3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

Avunyali

Üye
sadece RM-356 da mı çalışıyor?

famemonster16

famemonster16

Üye
Çok güzel kullanıyorum. Umarım devamı gelir güncellenir.

famemonster16

famemonster16

Üye
yeni bi güncelleme vs. çıkarsa güncellemeye devam edeceğim bi de elimde bi 5800 oldukça :)

Cfwdeki tema efektlerini çok beğendim. Oldukça stabil ve bence en iyi özelliklerinden birisi de açılış ekranını falan değiştirmemişsin orjinal nokia daha iyi :) Şuana kadar yüklediğim tüm cfwlerde adamlar açılışı kafalarına göre değiştirmişler. Senin yaptığın cfwyi çok beğendim.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Cfwdeki tema efektlerini çok beğendim. Oldukça stabil ve bence en iyi özelliklerinden birisi de açılış ekranını falan değiştirmemişsin orjinal nokia daha iyi :) Şuana kadar yüklediğim tüm cfwlerde adamlar açılışı kafalarına göre değiştirmişler. Senin yaptığın cfwyi çok beğendim.
tşk ederim ben çıkardığım cfw lerde orjinalliğe ve sadeliğe çok dikkat ediyorum tabi bi de stabil olmasına,iyi günlerde kullan ...

famemonster16

famemonster16

Üye
tşk ederim ben çıkardığım cfw lerde orjinalliğe ve sadeliğe çok dikkat ediyorum tabi bi de stabil olmasına,iyi günlerde kullan ...

Kardeş yazılım güncellemeleri nerde? Nokia için facebook yükleyecektim ama yazılım güncellemelerini bulamadım. Bir de tarayıcıda ileri tuşu yok ve geri tuşu da diğer tuşlara göre çok küçük ve şekilsiz.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yazılım güncellemeleri nerde? Nokia için facebook yükleyecektim ama yazılım güncellemelerini bulamadım. Bir de tarayıcıda ileri tuşu yok ve geri tuşu da diğer tuşlara göre çok küçük ve şekilsiz.
yazılım güncellemelerini kaldırdım fakat tarayıcı da ki tuş sorunu düzenlenmişti Anna yi mı yükledin?bi de hard format attın mı?

SLH.55

SLH.55

Üye
Ellerine Sağlık Hocam...

famemonster16

famemonster16

Üye
yazılım güncellemelerini kaldırdım fakat tarayıcı da ki tuş sorunu düzenlenmişti Anna yi mı yükledin?bi de hard format attın mı?

Anna ikonlu olanı yükledim. Diğerini mi yüklemeliydim?

famemonster16

famemonster16

Üye
diğerinde ikon sorunu kesin yoktur da bunda da yoktu,neyse Anna ikonlu tekrar güncellenecek

Diğerini yükleyeyim mi yoksa güncellemeyi bekliyim mi? Kardeş eğer güncelleyeceksen yazılım güncelleştirmeyi de ekleyebilir misin? Bir de konuyla alakası yok ama resimlerde Avea'nın yanında 3g yazıyor. Ben telefonumda hiç 3g yazdığını görmedim hep 3.5g yazıyor bunu nasıl yaptın?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Diğerini yükleyeyim mi yoksa güncellemeyi bekliyim mi? Kardeş eğer güncelleyeceksen yazılım güncelleştirmeyi de ekleyebilir misin? Bir de konuyla alakası yok ama resimlerde Avea'nın yanında 3g yazıyor. Ben telefonumda hiç 3g yazdığını görmedim hep 3.5g yazıyor bunu nasıl yaptın?
diğeri N8 ikonlu yükleyip yüklememek sana kalmış,diğerini de en kısa zamnada güncelleyeceğim yazılım güncelliştirmeye gerek yok bi facebook için onu uygulamalardan da bulabilirsin,resimlerde ki 3g yazısı şebekeden kaynaklanıyor :)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
anna ikonlu güncellendi

suhutland

Üye
kardes bendede 5800 rm 356 var sürüm v60 durmadan sertifika hatası veriyo guncelleme olmuyo senın degın programı yukledom aktif halede getirdim genede dahili bilesen diyo yada guvenılır sunucu degıl hatası verıyo ne yapmam lazım

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
kardes bendede 5800 rm 356 var sürüm v60 durmadan sertifika hatası veriyo guncelleme olmuyo senın degın programı yukledom aktif halede getirdim genede dahili bilesen diyo yada guvenılır sunucu degıl hatası verıyo ne yapmam lazım
hangi program?

famemonster16

famemonster16

Üye
Kardeş cfwni yaklaşık 1 haftadn beri kullanıyorum ama bir hata var.
Biri aradığında zil sesi çalıyor ve yaklaşık 10 sn sonra duruyo ses gelmiyor sadece ekranda kimin aradığı yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Üst Alt