Nokia'dan symbian gerçekleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'dan symbian gerçekleri

Nokia
kendisini, şu sıralar Microsoft'un arkasında çalışan donanım geliştiricisi olarak görüyor. Bu durumu doğrulayan ise, Nokia Ekosistem ve Gelişitrici Deneyimi Müdürü Dissmann Jens. Hem de MobileTechCon 2012 etkinliğinde yüzlerce kişinin önünde...

Jens şunları söylüyor: "Geçen yıl Symbian platformu bugünden daha farklı bir durumdaydı. Bugün burada size göstereceklerim, resmi veriler değiller ama Symbian çok düşük bir pazar payına sahip. Bir yılı aşkın süredir Nokia, Windows Mobile işletim sistemiyle çalışan ürünler piyasaya sürüyor, çünkü işbirliği işe yarar."

Tıpkı Symbian gibi RIM'in ve BlackBerry'nin de artık önemini yitirdiğini sözlerine ekleyen Jens, Symbian'ın artık neredeyse tamamen pazardan silindiğini fakat Nokia'nın pazar payının yükseldiğini belirtti.
kaynak:chip

• Beğen
Tepkiler: The Patriot

ggokhan008

Üye
dostum biz symbian kullanıcıları olarak alacağımizi aldık diye düşünüyorum ama sadece fp1 gelmeli çünkü bazı küçük eksikleri var..... Ondan sonra istediklerini yapsınlar üretimini mi durdururlar ne yaparlarsa artık sorun değil :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sana ve senin gibilere demiyo zaten :) hala symbianin en iyi oldugunu dusunenler var.(ozel sevgi haric.istatistiki)

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
dün biriyle tartışmaya girmiştim de ona cevaben paylaştım

aleranol

aleranol

Üye
Valla bende symbianı seviyorum ama aaah bide küçük küçük donmasa çok güzel :) tabi az bişi de program.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tek geçerim yahu. :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

• Beğen
Tepkiler: pRime.
quigleyarman

quigleyarman

Üye
1 ay önce elime bozuk 6600
geçti. Efsane bi cihaz olduğunu
biliyorum bi symbian n70
kullanıcısı olarak,tamir
konusunda kararsızdım sorun
şu 1 yıl kadar pili içinde kalmış öylece kullanılmadığından
anakartında tuş işlemcisi arızalı
ve 1-2 tuş çalışıyor diğerleri
basmıyor tek sorunu bu.Tamir
için fiyat sordum 40 tl
demezmi zaten telefonun fiyatı o kadar dedim çıktım
ordan başka yere gittim 20 tl
yaptırdım fönle lehim yaptı
+değişen parça için garanti
verdi. Çıktım ordan sıra 6600
için mmc kart bide zor bulunuyor bendede 1gb sd
n73 için kart vardı 512 lik mmc kartla takas ettim bataryasını bi arkadaşım verdi suya düşen telefonunun
orj pili 3-5 lira yan sanayi
çakma almadım. Ve
kullanmadan önce hard ve
soft format attım kartı
biçimlendırdim program paketini yükledim şuanki özellikleri ve
kullandığım programlar,
Nimbuzz son sürüm(Facebook
msn canlı chat icin)
Opera mini 6.5 internet
tarayıcı +kullandığım 1gb net Core player hd video bile var
mpeg falan.
Xplore(dosya yöneticisi)
Gamyun online canlı okey
internetle çalışan yüklü.
TTPOD mp3 player. Noviremote Tvler için kumanda
programı kızıl ötesiyle
çalışıyor,her marka tvye
uyumlu arçelik beko vestel ve
diğer tüm markalar için
uyumlu.

---------- Eklendi @ 23:34:16 ---------- Yazıldı @ 23:32:56 ----------

S Y M B I A N candır kandır hayattır:)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
benim 6600 şeytan kulagına kurşun 8senedir tas gibi bir kere bile arızası yok masallah ve orjinal ilk aldıgımdaki bataryası var hala üzerinde ve şarzı hala üç gün gidiyor nokia nokiadır symbianda symbian ikisi de ölmez

pRime.

pRime.

Üye
kaynak chip onlinemış :zuhaha: dağılabilirsiniz.

pRime.

pRime.

Üye
hep bizim türk teknoloji siteleri böyle saçma sapan yalan haberler yapıyor, gidin bakın gsmarena'da böyle bir haber var mı. :)
ya da en kötü teknoblog gibi düzgün haberler yapan siteleri takip edin. :oke:

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
hep bizim türk teknoloji siteleri böyle saçma sapan yalan haberler yapıyor, gidin bakın gsmarena'da böyle bir haber var mı. :)
ya da en kötü teknoblog gibi düzgün haberler yapan siteleri takip edin. :oke:

chipi beğenmeyebilirsin ama en çok ziyaret edilen teknoloji sitelerinden biri kötü bir blog değil

pRime.

pRime.

Üye
chipi beğenmeyebilirsin ama en çok ziyaret edilen teknoloji sitelerinden biri kötü bir blog değil

en çok ziyaret edileni olsa bile daha iyileri ve çok daha objektifleri var. :oke:

Lenneth

Üye

en çok ziyaret edileni olsa bile daha iyileri ve çok daha objektifleri var. :oke:

Şu haber başka sitede yayınlansa Dissmann Jens denen adam başka bir şey mi söylemiş olacaktı yani ? Objektif değilmiş, adamın açıklamasını yorum katmadan haber yapmışlar nerdeyse...

pRime.

pRime.

Üye
Şu haber başka sitede yayınlansa Dissmann Jens denen adam başka bir şey mi söylemiş olacaktı yani ? Objektif değilmiş, adamın açıklamasını yorum katmadan haber yapmışlar nerdeyse...
bırak allasen kaç tane haber sitesinde bu röportajı arıyorum bulamadım. bilmesek yedirecekler.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi

bırak allasen kaç tane haber sitesinde bu röportajı arıyorum bulamadım. bilmesek yedirecekler.

[video=youtube;TAyBmCmTyNs]http://www.youtube.com/watch?v=TAyBmCmTyNs[/video]

al senin için buldum googlede aradım direk çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt