hard format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kelooo

Üye
    Konu Sahibi
hard format
tel nokıa 700 hard format atmaya çalıştım ama olmadı menü ses kısma kilit tuşu ve aç-kapa tuşlarıyla yapıyorum ama 2 kere tıtreyıp kapanıyor nasıl atarım bu formatı bi YARDIM

Polymath

Polymath

Üye
Hard Formattan sonra, REsim düzenleyici, Video Düzenleyici, Ovi mağza uygulamaları silinir. İlk önce Hard Format Nedir ? Atarsam ne olur bunları bir araştır istersen.

ANIL

ANIL

Admin
Hard formatı neden atıyorsun? Hard attığın zaman mağaza, haritalar ve bazı ugulamalar siliniyor haberin olsun..

kelooo

Üye
    Konu Sahibi
Hard Formattan sonra, REsim düzenleyici, Video Düzenleyici, Ovi mağza uygulamaları silinir. İlk önce Hard Format Nedir ? Atarsam ne olur bunları bir araştır istersen.

sagol kardes neler olaagını bılıyorum ama atmam lazım sonra flashlat-rım yada suıte ıle yuklerım

ANIL

ANIL

Admin
Nokia yazısı geldiği zaman açma tuşundan çek diğerlerini dil ekranı gelene kadar basılı tut böyle dene. Dead flash at bence..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sagol kardes neler olaagını bılıyorum ama atmam lazım sonra flashlat-rım yada suıte ıle yuklerım

ses kısma tuşu+kamera tuşu+menu tusu bu üçune aynı anda bas ardından power tuşuna bas tel bırkere titreyınce power tuşunu bırak digerlerı basılı olsun beyaz ekrandakı nokia logosu gelınce diger tuşlarıda birakabilirsın.kolay gelsın

kelooo

Üye
    Konu Sahibi

ses kısma tuşu+kamera tuşu+menu tusu bu üçune aynı anda bas ardından power tuşuna bas tel bırkere titreyınce power tuşunu bırak digerlerı basılı olsun beyaz ekrandakı nokia logosu gelınce diger tuşlarıda birakabilirsın.kolay gelsın

tamam oldu TEŞEKKÜRLER..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
*#7370# ile at aynı şey mağaza da gitmiyor

memoli6767

memoli6767

Üye
Hardformat;

1-Telefonumuzdaki hafiza kartina bir sifre giriyoruz.mesela 0000 gibi
zira formattan sonra telefonlarin çogu mmc kart sifresi istiyor.

2-Daha sonra sim karti ve mmc kartini cikariyoruz

3-Pili takip telefon kapali iken *(yildiz)tusu + 3 tusu + Arama tuslarinin üçüne
ayni anda basili tutarken telefonun açma tusuna basiyoruz ve telefon acilmaya baslayinca acma tusunu birakiyoruz fakat diger tuslari basili tutuyoruz, telefonun ekrani acilana kadar.

4-Bu anda telefon ekraninda FORMATTING yazicak yeni telefonlarda (N73) FORMATTING yazmayabilir.

5-Islemin tamamlanmasini bekliyoruz.

6-Format isi telefonda bitince telefon zaten otomatik olarak açilir, eger açilmazsa siz açin.

7-Simkarti ve mmc kartini takip açin, pin kodunun ardindan telefon mmc kart sifresi
ister, önceden girmis oldugunuz sifreyi girin, mesela 0000.

Telefonunuz formatlanmistir.

Diger iki yöntemde asagidaki gibidir;

Normaler Reset: *#7780# ----> Bu sekil makinen aldigin andaki haline döner.

Formatieren :*#7370# -------> Bu sekildeyse Hafizayi tümden siliyor.!

artik gönlünüze kalmis hangisini isterseniz onu yaparsiniz

----ALLAH,a Emanet Olun.----

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt