djmatrix
Üye
merakla bekliyorum üstad. Su anda yoldayım muğladan sakaryaya gidiyorum. Sabah nasipse yüklerim![]()
yolun açık olsun,linkler eklendi arkadaşlarmerakla bekliyorum üstad. Su anda yoldayım muğladan sakaryaya gidiyorum. Sabah nasipse yüklerim![]()
yolun açık olsun,linkler eklendi arkadaşlareywallah indiriyorum şuandayolun açık olsun,linkler eklendi arkadaşlar
iyi bakalım hayırlı olsuneywallah indiriyorum şuanda![]()

diğerlerinde de bi sorun olacağını sanmıyorum,sonuçta bu Türkiye nin kodu senn ki kaç ki?sadece RM-356 da mı çalışıyor?
yeni bi güncelleme vs. çıkarsa güncellemeye devam edeceğim bi de elimde bi 5800 oldukçaÇok güzel kullanıyorum. Umarım devamı gelir güncellenir.

yeni bi güncelleme vs. çıkarsa güncellemeye devam edeceğim bi de elimde bi 5800 oldukça![]()
Şuana kadar yüklediğim tüm cfwlerde adamlar açılışı kafalarına göre değiştirmişler. Senin yaptığın cfwyi çok beğendim.tşk ederim ben çıkardığım cfw lerde orjinalliğe ve sadeliğe çok dikkat ediyorum tabi bi de stabil olmasına,iyi günlerde kullan ...Cfwdeki tema efektlerini çok beğendim. Oldukça stabil ve bence en iyi özelliklerinden birisi de açılış ekranını falan değiştirmemişsin orjinal nokia daha iyiŞuana kadar yüklediğim tüm cfwlerde adamlar açılışı kafalarına göre değiştirmişler. Senin yaptığın cfwyi çok beğendim.
tşk ederim ben çıkardığım cfw lerde orjinalliğe ve sadeliğe çok dikkat ediyorum tabi bi de stabil olmasına,iyi günlerde kullan ...
yazılım güncellemelerini kaldırdım fakat tarayıcı da ki tuş sorunu düzenlenmişti Anna yi mı yükledin?bi de hard format attın mı?Kardeş yazılım güncellemeleri nerde? Nokia için facebook yükleyecektim ama yazılım güncellemelerini bulamadım. Bir de tarayıcıda ileri tuşu yok ve geri tuşu da diğer tuşlara göre çok küçük ve şekilsiz.
yazılım güncellemelerini kaldırdım fakat tarayıcı da ki tuş sorunu düzenlenmişti Anna yi mı yükledin?bi de hard format attın mı?
diğerinde ikon sorunu kesin yoktur da bunda da yoktu,neyse Anna ikonlu tekrar güncellenecekAnna ikonlu olanı yükledim. Diğerini mi yüklemeliydim?
diğerinde ikon sorunu kesin yoktur da bunda da yoktu,neyse Anna ikonlu tekrar güncellenecek
diğeri N8 ikonlu yükleyip yüklememek sana kalmış,diğerini de en kısa zamnada güncelleyeceğim yazılım güncelliştirmeye gerek yok bi facebook için onu uygulamalardan da bulabilirsin,resimlerde ki 3g yazısı şebekeden kaynaklanıyorDiğerini yükleyeyim mi yoksa güncellemeyi bekliyim mi? Kardeş eğer güncelleyeceksen yazılım güncelleştirmeyi de ekleyebilir misin? Bir de konuyla alakası yok ama resimlerde Avea'nın yanında 3g yazıyor. Ben telefonumda hiç 3g yazdığını görmedim hep 3.5g yazıyor bunu nasıl yaptın?

hangi program?kardes bendede 5800 rm 356 var sürüm v60 durmadan sertifika hatası veriyo guncelleme olmuyo senın degın programı yukledom aktif halede getirdim genede dahili bilesen diyo yada guvenılır sunucu degıl hatası verıyo ne yapmam lazım