Beyler Vlingo ve Shazam adlı uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
Şimdi benim ihtiyar c5 03 de var bu shazam benim telefonunda 1.5 gb tı diğer hafızlar yazıyo ben bu shazamı kullanmıyorum silsem 1 gb falan yer açılırmı diyorsunuz?

luckysleven

luckysleven

Üye
1.5 MB dır o .. Yani silsen ancak bu kadar yer açılır o kadarcık yerde ne kadar işine yararsa artık : )

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Şimdi benim ihtiyar c5 03 de var bu shazam benim telefonunda 1.5 gb tı diğer hafızlar yazıyo ben bu shazamı kullanmıyorum silsem 1 gb falan yer açılırmı diyorsunuz?

hayır shazam da ufak bir uygulama, 1 gb falan açılmaz yani ;)

---------- Eklendi @ 11:37:23 ---------- Yazıldı @ 11:30:24 ----------

ben Shazam yerine SoundHound u tercih ediyorum. SoundHound daha başarılı şarkı bulmada ve youtube gibi sitelerden videolarını da bulup izletiyor. Tabi bazen SoundHound un bulamadığı şarkıları Shazam bulabiliyor. Bu durum kullandıkları internet müzik kütüphaneleri ile alakalı bir durum, sonuçta kimse tüm müzikleri bilemez.

Vlingo ise ingilizce komutlarda gerçekten başarılı bir program. Verilen birçok sesli komutu algılayabiliyor ve söylediğiniz ingilizce metinleri yazabiliyor. Türkçe desteği olmaması kötü :( Ayrıca Vlingo Siri piyasaya çıkmadan önce de vardı diye hatırlıyorum.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
kardş eğer kayıt dıe bşey olsaydı o zaman shazamın boyutu 2 gb olurdu dme
iki programda internet üzerinden çalıştığı için, o kadar boyut olmaz..
Arkadaş kayıt derken sitesinden bahsetti :D

larten123

larten123

Üye
Ben 3 farklı tür denettim üçünü de sorunsuz buldu. Klasik müzik, oyun havası ve türkü arattım gayet sağlıklı buldu acaba pro da mı sorun var senin ??

valla bılmıyorm telefonumu aldıgımdn beri böyle 2 ay olmadı alalı... Dinliyor yazıyor ama sonra sonuc bulunmadı dıyor tvnın sesini acıyorum yıne olmuyo

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
valla bılmıyorm telefonumu aldıgımdn beri böyle 2 ay olmadı alalı... Dinliyor yazıyor ama sonra sonuc bulunmadı dıyor tvnın sesini acıyorum yıne olmuyo
güncel sürümüne bak bi de dinletirken sesin temiz olmasına dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt