Beyler Vlingo ve Shazam adlı uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beyler Vlingo ve Shazam adlı uygulamalar
ne işe yarıyor silim gitsin mi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
MS"]Shazam çok yararlı bi program diğerini bilmiyorum kulanmıyorum shazama şarkıyı dinletirsin o sana bulur örneğin yabancı bi şarkı beğenirsin adını bilmiyosundur radyoda çıkar shazamı acıp dinlettiğinde sana kimin söylediğini ve şarkının adını bulur[/FONT]

catdog136

catdog136

Üye
Shazam açıklanmış ancak shazam türkçe şarkı bulmaz, ama soundhound isimli program bulur, tavsiye ederim. Vlingo ise telefona konuşarak smsi yazı olarak yazmasına yarar ama türkçe dil desteği yoktur.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Shazam açıklanmış ancak shazam türkçe şarkı bulmaz, ama soundhound isimli program bulur, tavsiye ederim. Vlingo ise telefona konuşarak smsi yazı olarak yazmasına yarar ama türkçe dil desteği yoktur.

bencede soundhound yeterli diğerleri gereksiz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Shazam türkçe buluyor bende

uğur e

uğur e

Üye
sahazam dj akmanı bile buluyo be:D

mustyaky

mustyaky

Üye
bence sallama kardeş shazam kayıtlı olan bütün türkçe şarkıları buluyor. kayıtlı derken ne demek istediğimi anladın.

uğur e

uğur e

Üye
kardş eğer kayıt dıe bşey olsaydı o zaman shazamın boyutu 2 gb olurdu dme

asigsasi

asigsasi

Üye
vlingo sesle internet araması yapan bir uygulama

mustyaky

mustyaky

Üye
kardş eğer kayıt dıe bşey olsaydı o zaman shazamın boyutu 2 gb olurdu dme

bak anlamamissin . yani muzigin resmi sekilde cikmasi lazim oyle mirildanma konser felan olmamasi lazim. hem senin dedigin gibi kayit olsaydi inan 2 gb in binlerce kati hafiza gerekli olurdu.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bak anlamamissin . yani muzigin resmi sekilde cikmasi lazim oyle mirildanma konser felan olmamasi lazim. hem senin dedigin gibi kayit olsaydi inan 2 gb in binlerce kati hafiza gerekli olurdu.

Adam arabesk rap aratıyo bence :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar konuyu dağıtmaya gerek yok shazam buluyor işte niye tartışıyorsunuz kimse yalan söylücek değil bazen bulmayabiliyor başka bi ses karışınca falan normaldir o her şarkıyı bulmayabiliyor dinlettiğiniz zaman ses temiz olsun emin olun buluyor ama sizde benim gibi soundhounduda yanına yükleyin belki shazam bulamaz o bulur ben ikisinide kullanıyorum :)

PlusTech

Üye
Aynen, ikisinin de birbirinin bulabildiği ve bulamadığı oluyor. Bu yüzden ikisinin de bulunması faydalı.

luckysleven

luckysleven

Üye
shazam iyidir telefonda bir kenarda olması gereken uygulamadır da o vlingo denilen uygulama ne kadar gerekli tartışılır şahsen konuşarak mesaj yazdırma yada internette gezinmek için sesli komut verme komik ve saçma :) ve bu uygulama arka planda çalışan bir uygulama ben sildim gitti zaten çok gerekirse forumda vardır elbet yine kurulur :oke:

uğur e

uğur e

Üye
shazam daha çok yabancı şarkı dinleyenler için guzl bı program zaten bizm sanatçıların çoğunu tanıyoz

theseusx

theseusx

Üye
shazam ben de ankaralı namık ı bile buldu daha ne bulsun :) vlingo işe yarar gibi görünse de bence çok da gerekli olmayan bir program üstelik sürekli internete bağlı olmak lazım ve arkadaşın dediği gibi arka planda çalışıyor hep ben de sildim. Bence akılları sıra iphone un siri sine hafif benzetmeye çalışmışlar :)

larten123

larten123

Üye
int bglntm vr tvnin içine sokacagım tlfnu shazamı acıp basıhorum dınlıyor yazıhor sonuc blunmdı yzıyor ne turkce ne ıngılızce

theseusx

theseusx

Üye
int bglntm vr tvnin içine sokacagım tlfnu shazamı acıp basıhorum dınlıyor yazıhor sonuc blunmdı yzıyor ne turkce ne ıngılızce

Ben 3 farklı tür denettim üçünü de sorunsuz buldu. Klasik müzik, oyun havası ve türkü arattım gayet sağlıklı buldu acaba pro da mı sorun var senin ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt