Gta 3 Android APK Dosyası Garantili Link v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilg

Üye
    Konu Sahibi
Gta 3 Android APK Dosyası Garantili Link v1.0

Zamanının en popüler oyunu olan GTA 3, grafiksel olarak dönemim en önemli atılımlarından biri oldu. Yapay zekası, sanal şehri, o zamana kadar görülen büyük haritası ile oldukça zevkli bir oyun oldu. Ondan sonra çıkan GTA Vice City bile GTA 3 tabanında yapıldı.Grafiksel olarak insanları o kadar şaşırtan tek GTA oyunudur diyebiliriz. Çünkü GTA 2′den sonraki grafiksel çıkışı başka hiç bir oyun yakalayamadı.Günümüze baktığımızda mobil işlemciler, grafik çipleri, RAM miktarları ve ekran teknolojileri, geçmişteki bilgisayarlardan oldukça güçlü bir hal aldılar. GTA 3′ün de mobil platformlara gelmemesi için pek bir sebep yoktu. Nihayet GTA 3 mobil platforma geldi.

Önemli Not : Yukarıdaki dosya sadece apk dosyasıdır uygulamanın kurulumunun ardından 483 MB lık sd dosyalırını indirmeniz istenecektir lütfen bu durumu göz önünde bulundurarak uygulamayı indirin

• Beğen
Tepkiler: yusufaktas92, zxcf, fatih02 ve 3 diğerleri

duranyu

Üye
Saol da ben bunu 5 6 kere yukledim niye olmadi daha ne kadar beklucez

Mobilg

Üye
    Konu Sahibi
Saol da ben bunu 5 6 kere yukledim niye olmadi daha ne kadar beklucez

Önemli Not : Yukarıdaki dosya sadece apk dosyasıdır uygulamanın kurulumunun ardından 483 MB lık sd dosyalırını indirmeniz istenecektir lütfen bu durumu göz önünde bulundurarak uygulamayı indirin

pekiipekii

Üye
İndirme yaparken data indirilemiyor telefon desteklemiyor diyorr.
Tel mark : Samsung Galaxy Ace s-5830i
yardimci olursaniz sevinirim :)

kagankao

kagankao

Üye
Versiyon kac hocam

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu konu kaç kez açıldı yaa

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
Eline sağlık kardeş çok iyi :D

hunter41

hunter41

Üye
kurup oynayan var mı bende wifiden dosyaları cektım bı turlu acamadım oyunu sureklı wifiden dosya cekıyo her girdiğimde

Mobilg

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli Wifi den dosya cekme hatası alan arkadaşlar için bir tavsiyem var oyunu actıgınız zaman indirme erkanı geldigin de home tuşuna basarak ana ekrana geri dönüş yapın bildirim sekmesinde oyunun halen devam etmekte olduğu göreceksiniz oradan oyuna tekrar geri dönüş yaptığınız da yüzde %90 oyuna giriş saglayacaktır.

bybado

Üye
surumu kaç

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

tuna0

Üye
Galaxy Wonder ile kurdum çalıştırdım oynadım :) sormak istediğim indirdiğimiz sd dosyasını hafıza kartına taşıyabilir miyiz ?

WoraZ

WoraZ

Üye
Henüz açılmadan kapanıyor.

abandonware

abandonware

Üye
İndirme yaparken data indirilemiyor telefon desteklemiyor diyorr.
Tel mark : Samsung Galaxy Ace s-5830i
yardimci olursaniz sevinirim :)

telefonun desteklememesi normal :) oynamak istiyorsan üst düzey bir telefon lazım ;)

- - - Eklendi - - -

evo 3d yasal ics güncellemesinde buda diğerleri gibi çalışmıyor :(

cod635

Üye
tskkurler

isacan5534

Üye
Wifiden indiriyor dionuzda o ücretsizmi ????

harsh28

harsh28

Üye
Galaxy wonder kullanicisiyim guncellemede hata veriyor yardim pls.

- - - Eklendi - - -

oyundayken donuyor galaxy w kullanıcısıyım.yardım edebilirmisiniz.

fb_5800

Üye
s3 durduruldu hatası alıyorum

Üst Alt