C7 İçin En İyi Mod Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
C7 İçin En İyi Mod Hangisi?
arkadaşlar, ben telefonumu satıcamda hard formad filan attım .... ovi mağaza gitti

yazılımını yeniden güncelledim türkçe ... dil şeçeneği gitti

bana c7 için en iyi cfw nin linkini verebilirmisiniz? ne kadar varsa hepsini linkini istiyorum . flash atim satıcam telefonu ...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ofw yükle?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
aynen navifirm indircen

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam denerimde ben boyle baskalarinin yaptigi modlari denemek istemisdim eger yoksa navifirme kaldik.

aliosman166

aliosman166

Üye
hmm tamam denerimde ben boyle baskalarinin yaptigi modlari denemek istemisdim eger yoksa navifirme kaldik.
c7 de zaten symbian belle var cfw ye pek gerek olduğunu düşünmüyorum navifirmden en son yazılımı indir.. symbian belle olmazsa zaten ovi suite den veya telefonun kendisinden yükseltebilirsin.. mod un iyisi kötüsü olmaz sen hangi mod u istiyorsan onu yükleyeceksin S^3 Sistem Modlama - MaxiCep burada bulabilirsin istediğin modları araştır..

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
c7 de zaten symbian belle var cfw ye pek gerek olduğunu düşünmüyorum navifirmden en son yazılımı indir.. symbian belle olmazsa zaten ovi suite den veya telefonun kendisinden yükseltebilirsin.. mod un iyisi kötüsü olmaz sen hangi mod u istiyorsan onu yükleyeceksin S^3 Sistem Modlama - MaxiCep burada bulabilirsin istediğin modları araştır..

telefonumu satinca ben islemciyi 800 yaptim onu bunu yaptim tema efekti filan eger biri alirsa bikac gun sonra bi format atarsa ulan hersey gitti deyip bana firca atmasin sahibinden koma paylastim ben

aliosman166

aliosman166

Üye
bildiğim kadarıyla format atınca modlar gitmiyor olması lazım.. ama bence sen satıcaksan orjinal yazılımı yükleyip öyle sat bırak adam kendi yapsın ne yapıyorsa..

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
eğer cfw'li telefona format atarsan cfw yi ilk yüklediğin halini alır sadece senin telefona yaptığın temalar yüklediğin programlar gider cfw özelliklerini korur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu başlığında niye mod yazıyor :hmmm

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
cfw de mod sayilmiyormu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
CFW, OFW'nin modlarla düzenlenmesi demektir. Yani CFW > OFW > Mod

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum bende mod varmi diye sordum ama yokmus heralde c7 icin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
S^3 için bir bilgim yok :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt