N86 FM VERİCİ (Fm Transmitter) SORUNU | ÇÖZÜLDÜ.

Sponsorlu Bağlantılar

youcancanon

Üye
    Konu Sahibi
N86 FM VERİCİ (Fm Transmitter) SORUNU | ÇÖZÜLDÜ.
Öncekile merhabalar. Benim n86 cep telefonumdaki fm vericisi özelliği bi anda çalışmaz oldu. Herşeyi demedim. Bekleme temasını yatay yapma bugini da demedim olmuyor. Düşmedi yada baskı uygulanmadı. 3 aylık bi telefon. Önceleri kullandım gayet güzel çalışıyordu. Şimdi kullanmak için çalıştırıyorum aktiv oluyor fakat radyo yakalamıyor aynı frekansı. Tüm boş frekansları denedim olmadı. Yazılım versiyonu 21.06 (21.006.54.1 özel sürüm hackli) tür: rm484. Lütfen forum yöneticileri ve üye arkadaşlar. Servise yoklamadan yapılabilecek birşeyler varsa sizden yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

yardım edebilecek kimse yok sanırım :(

youcancanon

Üye
    Konu Sahibi
1 Hafta aradan sonra çözüme yine kendim ulaştım.. Bu tip sorun yaşayan arkadaşlara bilgilendime amaçlı olsun .. Format attım olmadı..Versiyon upgrade yaptım olmadı,downgrade yaptım olmadı.. Sonuç: Telefonun arka kapağı aynı zamanda rayo vericisi (fm transmitter) anteni görevi görüyor. Temen altında 2 pinli 2 şaseli temas noktasına hafif bir temassızlık olursa,ki telefonda zamanla bu oluyor,fm vericiniz ya hiç çalışmıyor yada sinyali radyo cihazının dibinde alıyor.. Sorun giderilmiştir.. Sıkıntı yaşayan arkadaşlar olursa özelden yada buradan yazsın resimli onarım açıklaması yaparım... iyi forumlar..

devran05

Üye
selam arkadasim benim n 86 da fm verici desteklemiyor yaziyor nasil sorunu halledecem yardimini bekliyorum

youcancanon

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadasim benim n 86 da fm verici desteklemiyor yaziyor nasil sorunu halledecem yardimini bekliyorum

Peki dostum ekran görüntüsünü buraya ekleyebilirmisin ? Birde denediğin frekans FM mi AM mi ?

erçay

Üye
slm arkadaşlarmben çok anlamam da bende 5800 var efem vericisini destekliyor mu bir bilginiz var mı

denizhan66

Üye
Arkadaşım, en yakın nokia shopta yazılım güncellemesi yaptır, sorun düzelir. Saygılarımla...

s.ozer1991

Üye
benım telefonda n86 ne arabada radyo verıcıyı kullanabılıyorum ne de muzık setındekı radyoda telefonum 3 haftalık bı arızası oldugunu dusunmek bıle ıstemıorm yardımcı olursanız sevınırım...

king_childdd

Üye
Kardeş Aynı Soun Bendede Var Format Atmayı Düşündüm Fkat Yine Aynı Sorun Olur Diye Atmadım Nasıl Yaptığını Açıklar Mısın ?

zxzxzxzx

Üye
benim n86nında fm vericisi bir anda özellik desteklenmiyor demeye başladı yabancı bir sitede bu duruma çözüm buldum. menü>araçlar>ayarlar>genel>kişiselleştirme>bekleme modu>bekleme teması>yatay simge çubuğunu seçin >telefonu kapatıp açın çalıştıgını göreceksiniz isterseniz tekrardan dikey simge çubugunu seçebilirsiniz yine çalışır ama ilerde tekrar fm verici çalışmama problemi yapabilir :-]

babbyzz

Üye
merhaba arkadaslar bende n86 var hem fm verıcı calısmıyor hemde on kamerası acılıyor beyaz ekran gelıyor goruntuyu gstermıyor formatta attım hersey aynı bılgılendırırsenınz sevınırım

n96fero

Üye
benim n86nında fm vericisi bir anda özellik desteklenmiyor demeye başladı yabancı bir sitede bu duruma çözüm buldum. menü>araçlar>ayarlar>genel>kişiselleştirme>bekleme modu>bekleme teması>yatay simge çubuğunu seçin >telefonu kapatıp açın çalıştıgını göreceksiniz isterseniz tekrardan dikey simge çubugunu seçebilirsiniz yine çalışır ama ilerde tekrar fm verici çalışmama problemi yapabilir :-]

kardeş bende n85 var bunu konularda bilgili olduğunu tahmin ediyorum. Fm vericiyi açamıyorum. kapalı durumdayken açık duruma getiremiyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Teşkkrler

muiestyfa

Üye
arka kapakta fm vericinin anteni var kapak degistiysen arkasina bak

Üst Alt