum 'restart devices' yazıodu bastım ona (basmaz olaydım) telefon kapandı kendi başlamadı,kendim actım nokia yazısı geliyor 5 tane nokta soldan sağa gidip duruyo arada beyaz ekran geliyor,sonra gene noktalar 5-6dk sonra kendini kapatıyor,bataryayı sök tak gene olmadı. şarja taktım 30 sn yandığı ışığı onuda kapattı şarjda olmuyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar kaldım öyle :( :off:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format atmalısın çaren yok gibi

• Beğen
Tepkiler: harm0ny_1
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Hafıza kartını çıkart.
Hard format at.
Hafıza kartını pcden kart okuyucu gibi bişey yada başka telefondan biçimlendir. Öyle şansın yoksa Telefona Tak.
Bakalım Açılcakmı.

Açılırsa Yazılım yeniden yükle mağaza felan gelsin. Yada flash at hard formattan sonra.

Edit: Bu arada açılmazsa dead flash gibi gözüküyor.

Birşey daha eklim fazla uygulama tema yüklenme telefona :)

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Galiba tel kafayı yemiş. Hard format atman gerekiyor.

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önce bı hafıza kartını cıkarıp telı açmayı dene format son çaren olsun yinede

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve harm0ny_1
harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
    Konu Sahibi
önce bı hafıza kartını cıkarıp telı açmayı dene format son çaren olsun yinede

dediğn oldu kardeş açıldı valla :D şimdi taksammı takmasammı hafıza kartını :D

---------- Eklendi @ 01:09:17 ---------- Yazıldı @ 01:05:51 ----------

Birşey daha eklim fazla uygulama tema yüklenme telefona :)

aynen hayatta yaparsam öyle şeyler bida :D

taktım hafıza kartını bi sorun cıkmadı suan yüklediklerimi kaldırcam biran önce :) çok teşekkürler yardımlarınız için..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dediğn oldu kardeş açıldı valla :D şimdi taksammı takmasammı hafıza kartını :D

---------- Eklendi @ 01:09:17 ---------- Yazıldı @ 01:05:51 ----------

aynen hayatta yaparsam öyle şeyler bida :D

pc varsa kartı biçımlendır oyle tak istersen tekrar sorun çıkartabilır.ayrıca tele *#7370# ile soft format at yuklemış oldugun uygulamaların cogu dosyası tel hafızasına yazılır onları temızlemıs olursun

Dimi3

Dimi3

Üye
Hemen Hard'a bagladiniz, insaf yahu :D Hard format daima son care olmali bana gore. Ama olan su:

- Kanka kizi ariyorum acmiyor, nabayim ?
+ Hard format at, acar

:D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr, CanKartaL, esatgelmedi ve 1 kişi daha
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hemen Hard'a bagladiniz, insaf yahu :D Hard format daima son care olmali bana gore. Ama olan su:

+ Hard format at, acar

hard format attırmadık sonuçta hemen önyargılı davranma ilk mesaja bakıpta mesajların tümünü okusan anlardın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
geçmiş olsun kardeşim.. Espri yapan arkadaş hard son çare madem sen ilk çareyi söylesen de arkadaş yapsa?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
ben dead flash atardm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

+ Hard format at, acar

perfect :) önüne gelen hard demiş hard attıktan sonra sistem açılacak ok ya sonra ... olduğu gibi kalacak ne mağaza ne harita ne güncelleme vb.

en iyisi tekrar flash bilmiyorsan nokia suite ile belle yi yeniden yükle :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ya adam SORUNU çözmüş.halletmiş

catdog136

catdog136

Üye
Flash at refurbish ile, hem telefonun açılır hem dosyaların korunur resim falan..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ana ekranın açılmasına engel tutarsızlıklar yada kararsızlıklar olduğu zaman meydana geliyor o tür tıkanmalar.
Örneğin menü efektleri için de geçerli.
Efektler C'den açılmaya ayarlı ancak "Effects" klasörü E'de ise o şekilde dönüp duruyor telefon açılırken.
Böyle bir durumda telefon hafıza kartını çıkarınca açılır, açıldığında tekrar takabilirsin hafıza kartını.
Fakat kapatıp tekrar açmaya çalıştığında yine açılmaz hafıza kartı takılıyken...
Hafıza kartını çıkarıp normal açtıktan sonra "Effects on E.sis" (effects base package for Belle) dosyasını yüklediğinde, efekt yolu yeniden E'ye yönlendirildiği için, hafıza kartıyla da normal açılır hale gelir.
Ana ekranın açılmasını engelleyen durum ortadan kalkar.

Dimi3

Dimi3

Üye
Ilk sayfada arkadas sorunu cozdum dedigi icin aciklama yapma gereksinimi duymadim. Ve merak etmeyin butun mesajlari okuduktan sonra yorum yaptim. O kadar onyargili insan degilim..

fenerli5858

fenerli5858

Üye
Ben günlük Program Yüklüyorum Hatta Yüklediğim program+tema+oyun 50 yi geçmiştr bnde böyle sorunlar olmuyoo ilginç :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt