Ölmek istiyorum:(

Sponsorlu Bağlantılar

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Ölmek istiyorum:(
Yaşamak istemiyorum bu hayatta bu dünyada bi taraftanda cesaret edemiyorum ama ölmeyi intihar etmek istiyorum bunun yokmudur acısız ağrısız yöntemi kafama sıksam olmazmı?Temin edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: pelın_

TheComet

TheComet

Üye
Intihar etmek çözüm değil.Intihar eden bir kişinin gideceği yer cehennem.Allah bir kişiye taşıyamıyacağı yük vermez.Sen sabırlı ol sabrın sonu selamettir.Sil bu intihar fikrini zihninden.Allah seni doğru yoldan ayırmasın inşallah...

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ ve Mazlum Somer
Jomolocco

Jomolocco

Üye
Neden istemiyorsun dostum ne sıkıntın var takma onları hayat çok güzel

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
dur ya daha güzel günler seni bekliyor sen sadece sabret

• Beğen

pelın_

Al bendende okadar valla yaşama hevesim kaçti ölüm korkusu olmasa ölesim var

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Yaşamak istemiyorum bu hayatta bu dünyada bi taraftanda cesaret edemiyorum ama ölmeyi intihar etmek istiyorum bunun yokmudur acısız ağrısız yöntemi kafama sıksam olmazmı?Temin edebilirim.

var kardeşim her türlü yöntem var.. Ilgileniyorsan pm at bana.. Istersen kiralık katillerimiz var!

TheCower

TheCower

Üye
Biri beni mi çağırdı acaba? Nasılsın osman abi?

Eykul

Eykul

Üye
Basligi gorunce okumadan gecemedim...Herkezin bir an icin bile aklinda gecen seyler bunlar... ama herkez yapmiyor (iyiki, dunyada insan kalmazdi:)). Aslinda cevabim senin imanli yada imanli olmadigina gore degisecek. Aci vermeyen yontem cok yani gercekten isteyen icin cok :D ama bir dusun kalma sebebin gitme sebebinden daha fazla degil mi? Yada ne gecicek eline olunce hersey biticek mi saniyorsun? Neden mucadele etmeyi denemiyorsun, neden guclu olmaya calismiyorsun? Belki de hayatinda yenilik lazim, belki de monotonluk seni biktirdi, bilmiyorum muhakkat bir derdin vardir ama herkezin derdi var, ve bilemeyiz nasil ne derecede bir dert diye... Konusmaya calistin mi etrafindakilerle? Icini felan bosaltmaya, yada sana yardim bir yol, bir akil vericek birileri yok mu? Hayat yasamayi bilirsen guzeldir, yoksa bence de hic guzel ve adil degildir.... Tanriya siginip ve bazi seyler bosverim, dusumemeye calismalisin... Ve bazen de kurallari kendin yaratman lazim, insanlarin dediklerinin disina cikmalisin :D:p siniri unutmayarak tabi...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
canlı yayın yapalım isterseniz

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ölmek isteyenlerin ruhu şaad olsun ...
Yolunuz açık olsun diyeceğim ama , maalesef yollarınız epey bir kapalıymış ...:)

Hey Allah'ım ya . Daha neler duyacağız bakalım... :ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Şu an ben bunalımdayım, sıkıntıdayım, hayattan bıktım, kimse beni sevmiyor diyen Arkadaşlar.
Şöyle bir geriye dönüp tarihimize baksınlar, Bir Çanakkale, bir kurtuluş savaşı
bunalım mı onlarda, sıkıntımı onlarda. hiç biri yılmamış sadece düşmanla değil sıkıntılarla, yokluklarla savaşmış. Kadınlar kocalarını, Analar oğullarını geri dönmeyeceğini bile bile göndermişler ölüme.
Kim kendini o Anaların yerine koyabilir, Onların yaşadığı duyguyu hangimiz yaşadıkta hayattan bıkıyoruz.

Onları dimdik ayakta tutan imanlarıydı, Biz şu an en ufak bir olayda pes diyorsak imani zaaflarımızdandır. Bizi hergün koruyup kollayan , ihtiyaçlarımızı bizden daha iyi bilip Güneşi üzerimize doğduran, Yağmuru üstümüze yağdıran Yaratıcıdan bihaber yaşamamızdır. Unutmayalım ki Allah bizleri çok seviyor, Yeterki biz onun sevgisinin farkında olalım.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ ve spy ghost
savas_yal

savas_yal

Üye

yaşamak istemiyorsun değil mi ?cesaretinde yok intihar etmeye way bee düşüncesi bile ne kadar kötü isteğinle geldinse dünyaya istediğin zaman geri gidebilirsin ama yok ben istedim diye gelmedim diyorsan şunu düşün ne halde ne şekilde kendi isteğin dışında geldiğin dünyadan gidersen kıyamete kadar o anı yaşayacaksın defalarca defalarca dünyadan kurtulmak kolay ya ya sonrası

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Şu an ben bunalımdayım, sıkıntıdayım, hayattan bıktım, kimse beni sevmiyor diyen Arkadaşlar.
Şöyle bir geriye dönüp tarihimize baksınlar, Bir Çanakkale, bir kurtuluş savaşı
bunalım mı onlarda, sıkıntımı onlarda. hiç biri yılmamış sadece düşmanla değil sıkıntılarla, yokluklarla savaşmış. Kadınlar kocalarını, Analar oğullarını geri dönmeyeceğini bile bile göndermişler ölüme.
Kim kendini o Anaların yerine koyabilir, Onların yaşadığı duyguyu hangimiz yaşadıkta hayattan bıkıyoruz.

Onları dimdik ayakta tutan imanlarıydı, Biz şu an en ufak bir olayda pes diyorsak imani zaaflarımızdandır. Bizi hergün koruyup kollayan , ihtiyaçlarımızı bizden daha iyi bilip Güneşi üzerimize doğduran, Yağmuru üstümüze yağdıran Yaratıcıdan bihaber yaşamamızdır. Unutmayalım ki Allah bizleri çok seviyor, Yeterki biz onun sevgisinin farkında olalım.

diyecek sözüm yok susuyorum sadece:(

spy ghost

spy ghost

Üye
Vayy konu-dışı bölümü pesimistlerin mekanı olmu kafaya sıkmak isteyenler , yaşam isteği olmayanlar, sevgililerinden ayrılanlar v.s toplanıptamı geldiniz :d:

• Beğen
savas_yal

savas_yal

Üye
Vayy konu-dışı bölümü pesimistlerin mekanı olmu kafaya sıkmak isteyenler , yaşam isteği olmayanlar, sevgililerinden ayrılanlar v.s toplanıptamı geldiniz :d:

bahar geldi ya çarptı milleti :)

spy ghost

spy ghost

Üye
bahar geldi ya çarptı milleti :)
aynen öyle ya herkeste bir ölme isteği ne oluyor ya :d: şu yaşamın neyini sevemiyorsunuz ne yaşamlar var görmediğiniz ama küçük bir sıkıntıda kafaya sıkarsınız ne iş :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen öyle ya herkeste bir ölme isteği ne oluyor ya :d: şu yaşamın neyini sevemiyorsunuz ne yaşamlar var görmediğiniz ama küçük bir sıkıntıda kafaya sıkarsınız ne iş :hmmm

hangi kanal :sıkantürk

Takipçi Satın Al

Üst Alt