Glossy Grass Pro by Arjun Arora

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: atakan25, luckysleven, MEHMET ÇİFTÇİ ve 1 kişi daha

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

AHMED...

AHMED...

Üye
hangisini kullanacağımi şaşırdım :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
hangisini kullanacağımi şaşırdım :D
al bendende o kadar sürekli tema çıkıyo özellikle pro ları kuruyorum ben standart tema kurmuyorum artık bi ton tema oldu telde :) ben bunu kurmadım balck olanı kurdum.

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
bunun klavye kullanımı ötekine nazaran daha belirgin abi ben sürekli mesaj yazdığım için biraz dikkat ediyorum :D emeğine sağlık teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bunun klavye kullanımı ötekine nazaran daha belirgin abi ben sürekli mesaj yazdığım için biraz dikkat ediyorum :D emeğine sağlık teşekkürler

ben msj yazmayı hiç sewmiyom :) arar konuşurum buda güzel görünüyoda tamamen transparan sewmiyom widgetlerin bomboş olmasını yani hafif şeffafta olsa bi pencere içinde belirgin olmalı widgetler.
:rica:

luckysleven

luckysleven

Üye
bu ve black olanı her halde nokia kullanmaya başladığımdan beri gördüğüm en güzel iconlara sahip tema teşekkürler emeğine sağlık ..

sadece 2 yere takıldım biri temayı kurduğumda bütün iconlar değişiyor fakat internet klasörü orjinal olarak kalıyor bu sorunu da klasörü silip yeni klasör açarak çözdüm böylece bütün iconlar ve klasörler aynı oldu ..

birde diğer takıldığım yer ise durum çubuğunu aşağı çektiğimizde gelen kısa yollar ( wifi,mobil veri vs .. ) sanki çözünürlük yetmemiş de görüntüleri bozulmuş gibi gözüküyor olsun tema harika yinede teşekkürler tekrardan

• Beğen
Bomb City

Bomb City

Üye
Teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bu ve black olanı her halde nokia kullanmaya başladığımdan beri gördüğüm en güzel iconlara sahip tema teşekkürler emeğine sağlık ..

sadece 2 yere takıldım biri temayı kurduğumda bütün iconlar değişiyor fakat internet klasörü orjinal olarak kalıyor bu sorunu da klasörü silip yeni klasör açarak çözdüm böylece bütün iconlar ve klasörler aynı oldu ..

birde diğer takıldığım yer ise durum çubuğunu aşağı çektiğimizde gelen kısa yollar ( wifi,mobil veri vs .. ) sanki çözünürlük yetmemiş de görüntüleri bozulmuş gibi gözüküyor olsun tema harika yinede teşekkürler tekrardan
ben black olanı kurdum ama öle ikon sorunu yok hepsi tam hatta bi çok uygulamaya bile eklenmiş buda aynıdır heralde yinede bilmiyorum ewet kesinlikle harika bi tema :rica:

---------- Eklendi @ 18:32:06 ---------- Yazıldı @ 18:31:51 ----------

jatvalca

jatvalca

Üye
hah!!!! işte tama budur
orjinaller daha bir güzel görünüyor kardeşim
emeğine saygı

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye

ben msj yazmayı hiç sewmiyom :) arar konuşurum buda güzel görünüyoda tamamen transparan sewmiyom widgetlerin bomboş olmasını yani hafif şeffafta olsa bi pencere içinde belirgin olmalı widgetler.

o benim de dikkatimi çekti kullanımı çok rahat oluyor

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
süper tema klavye kullanışıda süper teşekkürler :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
öncelikle teşekkürler .. temanın sonunda sisx yazıyor bunun için telefonun hackli olması lazım değil mi ? eyer öyleyse fp1 den sonra hack gitti ama yinede kurdum nasıl oldu bu benmi yanlış biliyorum acaba bu sisx in anlamını :dry:

bu arada glossy black deki o çirkin bildirim çubuğu kısa yollarını düzeltmişler bunda sonunda adam gibi birşey olmuş : ) ama bu sefer de ana ekrana ikon yerleştirince isimleri ikonların üzerine geliyor içe içe olmuş ikonlarla isimleri . benim anlamadığım bu temayı yapanlarda hiç mi göz zevki yok : )

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler .. temanın sonunda sisx yazıyor bunun için telefonun hackli olması lazım değil mi ? eyer öyleyse fp1 den sonra hack gitti ama yinede kurdum nasıl oldu bu benmi yanlış biliyorum acaba bu sisx in anlamını :dry:

bu arada glossy black deki o çirkin bildirim çubuğu kısa yollarını düzeltmişler bunda sonunda adam gibi birşey olmuş : ) ama bu sefer de ana ekrana ikon yerleştirince isimleri ikonların üzerine geliyor içe içe olmuş ikonlarla isimleri . benim anlamadığım bu temayı yapanlarda hiç mi göz zevki yok : )
rica ederim kardeş sen onuda nerden çıkardın sis veya sisx farketmez her iki uzantıyıda signed olduğu sürece sorunsuzca kurabilirsin aklında bulunsun.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...