Onyo nanopad plus 7 kullanan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goko123

Üye
    Konu Sahibi
Onyo nanopad plus 7 kullanan varmı ?
selam arkadaşlar onyo nanopad plus 7 alacağım alet nasıl kullanan varmı boyutları hızı vs nasıl

Krofessional

uzak dur

karayel90

karayel90

Üye
Alabilirsin bence ama servis desteği nasıl TR de servisi varmı ona bi bak derim

• Beğen
Tepkiler: goko123

goko123

Üye
    Konu Sahibi
uzak dur diyen arkadaş bu plus olanı ama neden öle bir şey dedin anlamadım ...ben yorumları okudum baya iyi kullanan arkadaş varsa her türlü detay yazabilir mi acaba

karayel90

karayel90

Üye
Bütçe ne kadar senin belki başka alternatifler söyleyebilirim

__xXx__

__xXx__

Üye
cortex a8 işlemci var diyo nasıldır biraz iyi gibi

karayel90

karayel90

Üye
Polypad C-5900 4GB 7" Tablet bunada bak bi istersen internetten özelliklerine

R.A.M

R.A.M

Üye
Mobee s1200 önerimm başka demiyorum.
300TL ama verdiğine değer 1.6 Ghz çift çekirdek işlemci var

---------- Eklendi @ 17:28:19 ---------- Yazıldı @ 17:25:29 ----------

Ayrıca ben T1200 modelini kullanıyorum ürün desteği süper.

djraca

Üye
uzak durma ben aldım servis var ve ilgileniyorlar japaon malı çinde üretiliyo 2gün önce onyo kendi sitesinden firmware dosyasını alarak 2.3 gingerbreadden 4.3 yükselttim rootsuz kapasaitif ekran hızı hassasiyeti iyi güzel programları bir araya getirirsen juice defende powarmax advanced task killer vb 6 saate kadar kullanmşlığm var çocuğum için oyun güzel oldu birde 3d bile oynatıyor bir kaç siteden mini hdmı dönüştürücü falan alırsan süper oluyo 2 usb girişi var bu arada seside iyi çıkıyo en önemlisi bunları 200tl aletle yapıyosun 1800 verip üzerine titremiyosun çocuğun eline ver isterse kırsın ederi ne ki
serviside hamle ev aletleri levent istanbul android bilginiz room rot vb merakınızı gidermek için yeter kısaca fiyat kazanç oranı 10 üzerinden 9 alır benim gözümde yani çoçuğumun oyun film işini benim müzik ve internet işimi fazlasıyla görüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt