zatenosman
Üye
Kasada Takılı Ram 3 gb fakat bios da ve işletim sistemi 2gb görüyor ?
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi daha detaya inmek gerekirse kasada ram slotu ddr2 slotun birinde kibgston hyperix 2gb 1066 mhz ram takılı diğer slotta ise kingston hyperix 1gb 1066 mhz takılı açılısta (biosta) 2 gb olarak görünüyor işletim sisteminden baktığımda da aynı şekilde fakat cpu-z programıyla baktımda slot single ama memory 3072 görünüyo buna bi türlü anlam veremedim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Not: 1 gb çalısmıyor diye yorumda bulunmayalım çünkü 2 gb çıkarttığımda 1 gb görüyo sistem 2 gb lık olanda dün gold dan aldım garantili farklı bir kasada çalısıyo anakartımda 2*2 2 lik destekliyo . resimleri de ekliyorum bi bakın
cpu-z den aldığım bilgiler :
anakart firma : ecs
model: Asterope3
memory : type :ddr2
: size : 3072 mbytes
channels : single
işletim sistemim : win7 ultimate.(32 bit)
anakartın marka ve modelini belirten resim : hemen solda ram slotları bulunmaktadır.
[/URL]
Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum
Not: 1 gb çalısmıyor diye yorumda bulunmayalım çünkü 2 gb çıkarttığımda 1 gb görüyo sistem 2 gb lık olanda dün gold dan aldım garantili farklı bir kasada çalısıyo anakartımda 2*2 2 lik destekliyo . resimleri de ekliyorum bi bakın
cpu-z den aldığım bilgiler :
anakart firma : ecs
model: Asterope3
memory : type :ddr2
: size : 3072 mbytes
channels : single
işletim sistemim : win7 ultimate.(32 bit)
anakartın marka ve modelini belirten resim : hemen solda ram slotları bulunmaktadır.
[/URL]
Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum

Neyse dostum anakartìn 2 gb desteklediğine göre diğer RAM'e ihtiyaç yok. Ve mhz desteğine gelince çok sorun yaratmaz anakartın destediği hızda çalışır.