Bu seçeneklerden başka tel istemiyorum
GuitaristBoy Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Ben seçenek görmüyorum. Genişletmek için tıkla ... geldi hacı
GuitaristBoy Üye Konu Sahibi klongs' Alıntı: one x i pek sevemedim bence bir one xl ye bak ama oyumu one x e verdim Genişletmek için tıkla ... mehmet android e artık sıcak bakmıyorum bu one x i alırsam 6. android cihazım olucak büyük ihtimalle iphone 4s
klongs' Alıntı: one x i pek sevemedim bence bir one xl ye bak ama oyumu one x e verdim Genişletmek için tıkla ... mehmet android e artık sıcak bakmıyorum bu one x i alırsam 6. android cihazım olucak büyük ihtimalle iphone 4s
GuitaristBoy Üye Konu Sahibi klongs' Alıntı: bence bir 5 i bekle telefon kıtlığı çekmiyorsun nasıl olsa Genişletmek için tıkla ... beklemekte fayda var ama nexus s i yarın satıyorum
klongs' Alıntı: bence bir 5 i bekle telefon kıtlığı çekmiyorsun nasıl olsa Genişletmek için tıkla ... beklemekte fayda var ama nexus s i yarın satıyorum
klongs Üye GuitaristBoy' Alıntı: beklemekte fayda var ama nexus s i yarın satıyorum Genişletmek için tıkla ... sensation xe ni de bana satsana
GuitaristBoy' Alıntı: beklemekte fayda var ama nexus s i yarın satıyorum Genişletmek için tıkla ... sensation xe ni de bana satsana
GuitaristBoy Üye Konu Sahibi klongs' Alıntı: sensation xe ni de bana satsana Genişletmek için tıkla ... zamanı gelince satarım daha alalı çok olmadı
klongs' Alıntı: sensation xe ni de bana satsana Genişletmek için tıkla ... zamanı gelince satarım daha alalı çok olmadı