Astrosman
Üye
Yok Osmanım Ahmet sorduya hangi temayı kullanıyorsun diye ona cevaben yazmıştım.
anladım abi.. Yine kayboldular ya..
Yok Osmanım Ahmet sorduya hangi temayı kullanıyorsun diye ona cevaben yazmıştım.
Evet ne oluyor anlamış değilim. Hadi biz saklanalım mı bu sefer...![]()

ıyı geceler selamlar herkese![]()
hosbuldum abi.Aleyküm selam Hasan hoş geldin nasılsın.
ıdare eder 
hosbuldum abi.
Iyıdıyım ıyı osun abim. Sen nasılsın..
Sınav....ıdare eder
sen nasılsın ?
hos buldum ali abim.
Nasılsın
Ben de iyiyim Hasan bir iki gündür grip gibi bir hastalık vardı üzerimde, herhalde bugün atlatırım diye düşünüyorum. İNşallah.Iyıdıyım ıyı osun abim. Sen nasılsın..
Ben de iyiyim Hasan bir iki gündür grip gibi bir hastalık vardı üzerimde, herhalde bugün atlatırım diye düşünüyorum. İNşallah.
Aleykümselam Hoş geldin...Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız

Aleykümselam Hoş geldin...

Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız
Vallahi Osaman kombinin altına odun kömür ne buldu isem atıyorum ev hamam gibi ama yinede nafile, geçmeyince geçmiyor illet. Ama buna da şükür yatakta değilim...abi gece yatarken.. Çorap giy, kazak ile yat Inşallah zabaha birşeyin kalmaz...
hoşgeldiniz hocam.. Iyilik siz nasılsınız?
Ben de iyiyim Hasan bir iki gündür grip gibi bir hastalık vardı üzerimde, herhalde bugün atlatırım diye düşünüyorum. İNşallah.

Vallahi Osaman kombinin altına odun kömür ne buldu isem atıyorum ev hamam gibi ama yinede nafile, geçmeyince geçmiyor illet. Ama buna da şükür yatakta değilim...
dediğim gibi abi yatarken sıkı giyin yat zabaha kendi tüy gibi hissedersin valla