Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi tv sitesi daha !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5055
Üye
Konu Sahibi
Bi tv sitesi daha !
mobilcep.tk/extra_linkler/3g_tv.xhtml
Arkadaşlar sitede birsürü tv kanalı var .. Farklı farklı kanallar ... Show ve atv de var .. Ama show u açtıramadim .. Url Uzantısı .rm olduğu için coreplayer donuyo öylece ... Yapabilen olursa söylesin ...
garbats
Üye
Kanallar; Kanal D-Star Tv-Samanyolu... www.antensiztv.com/symbiantv/ Bundaki kanalları ise; Planet Hepsi ve daha fazla kanalları http://www.antensiztv.com/badatv/ Zaten Realplayer ile yürütülür.
Flashplayer olmasada olur
yunus5055
Üye
Konu Sahibi
Güzel açıklamada sonunu pek bağlayamamissin sankim
garbats
Üye
Yaw şuan kendi forumun veritabını çökmüştü onla uğraşırken cümleyi toparlayamamışım hem şimdi mesajı düzenledim )
Arkadaşlar sitede birsürü tv kanalı var .. Farklı farklı kanallar ... Show ve atv de var .. Ama show u açtıramadim .. Url Uzantısı .rm olduğu için coreplayer donuyo öylece ... Yapabilen olursa söylesin ...
Evet kardeş haklısın cepten tv izlenmiyo yaa ... bende koltuğumun altına bi lcd aldım dolaşıyorum öyle ... 80 li 90 li yıllardaki teyipleri gençler omzunda gezdiriyormuşya onlar aklıma geldi şimdi ..