Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bataryaaaaa ttec çin orjinal ?
Sponsorlu Bağlantılar
tdd46
Üye
Konu Sahibi
bataryaaaaa ttec çin orjinal ?
bataryam sisti yeni batarya almam lazım sizce hangisini almak lazım
Forumda ikidir çin malı telefon çin malı bataryadır gidiyor ne iş anlamadım arkadaşlar çinlilerin hangi malı sağlam yapmayın ya 5 10 lira fazla verin başınız ağrımasın.
Forumda ikidir çin malı telefon çin malı bataryadır gidiyor ne iş anlamadım arkadaşlar çinlilerin hangi malı sağlam yapmayın ya 5 10 lira fazla verin başınız ağrımasın.
Orjinal bataryayla çin arassında senın dediğin gibi 5-10 tl olamaz piyasada satılan en ucuz çin 10 tl ama 20tl - 30tl ye orjinal adı altında imitasyon yani nerdeyse aynı ama çin malı bataryzyı orjinal diye satıyorlar ... Asıl orjinal bataryalar 70-90tl arasıdır. Öyle çin parasına 10tl fazla verip orjinal batarya alınmaz... 25-30 tl ye satılanların hepsi orjinal çinmalı lakabıyla anılır... Sana vericeğim iki linki incele birinde 30tl diğerinde 80tl ikiside orjinal diye satılıyorr...
İşte link : Bu çin olan www.ereyon.com.tr/urun/nokia-bl-5ct-batarya.aspx
Buda orjinal olan : www.hepsiburada.com/Liste/nokia-bl-5ct-batarya/productDetails.aspx?productId=telcaksnokbl5ct&categoryId=29004643
arkadaşlar 5 10 lirayı lafın gelişi olarak söyledim gercek anlamda 5 10 TL olarak değil
Bilmem duydunuzmu hiç hani derler ya 3 5 lıra daha fazla ver ıyisini al diye buda o hesap
doğru üretim yeri çin ama orjinal kalite ben c6 01 için sordum 80 tl
tdd46
Üye
Konu Sahibi
orjinalı dediiniz gibi60civarı o kadar para da çok bence çin mali orjinal diyorlar ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ttec 2yıl garanti veriyor 20tl hangisini almak mantıklı
orjinalı dediiniz gibi60civarı o kadar para da çok bence çin mali orjinal diyorlar ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ttec 2yıl garanti veriyor 20tl hangisini almak mantıklı
bataryaların çoğu çinde uretilıyor telefon firmalarıda orda uretiyor ttec digerlerine nazaran daha iyi ama orjinalın yerini tutamaz
tdd46
Üye
Konu Sahibi
orjinal alacak durumum yok çin mali orjinale göre daha iyi tercih midir acaba fiyat olarak ikiside aynı ama ttec 1000mAH çin de 1320 yazıyor ama ne kadar doğru şüpheli
Sagopacıyız79
Üye
Krdeşim sen Mah(miliamperi) en yüksek olanı al daha uzun sürer malum bu çinler pil canavarı
tdd46
Üye
Konu Sahibi
çin mali orjinalde doğru mu dur acaba ttec orjinal pilden sonra daha cazibeli geliyor sanki ?