c6-01 telefonuma samsung bluetooth kulaklık eşleştiremiyorum. Uyumsuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 telefonuma samsung bluetooth kulaklık eşleştiremiyorum. Uyumsuz mu?
bağlanamıyor diyor nasıl yapabılırız.

uğur e

uğur e

Üye
uyumsuzlukla alakası yok kulaklıkta sorun olabilir.eğer bağlanmyor derse o zaman eşlestirme yap.yada tekrar tekrar dene.

esatgelmedi

Üye
eşleştirme yapman gerekiyor. kulaklığı açarken düğmeyi basılı tut bir süre sonra eşleşme moduna geçer (üzerindeki ışıktan anlarsın zaten) telefonda gördükten sonra şifreyi yaz samsung kulaklıklarda genelde "0000" olur. ondan sonra eşleşmesi lazım. bende de samsung kulaklık var. bu şekilde bağlamadığım telefon yok.

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
eşleştirme yapman gerekiyor. kulaklığı açarken düğmeyi basılı tut bir süre sonra eşleşme moduna geçer (üzerindeki ışıktan anlarsın zaten) telefonda gördükten sonra şifreyi yaz samsung kulaklıklarda genelde "0000" olur. ondan sonra eşleşmesi lazım. bende de samsung kulaklık var. bu şekilde bağlamadığım telefon yok.

kardes cok sagol da, 2 farklı işik var 5 sn basınca mavı yanip sonuyor. C6 dan arıyorum ama bulunmuyor eskıden star kullanıyordum hiç sorun yoktu yav..

esatgelmedi

Üye
samsung wep180 bluetooth kulaklıkla şimdi denedim ve oldu sana da anlatayım kulaklık ya da telefonda sorun yoksa kesin olur.
1. düğmeyi basılı tut kulaklığı kapat
2. düğmeyi tekrar basılı tut kulaklık açılacak düğmeyi bırakma basmaya devam et ta ki mavi ışık sabit yanıncaya kadar(yanıp sönmeyecek sabit yanacak) sonra düğmeyi bırak.
3. sonra telefondan cihazı arattır kesin bulur şifre isterse gir ve bağlan.
4. kulaklığın ışığı normal şekilde yanıp sönmeye başalar artık bağlanmışsın demektir. bundan sonra kulaklığı her açtığında kendiliğinden bağlanır.
istersen müziklerini bile mono olarak bu kulaklıktan dinleyebilirsin.(ses pek kaliteli olmaz ama)

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
samsung wep180 bluetooth kulaklıkla şimdi denedim ve oldu sana da anlatayım kulaklık ya da telefonda sorun yoksa kesin olur.
1. düğmeyi basılı tut kulaklığı kapat
2. düğmeyi tekrar basılı tut kulaklık açılacak düğmeyi bırakma basmaya devam et ta ki mavi ışık sabit yanıncaya kadar(yanıp sönmeyecek sabit yanacak) sonra düğmeyi bırak.
3. sonra telefondan cihazı arattır kesin bulur şifre isterse gir ve bağlan.
4. kulaklığın ışığı normal şekilde yanıp sönmeye başalar artık bağlanmışsın demektir. bundan sonra kulaklığı her açtığında kendiliğinden bağlanır.
istersen müziklerini bile mono olarak bu kulaklıktan dinleyebilirsin.(ses pek kaliteli olmaz ama)

çok tesekkurler dostum eline sağlık. Muzik guzel gelıyor:)

esatgelmedi

Üye
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt