Yaşamak istemiyorum bu hayatta bu dünyada bi taraftanda cesaret edemiyorum ama ölmeyi intihar etmek istiyorum bunun yokmudur acısız ağrısız yöntemi kafama sıksam olmazmı?Temin edebilirim.
Al bendende okadar valla yaşama hevesim kaçti ölüm korkusu olmasa ölesim var
). Aslinda cevabim senin imanli yada imanli olmadigina gore degisecek. Aci vermeyen yontem cok yani gercekten isteyen icin cok
ama bir dusun kalma sebebin gitme sebebinden daha fazla degil mi? Yada ne gecicek eline olunce hersey biticek mi saniyorsun? Neden mucadele etmeyi denemiyorsun, neden guclu olmaya calismiyorsun? Belki de hayatinda yenilik lazim, belki de monotonluk seni biktirdi, bilmiyorum muhakkat bir derdin vardir ama herkezin derdi var, ve bilemeyiz nasil ne derecede bir dert diye... Konusmaya calistin mi etrafindakilerle? Icini felan bosaltmaya, yada sana yardim bir yol, bir akil vericek birileri yok mu? Hayat yasamayi bilirsen guzeldir, yoksa bence de hic guzel ve adil degildir.... Tanriya siginip ve bazi seyler bosverim, dusumemeye calismalisin... Ve bazen de kurallari kendin yaratman lazim, insanlarin dediklerinin disina cikmalisin 
siniri unutmayarak tabi...Biri beni mi çağırdı acaba? Nasılsın osman abi?

Yaşamak istemiyorum bu hayatta bu dünyada bi taraftanda cesaret edemiyorum ama ölmeyi intihar etmek istiyorum bunun yokmudur acısız ağrısız yöntemi kafama sıksam olmazmı?Temin edebilirim.
Şu an ben bunalımdayım, sıkıntıdayım, hayattan bıktım, kimse beni sevmiyor diyen Arkadaşlar.
Şöyle bir geriye dönüp tarihimize baksınlar, Bir Çanakkale, bir kurtuluş savaşı
bunalım mı onlarda, sıkıntımı onlarda. hiç biri yılmamış sadece düşmanla değil sıkıntılarla, yokluklarla savaşmış. Kadınlar kocalarını, Analar oğullarını geri dönmeyeceğini bile bile göndermişler ölüme.
Kim kendini o Anaların yerine koyabilir, Onların yaşadığı duyguyu hangimiz yaşadıkta hayattan bıkıyoruz.
Onları dimdik ayakta tutan imanlarıydı, Biz şu an en ufak bir olayda pes diyorsak imani zaaflarımızdandır. Bizi hergün koruyup kollayan , ihtiyaçlarımızı bizden daha iyi bilip Güneşi üzerimize doğduran, Yağmuru üstümüze yağdıran Yaratıcıdan bihaber yaşamamızdır. Unutmayalım ki Allah bizleri çok seviyor, Yeterki biz onun sevgisinin farkında olalım.

Vayy konu-dışı bölümü pesimistlerin mekanı olmu kafaya sıkmak isteyenler , yaşam isteği olmayanlar, sevgililerinden ayrılanlar v.s toplanıptamı geldiniz![]()

aynen öyle ya herkeste bir ölme isteği ne oluyor yabahar geldi ya çarptı milleti![]()
şu yaşamın neyini sevemiyorsunuz ne yaşamlar var görmediğiniz ama küçük bir sıkıntıda kafaya sıkarsınız ne iş 
aynen öyle ya herkeste bir ölme isteği ne oluyor yaşu yaşamın neyini sevemiyorsunuz ne yaşamlar var görmediğiniz ama küçük bir sıkıntıda kafaya sıkarsınız ne iş
![]()
ıkantürk
hangi kanalıkantürk