Telefon alıyorum acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endozom

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıyorum acil yardım lütfen
ikisini begendim sizce hangisini
almalıyım.1000 liraya kadar diğer
önerilere de açığım hepinize
teşekkür ederim.

www.tekzen.com.tr/newsite/
prd-838576001-
samsung_i9001_galaxy_s_plus_8_gb_cep_telefonu.aspx

www.ereyon.com.tr/urun/sony-
ericsson-xperia-neov-cep-
telefonu.aspx?ref=akakce

lgkg300

lgkg300

Üye
telefonu almadan önce iyice bir arastir yorumları oku. mümkünse telefonu bir arkadaşından bir günlüğüne al (varsa) kullan. en önemlisi de telefon beklentilerine cevap veriyor mu ona bak derim. acele davranma. telefon almak kız almak gibidir. nasıl ki kızın suyuna soyuna ahlakına bakiyorsan telefon alırken de oylece titiz olmanız gerek.

endozom

Üye
    Konu Sahibi
Çok haklısın ama iki haftaya kadar derslerim başlıyor haftaya cumartesi vana dönmek zorundayım acil seçip edinmek zorundayım Wildfire kullanıyorum sıkıntı oluyor şarj değiştirmem gerekli telefonu

lgkg300

lgkg300

Üye
Çok haklısın ama iki haftaya kadar derslerim başlıyor haftaya cumartesi vana dönmek zorundayım acil seçip edinmek zorundayım Wildfire kullanıyorum sıkıntı oluyor şarj değiştirmem gerekli telefonu[/QUOTE

hemşerim galiba bu iki telefon arasında kalmış gibisin. o zaman google dayı ile bu telefonları bir tarat kimler ne demiş ne yorum yapmışlar sana fikir verecektir. van a selamlar...

klongs

klongs

Üye
ikisi esit ama neo v ye ics gelecek sen sec

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Her 2 tel. de özellikler bakımından benzer ama samsungun teknik desteği çok daha iyi, hem de ileride elden çıkaracaksan samsungu daha kolay satarsın bence.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş söylediklerinin arasında kesinlikle S plus diyorum
neo v ıcs alacak belki ama biraz olsun takip ediyosan S için yapılmış ıcs romu var şu anda tam bilmiyorum ama yüksek ihtimal S plus içinde yapılmıştır olmadı öyle yüklersin ıcs yi
S plusın tek eksisinin kamera flaşının olmaması diyebilirim bu senin için önemliyse başka telefon bak
güvenilir bi sitede lg opt 3d var 1030 tl, arc s var 1130 tl bunlarıda önerbilirim

endozom

Üye
    Konu Sahibi
Çok haklısın ama iki haftaya kadar derslerim başlıyor haftaya cumartesi vana dönmek zorundayım acil seçip edinmek zorundayım Wildfire kullanıyorum sıkıntı oluyor şarj değiştirmem gerekli telefonu[/QUOTE

hemşerim galiba bu iki telefon arasında kalmış gibisin. o zaman google dayı ile bu telefonları bir tarat kimler ne demiş ne yorum yapmışlar sana fikir verecektir. van a selamlar...

aleyküm selam. illa bunlar olsun demiyorum fakat güncellemesi sürekli olacak sarjı iyi giden bir telefon arıyorum kardeşim

klongs

klongs

Üye
benim tavsiyem biraz bekle s2 al

endozom

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus 3d fena degilmiş ama 2.3 yeni gelmiş galiba ics de ağustos eylül gibi gelecek diye okudum şimdi. galaxy s plus super amoled ekran ve gorilla glass ekranı var neo v de güzel genel anlamda

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş 1000 tl demiştinde 270 tl daha koyup s2 alabilirsin ama ekstra o kadar veremem dersen benim tavsiyem s plus olur neo v yerine

endozom

Üye
    Konu Sahibi
benim tavsiyem biraz bekle s2 al
Galaxy s II ile s plus arasında çok bir fark olmasa gerek kamera kullanan bir insan değilim televizyon olmadığı için telefondan izlemeyi düşünüyorum internet çok iyi değil indirip izleyemiyorum ekranı iyi olsun güncellemesi olsun zaten tip fakultesinde okuyorum pek vaktim yok telefon kurcalamaya vs .

---------- Eklendi @ 15:58:19 ---------- Yazıldı @ 15:56:06 ----------

kardeş 1000 tl demiştinde 270 tl daha koyup s2 alabilirsin ama ekstra o kadar veremem dersen benim tavsiyem s plus olur neo v yerine

alış veriş yaptım yeni kartta limit az zaten 1000+50 olur maksimum

klongs

klongs

Üye
s plus ta güncelleme yok ama

enaa_881

enaa_881

Üye
o zaman sana s plus yeter gibi

endozom

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s plus var bunların arasinda

forum.androidturkiye.net/showthread.php?9287-%DDCS-g%FCncellemesi-almas%FD-muhtemel-cihazlar-22-Mart-2012-(-GALAXY-S-PLUS-dahil)

klongs

klongs

Üye
galaxy s plus var bunların arasinda

forum.androidturkiye.net/showthread.php?9287-%DDCS-g%FCncellemesi-almas%FD-muhtemel-cihazlar-22-Mart-2012-(-GALAXY-S-PLUS-dahil)

bu ics değil icsnin bazı uygulamaları var faceunlock falan

klongs

klongs

Üye
gelebilir ama geç gelir neo v al yada lg optimus 3d

endozom

Üye
    Konu Sahibi
Adobe flash player ile adobe flash lite in ne farkı var. s plus da flash lite varmış.

klongs

klongs

Üye
flash lite ile flash player farklı şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt