n8 fm verıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
n8 fm verıcı
bugun mp3 ten calan muzıklerı fm verıcıyle radyodan dınledım.apartmanda oturmaktayım.dıger komsular benım ayarladıgım aynı frekanstan ne kadar mesafeye kadar dınleyebılıyorlar yada 500m ılerdekı bırı benım yayın yapmakta oldugum frekansı yakalayıp dınleyebılıyormu

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bunu bende merak ediyorum. Konuyu takipteyim.

anlay

Üye
bugun mp3 ten calan muzıklerı fm verıcıyle radyodan dınledım.apartmanda oturmaktayım.dıger komsular benım ayarladıgım aynı frekanstan ne kadar mesafeye kadar dınleyebılıyorlar yada 500m ılerdekı bırı benım yayın yapmakta oldugum frekansı yakalayıp dınleyebılıyormu

bugün bende bunu denedim,şirkette iki telefonu aynı frekansa ayarladık,telefonlar yan yana iken iyi,ancak yandaki odaya geçtiğimde yayın duyulmuyordu.bende telefonda bilgi kısmı varya oraya baktım,aklıma geldi.Orada zaten diyor ki. '' Fm vericisinin çalışma mesafesi yaklaşık 2 metredir '' ayrıca kullanımda şunuda belirtmişler '' otomobil radyosu veya müzik seti gibi uyumlu bir fm radyo aracılığıyla telefonunuzda kayıtlı bir müziği çalabilirsiniz'' bende bunu atlamlışım ;) kısacası radyo yayını yapabilirim olarak algılamıştım,yanılmışım.
telefondaki bu özellik sadece kayıtlı müziklerimizi,videolarımızı arabamızda,müzik setlerimizde dinleyebilmemiz için düşünülmüş. ;)
bu arada arabamdada telefonumdan video seyrederken arabanın kolonlarından ses almak keyifli oluyor ;)

fatih982

fatih982

Üye
en iyi 3 metre daha ileride çekmiyor

najanaja

najanaja

Üye
500m sen naptın kardeş :) 2-3 mt az geldi bana walla ben evde açıp denemiştim çoğu yerinde çekiyor en az 15 mt civarı diyeyim belkide burada fazla radyo kanalı olmadığı içindir bizim burda 6-7 kanal var yerel bide trt ler boşluk çok yani :)

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
konu anlasılmıstır 4m mesafesı varmıs tskler yayın yapsak guzel olurdu valla radyoculuga soyunacaktım dj candost

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
3 metre olması lazım oda tamamen boş frekansta

santimental

Üye
kullanıcı kılavuzunda da normal mesafe 2 mt yazıor

sctgn

sctgn

Üye
Bluetooth tan müzik dinleyememek kötü :(
Benim Led Tv de bluetooth tan daha önce E66 ile müzik dinliyebiliyordum N8 de ile bu özellik yok.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Bluetooth tan müzik dinleyememek kötü :(
Benim Led Tv de bluetooth tan daha önce E66 ile müzik dinliyebiliyordum N8 de ile bu özellik yok.

bu olayı nasıl yaptın kardeş led tv ye nasıl bluetooth bağladın bende yeni led tv aldım lg yapılabiliyomu böle bişi.

TheMadness

TheMadness

Üye
Antene dokunduruyorum telefonu zor algılıyor :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Düz hesap beş (5) metre yapalım ah c6-01 de olsa bu özellik süper ötesi olurdu sırf bu yüzden nokia 701 e geçebilirim

kahhro

kahhro

Üye

bu olayı nasıl yaptın kardeş led tv ye nasıl bluetooth bağladın bende yeni led tv aldım lg yapılabiliyomu böle bişi.

Arkadaşlar ikinizede tavsiyem büyük ihtimal sizin tv lerde DLNA desteği vardır. N8 DLNA destekliyor. Nokia marketten Nokia DLNA yı indirin kurun ve bağlanın kablosuz olarak tv nize.

sctgn

sctgn

Üye

LG SL 9000 model de ve LG nin üst modellerin de Bluetooth var menüden Bluetooth'a gir cihazları eşle telefondan müzik çaları başlat otomatik tv cihaza bağlanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt