Vodafone 50mb Sınırsızmı?

Sponsorlu Bağlantılar

em-8

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 50mb Sınırsızmı?
Arkadaşlar vodafone kendi sitesinde 50mb yazıyo kullanan varmı sınırsızmı sınırsız olsaydı o zaman cepnetede 10 mb yazarlardı

drivenn

Üye
evet sınırsız 50 mb kotayı aştığın zaman hızın 64 kbpsye düşüyor ve bu şekilde devam ediyor

TheSandwich

Üye
Hanvi kampanya bu???

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu bir kampanya değildir. Vodafone cepnet paketlerinden haftalık olanıdır. Haftalık 5 TL karşılığı 50MB adil kullanım haklı olan ve bu adil kullanım aşımında hızın düşmesiyle sınırsız devam eden pakettir. Aylık 20 TL ye tekabül etmektedir.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
güzel pakette aylık 20 tl çok para ya en azından haftalık 3 tl olmalıydı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
avea yeni nesil tarifeleri inceleyin bence hepsi içinde
konuşma+sms+sınırsız net= 30tl

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Aylık 20 liraya tekabül ediyor hakkaten. 20 Liraya düşük hızda internet ama kotasız. Ne dersiniz buna arkadaşlar?

4 GB internet 39 TL, 19 tl verip adam gibi internet mi kullanalım yoksa 20 liraya kotasız internet mi ?

Yorum bekliyorum.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Arkadaşlar vodafone kendi sitesinde 50mb yazıyo kullanan varmı sınırsızmı sınırsız olsaydı o zaman cepnetede 10 mb yazarlardı

Arkadaşım vodafone'nun sitesine girdim haftalık 50 MB bulamadım. Link atabilir misin rica etsem

aga8899

Üye
ya bu haftalık cep net bittimi 5tl olan.?

aga8899

Üye
Arkadaşım vodafone'nun sitesine girdim haftalık 50 MB bulamadım. Link atabilir misin rica etsem

arkadaşım *3636# da 3.ye gir orada tüm internet paketleri var 11. Sıradaki. Haftalık50mb yazıyor o ışte.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
arkadaşım *3636# da 3.ye gir orada tüm internet paketleri var 11. Sıradaki. Haftalık50mb yazıyor o ışte.

dostum eyvallah ama ben turkcelliyim sitesindede baktım bulamadım vodafone'nun. siteden bakmam istememdeki amaç kota sonrası hız düşüyor mu düşmüyor mu onu merak ediyorum. internetten link bulup atarsan sevinirim :))

aga8899

Üye
dostum eyvallah ama ben turkcelliyim sitesindede baktım bulamadım vodafone'nun. siteden bakmam istememdeki amaç kota sonrası hız düşüyor mu düşmüyor mu onu merak ediyorum. internetten link bulup atarsan sevinirim :))
sitesinde yazmıyo bende acaba bittimi diye düşünüyodüm.müşteri hizmetlerine mail attım bitmedi dedi.bu arada hız düşüyo 50mb den sonra.geçen ay kullanmistim sınırsız olup olmadığını anlamak için.hız düşüyor yani.turkcellde 3tl sınırsız var biliyondemi.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
sitesinde yazmıyo bende acaba bittimi diye düşünüyodüm.müşteri hizmetlerine mail attım bitmedi dedi.bu arada hız düşüyo 50mb den sonra.geçen ay kullanmistim sınırsız olup olmadığını anlamak için.hız düşüyor yani.turkcellde 3tl sınırsız var biliyondemi.

dostum peki hız düşüyor ama nasıl iş görüyormu. facebook,sosyal paylasim siteleri,forumlarda falan takilmak icin is gorur mu ?

aylik 20 liraya tekabul ediyor sanirsam

aga8899

Üye
dostum peki hız düşüyor ama nasıl iş görüyormu. facebook,sosyal paylasim siteleri,forumlarda falan takilmak icin is gorur mu ?

aylik 20 liraya tekabul ediyor sanirsam
valla dostum pek iyi değil hızı.pcde faceye hızlı girmiyor öyle video vs izlenmez .çok beklersin aşırı yavaş açılır.ama telefondan girersen facebook felan o olur(bence).sen bi al dene bi bak ona göre.birinden vodafone hat bul. Bi dene derim.

---------- Eklendi @ 00:28:14 ---------- Yazıldı @ 00:22:51 ----------

sen telefondami kullanacan yoksa pc demi.

---------- Eklendi @ 00:30:55 ---------- Yazıldı @ 00:28:14 ----------

ben şu an turkcell in 3tl sınırsız olanını telde kullanıyorum şu an hızı 5 Kbps.ki vodafone haftalık 50mb den sonra hızı yanılmıyosam 96kbps.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
valla dostum pek iyi değil hızı.pcde faceye hızlı girmiyor öyle video vs izlenmez .çok beklersin aşırı yavaş açılır.ama telefondan girersen facebook felan o olur(bence).sen bi al dene bi bak ona göre.birinden vodafone hat bul. Bi dene derim.

---------- Eklendi @ 00:28:14 ---------- Yazıldı @ 00:22:51 ----------

sen telefondami kullanacan yoksa pc demi.

---------- Eklendi @ 00:30:55 ---------- Yazıldı @ 00:28:14 ----------

ben şu an turkcell in 3tl sınırsız olanını telde kullanıyorum şu an hızı 5 Kbps.ki vodafone haftalık 50mb den sonra hızı yanılmıyosam 96kbps.

valla hızı 96'ya düşüyorsa yine iyi, iş görür. aylık 20liraya takılırız olursa. bi araştırmak lazım.

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
96 kbs dedıgınız ortalama 8 ila 16 kbs arası download etmek demek bunuda bılmenızı isterim..

aga8899

Üye
96 kbs dedıgınız ortalama 8 ila 16 kbs arası download etmek demek bunuda bılmenızı isterim..
ama telefonda gezinmek için güzel.facebook vs.

---------- Eklendi @ 08:04:32 ---------- Yazıldı @ 07:59:13 ----------

valla hızı 96'ya düşüyorsa yine iyi, iş görür. aylık 20liraya takılırız olursa. bi araştırmak lazım.
evet bi araştır ama avea da 30tl ye dk +sms+ 2gb internet veriyodu.kaç dk kaç sms onu tam bilmiyom.interneti sınırsız 2gb den sonra hızı 128kbps e düşüyo heralde faturalı hatlar için.aveanin sitesine bi bak istersen.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar haftalık cepnet kapatılmamış vodafone.com.tr de ilgili bölümde haftalık cepnet tekrar eklendi. Herhangi bir değişiklik yok.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
ya bu haftalık cep net bittimi 5tl olan.?

Bitmemiş arkadaşım, devam ediyormuş. Vodafone'nun sitesinden kaldırılmıştı internet paketleri kategorisinden yani, şimdi tekrar düzeltme yapıp eklemişler, hiç bir sıkıntı yok devam ediyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt